rauhallista * kevyttä ** reipasta *** hemmottelu ^

Tarvitsetteko tyhy-, tyky- tai virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin tai synttäreihin ohjelmaa? WellWilderness elämys- ja ohjelmapalveluista löydät sopivan aktiviteetin tai elämyksen tilausuuteen tai työpaikalle.

WellWilderness aktiviteetit ja elämyspalvelut

Olipa kyseessä kaveriporukka tai yrityksen virkistyspäivä, johtoryhmän kokous, tykypäivä, tyhypäivä tai tiimipäivä niin autamme liikunnallisen, rauhallisen tai leikkimielistä kilpailua sisältävien aktiviteettien, luontoliikunnan sekä luentojen järjestämisessä päiväänne. Kokenut tiimimme räätälöi teidän budjettiin sopivan aktiviteetin:

Leppoisasti luonnossa liikkuen vai tiimien välillä kisaillen? WellWilderness luontoliikunta ja elämyspalvelut räätälöidään vuodenajasta riippuen.

 

Aktiviteeteista voidaan rakentaa yhden, kahden tai useamman vaihtoehdon paketteja. Lisäksi voimme järjestää tilaisuuteen maittavan keittolounaan, kolmen ruokalajin illallisen metsälaavulla, pientä purtavaa tai nokipannukahvit.

 

Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä kokonaisuudesta tarjous niin rakennamme uniikin kokonaisuuden päiväänne.

SUP-jooga tai melontaretki

SUP-joogaa tai melontaa voi harrastaa kuka tahansa. Suppailu soveltuu mainiosti vaikkapa pienen työ- tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Melonta tai jooga laudalla parantaa läsnäoloasi ja keskittymiskykyäsi.

shutterstock_image (8).png

Metsäretriitti

Nuuksion metsä kutsuu rauhoittumaan ja hiljentymään ohjatusti metsäretriitille. Asumme yhdessä Suomen upeimmassa kelohuvilassa järven rannalla ja maisema avautuu suoraan Nuuksion kansallispuistoon.

shutterstock_image (8).png

Riippumattorentoutus

Riippumatossa on aikaa vetäytyä omiin ajatuksiin, aistia ympäröivää luontoa, katsella ohi lipuvia pilviä tai kuunnella tuulen liikettä, antaen luonnon eheyttää olemusta.

shutterstock_image (8).png

Skumppajooga

Skumppa- tai viinijoogassa pääsemme harjoituksen ohessa nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa.

shutterstock_image (8).png

Laavuillalinen tai eräkokkikoulu

Järjestämme vieraille upean eräkokin 3-ruokalajin illallisen Nuuksion kansallismaisemissa katetulla laavulla joka sijaitsee keskellä metsää.

shutterstock_image (8).png

Läsnäolon leirinuotiolla

Tietoista läsnäoloa, kuuntelua ja musiikin luomista yhdessä ammatti muusikon ja meditaatio opettajan johdolla.

shutterstock_image (8).png

Lumikenkäretki

Lähde talviseen luontoon lumikengillä! Lumikenkäretki on täysin opastettu, ja sisältää kaikki tarvittavat varusteet. Retkeen voidaan sisällyttää nokipannukahvit sekä retkileivät lisähinnasta.

shutterstock_image (8).png

Geokätköily GPS-suunnistus

Lähdetään gps-laitteen avulla etsimään metsään piilotettuja rasteja tai geokätköjä. Aktiviteetista ottaa kopin koulutettu eräopas ja luontoliikunta-ohjaaja.

shutterstock_image (8).png

Hyvinvointia metsistä -luento

Kuulemme nykyihmisen psykologisista ja fysiologisista haasteista stressin ja kiireen suhteen. Kuulemme miten metsä ja luonto voivat olla yksi hyvä ratkaisu rauhoittumiseen.

shutterstock_image (8).png

Metsäkonsertti

Metsä Live -konsertti järjestetään metsässä tai sateisella säällä laavulla katoksen alla. Metsäkonsertissa ollaan luonnon helmassa, jonne hälinä tai äänet eivät kantaudu. Konsertin kesto on noin yhden tunnin.

shutterstock_image (8).png

Sointukylpy

Avustettu rentoutuminen on voimaannuttava jaksamisen apuväline. Sointukylpy on rentoutumishetki – hetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata.

shutterstock_image (8).png

Metsäjooga

Metsäjooga harjoitukset rentouttavat, nostavat energiatasoa ja lisäävät selkeyttä. Teemme puhdistavia, maadoittavia ja kerääviä harjoituksia ryhmälle sopivan patikkaretken aikana luonnossa tai mökkiterassilla.

shutterstock_image (8).png

Kuinka luonto, liikunta ja oleminen muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.