Image by Peter Csipkay
Metsäkokous tai naisten Wellness Weekend!
 

Järjestämme aktiviteetin ryhmälle, retriitti tyylisen vetäytymisen tiimillesi tai ystävien hyvinvointiviikonlopun mukavalla aktiviteetilla

Nuuksion erämaamaisemissa korkeatasoisissa kelohuviloissa omalla saunalla ja rannalla.

Aktiviteetti ryhmälle 
tai LogOFF
retriitti lisäämään
hyvää oloa.

Tiimipäivän yhteydessä luontoaktiviteetti tai työpaja virkistää mukavasti kokoustamisen lomassa.

Retriitillä nautitaan "kirjautumisesta ulos", rauhallisesta luonto- ja maalaisympäristöstä sekä saunasta ja erilaisista työpajoista. Inspiroivat keskustelut hyvässä seurassa teekupposen äärellä ovat aina mahdollisia.

Pyydä tarjous! Järjestämme ryhmällesi mukavaa tekemistä luonnossa, taukoliikuntaa tai metsäkokouksen upealla laavulla eräkokin kanssa kokkaillen.

 

Yhteistyökumppaneidemme kanssa rakennamme teille korkeatasoisen ja  loistavan kokonaisuuden sekä hyviä muistoja!

Kesäretriitti, Lopella

Ruokailu.jpg

ABHAYALOKAN RETRIITTIKESKUS

LOPPI (n.70 km Helsingistä)

Löydämme jooga-, pilates-, chi kung – ja meditaatioharjoituksilla läsnäoloa, hyvinvointia ja rentoutta. Syömme hyvää kasvisruokaa. Vietämme aikaa hyvinvoinnista kiinnostuneessa seurassa. Syvennämme luontoyhteyttä ja läsnäoloamme metsään uppoutumisen retkellä. Abhayalokan vehreä ympäristö on siihen mitä  paras.

TO-SU 30.06-03.07.2022 Hinta: 395 hlö 

SUP-jooga tai pilates

Image by Samuel Horn af Rantzien

Taso: Reipas

Kesto: 1 h

Jos pystyt seisomaan yhdellä jalalla, osaat meloa SUP-laudalla. Jos voit hengittää, pystyt tekemään jooga- tai pilates-harjoituksen paddleboardilla. Kastele jalkasi tasapainoa haastavilla ja hauskoilla liikkeillä! Uimataito ja halu leikkiä riittää laudan päällä. Harjoituksen lisäksi voimme yhdistää kävelyn läheiselle lammelle laudat selässä. Täytämme ja tyhjennämme laudat itse! 

  • SUP-jooga

  • SUP-pilates

  • SUP-vaellus; poikkipuoliainen, kaitlampi, ruuhilampi tai liukoi

Kausi: kevät, kesä, syksy Ryhmäkoko: 2-7 henkeä Kesto: 2h 

Taukoliikunta 15-30 min

WellStudio taukoliikunta

Taso: Kevyt

Kesto: 15-30 min

Meistä jokainen tietää, millaisia jumeja jatkuva istuminen ja paikallaanolo saavat aikaan niin kehossa kuin mielessäkin. Jalkapohjien hieronta

työpaikallesi tai tapahtumaan virkistämään  kevyen taukoliikunnan, jossa keskitytään avaamaan istumisen jumittamia lihaksia ja lisäämään verenkiertoa jaloissa sekä niska-hartiaseudulla.

  • taukojooga

  • taukojumppa

  • taukohieronta

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 4-25 henkeä Sijainti: Uusimaa

Rentoudu luonnosta

Metsärentoutus WellStudio

Taso: Rauhallinen

Kesto: 1-2 h

Metsässä oleminen on nopea ja helppo tapa palata läsnäoloon. Rauhallinen ja palauttava patikkaretki lataa akkuja. Retken aikana pysähdymme tekemään kevyitä hengitys- ja mielikuvaharjoituksia, verenkiertoa lisääviä venytyksiä ja lopuksi rentoudumme ohjatusti.

 

Kokonaisuus rentouttaa, auttaa vähentämään stressiä ja opit yksinkertaisia harjoituksia  hyödyntää luonnon tervehdyttävää vaikutusta.

