top of page

SUP Pilates

SUP-pilates on ainutlaatuinen tunti, joka yhdistää suppailun ja pilateksen tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Tule kokemaan jotain UUTTA! - SUP-pilates yhdistää luonnon rauhan ja kehon hallinnan ainutlaatuiseksi seikkailuksi!

Kausi: Kesä

Ryhmäkoko: 4-10 hlö

Kesto: 1.5 h ​


Rauhallinen ympäristö ja veden äänet luovat rentouttavan tunnelman, samalla kun vahvistat keskivartaloa ja parannat tasapainoasi. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itseään ja nauttia ulkoilusta samalla. Sään salliessa teemme pieniä melontaretkiä ennen tunnin alkua.


Tunnin alussa käymme läpi perusteet:

  • Laudalle nousu sekä poistuminen

  • SUP-laudan ja melan käsittely

  • Melontatekniikoita

  • Käännökset

  • Turvallisuus vesillä


SUP-jooga tai Pilates on suosittu valinta yrityksen tyky- tai virkistyspäivään, leirille tai polttareihin.


Harjoituksen vaikeusaste mukautuu ryhmän taitojen ja sään mukaan sopivaksi. Retken hintaan sisältyy opastus sekä tarvittavat varusteet.


SUP-jooga tai pilates ovat aktiviteetteja, joissa osallistujat liikkuvat veden päällä meloen. Näiden harjoitusten turvallisuuden takaamiseksi on välttämätöntä, että osallistujilla on perustiedot ja -taidot uimisesta. Jos kuitenkin jollakulla osallistujalla on epävarmuutta omasta uimataidostaan, vaihtoehtona on osallistua harjoitukseen rannalla laiturilla tai joogamaton päällä. Tämä mahdollistaa osallistumisen ilman tarvetta liikkua vedessä ja varmistaa kaikkien turvallisuuden ja mukavuuden harjoituksen aikana.Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page