top of page

Forest & Sounds MetsäRentoutus

Forest & Sound -metsärentoutuksen keskiössä on ohjattu rentoutuminen, luonto ja kevyet Mindfulness-harjoitukset, soittimia ja äänimaisemaa hyödyntäen. Kuuntele tuulikellojen lempeitä säveliä, tunne metsän humina tai pysähdy kuuntelemaan tulen ääniä.

Koe Luonnon Rauha ja Musiikin Voima


Kausi: Ympäri vuoden

Kesto: 30-60 min

Ryhmäkoko: 2-50


Anna musiikin ja luonnon harmonian kuljettaa sinut matkalle, jossa hetkeen pysähtyminen ja rauha pääsee tapahtumaan vahingossa kuin itsestään. Tervetuloa osallistumaan Forest & Sound -äänirentoutuksen maailmaan, missä luonnon äänet ja harmoniset soittimet yhdistyvät luomaan ainutlaatuisen rentoutumiskokemuksen.


Intiimi ja Tunnelmallinen Ympäristö

Elämys voidaan järjestää ympäri vuoden kodan tai laavun suojissa metsän ympäröimänä, luoden intiimin ja tunnelmallisen ympäristön. Metsä, huvila, laavu tai kota muuntautuu lavaksi, jossa ohjattu rentoutuminen ja Mindfulness-harjoitukset, yhdistyvät erilaisiin ääniin tunnelmallisessa ympäristössä.


Ohjattua Rentoutumista ja Musiikin Lumoa

Forest & Sound -äänirentoutuksessa keskiössä on ohjattu rentoutuminen, luonto ja kevyet hengitys- tai tietoisuustaidot, soittimia ja äänimaisemaa hyödyntäen. Kuuntele tuulikellojen lempeitä säveliä, tunne metsän humina tai pysähdy kuuntelemaan tulen ääniä, istuen, seisten tai maaten.


Syvä Rentoutuminen Soittojen Syleilyssä

Soittimet kuten kristallikulhot, handpan, munniharppu ja rumpu täydentävät luonnon ääniä, luoden syvemmän rentoutumiskokemuksen. Kristallikulhojen kirkkaat sävelet värähtelevät kehossasi, luoden harmoniaa ja tasapainoa. Handpanin pehmeät ja vangitsevat sävelet vievät sinut matkalle mielen syövereihin, antaen tilaa ajatuksille ja tunteille.


Rentoudu Luonnon Rytmeissä

Sadekepin ja rumpujen rytmit tuovat lisäulottuvuutta rentoutumiseen, auttaen sinua irrottautumaan stressistä ja jännityksestä. Tiibetiläiset kulhot lisäävät syvyyttä rentoutumiseen, harmonisoiden kehoa ja mieltä.


Kokemus Missä Tahansa Ympäristössä

Forest & Sound -äänirentoutusta voit kokea missä tahansa ympäristössä, oli se sitten metsässä, laavulla, kodassa, nuotiotulen äärellä, liikuntatilassa tai vaikkapa omalla terassillasi.

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page