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 4-25 henkeä

Chi Kung ja metsätaputtelu

Tai Chi

Taso: Kevyt

Kesto: 1h

Kehon koputtelu ja taputtelu lisää erityisesti läsnäoloasi ja eloisuuden kokemusta sekä rentouden tunnetta. Harjoittelun voi tehdä ulkona vaatteet päällä tai sisällä, istuen tai seisten. 

Harjoitus vapauttaa tunnejumeja ja lievittää stressiä. Maailma on täynnä erilaisia keinoja, ja yksi ihan tieteellisestikin tutkittu menetelmä on EFT Tapping (Emotional Freedom Techniques) ja Chi Kung eli kiinalainen voimistelu.

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 4-25 henkeä

Metsäjooga

Metsäjooga WellStudio

Taso: Kevyt

Kesto: 1-2h

 

Metsäjooga kutsuu sinut metsään liikkumaan, hengittämään ja aistimaan luonnon. Unohdamme hetkeksi suorittamisen! Liikumme rennosti kaikille saavutettavalla tavalla. Retki pitää sisällään; puhdistavia, elvyttäviä ja palauttavia harjoituksia, lopuksi kalliolla rentoutuen.

 

Metsä rauhoittaa ja aktivoi parhaimmillaan ihmisen parasympaattista hermostoa, palauttaen ja rentouttaen vilkasta mieltä pysähtymään.

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 4-25 henkeä

Hieronnalla hyvinvointia

shutterstock_1123160132.jpg

Taso: Rauhallinen

Kesto: 30-45 min hlö

Yksitoikkoinen työ ja pitkään jatkunut staattinen jännitys ovat yleisimpiä syitä niska-hartiaseudun lihaskireydelle. Myös pitkään jatkunut stressi aiheuttaa jännitystiloja kehoon. Mikä olisikaan parempi aktiviteetti, kuin 30-45 min hieronta työpäivän lomassa tai virkistyspäivän ohessa hemmotteluhoitona.

Ota hetki aikaa hierontapöydällä virkistys- tai kokouspäivän lomassa. Kaikki Well-hierojamme ovat koulutettuja hierojia vuosien kokemuksella

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 5-8 henkeä

Saunailta Nuuksion ympäröimänä

DanPetermann_FinnlandSUP-186.jpg

 

 

 

Sauno ystävien tai työkavereiden kanssa hirsihuvilassa. Saunasta pääset vilvoittelemaan upealle terassille, josta on näkymä suoraan järvelle. Kaikissa saunoissa käytössäsi on oma ranta ja laituri, josta voit pulahtaa järveen vilvoittelemaan tai talvella avantoon. Metsä-, SUP-  tai saunajooga tilauksesta.

 

Järjestä ikimuistoinen saunailta tai metsäkokous  järvenrantahuvilassa lähellä Helsinkiä marjaisan alkumaljan ja tarjoiluiden kera  tai omatoimisesti.

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 17:00-23:00

Skumppa-, viini-, tai glögijooga

IMG_3790_pieni.png

 

 

 

Viinijoogassa pääsemme harjoitusten lisäksi nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa. Hauska tuokio järjestetään ryhmälle sisällä tai ulkona yksityistuntina. Aktiviteetti sopii polttareihin tai syntymäpäivien ohjelmaksi, pikkujouluihin tai yrityksesi virkistyspäivään alkumaljan yhteyteen tai virkistämään kokouspäivää. 

Voimme ehdottaa kauteen sopivaa juomalistaa ja tilata juomat täsmätoimituksena valmiiksi paikan päälle. Vaihtoehtoisesti osallistujat tuovat omat juomat.

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 4-20 henkeä Kesto: 1h

Metsähengitys

shutterstock_630248822.jpg

 

 

 

Japanilaista metsäterapiaa kutsutaan nimellä shinrin-yoku, metsähengitys tai metsäterapia. Jätämme matkapuhelimet ja laitteet pois. Nuotion äärellä kuulemme metsässä olemisen hyödyistä ja avaamme metsähengityksen ideaa.

 

Puiden ympäröimänä erämaassa avaamme aistimme. Rentoudumme ohjatusti luonnossa makaillen ja lisäämme energiatasoa nauttien luonnon äänistä. Lämmin pakurikääpätee kalliolla kruunaa retken.  

Kausi: talvi, kevät, kesä, syksy  Ryhmäkoko: 4-24 henkeä Kesto: 2h