Lisbeth

Koulutus- ja yrityspalvelut


WellStudio sekä WellnessOnline palvelun perustaja, äiti ja kehonhuollon ammattilainen sekä yritysten hyvinvointiohjelmien tuottaja.


Itseensä tutustuminen, hyvän elämän tutkiminen ja elämäntäyteys ovat olemiseni kulmakiviä.


​Hyvinvoiva keho, kannustava ympäristö itsetutkiskelu, mielekäs työ sekä toisten auttaminen lisää hyvinvointia ja saa minut jatkamaan tekemääni työtä.


 


Kiinnostus tietoisuutta laajentaviin menetelmiin ja kehoa sekä mieltä huoltavaa, onnellista elämää kohtaan alkoi jo nuoruudessani ja vahvemmin 17-vuotiaana. Olen opiskellut, matkustanut, rakastunut, eronnut, hurahtanut, sairastunut, parantunut, myynyt omaisuuteni ja taas uudelleen rakentanut ymmärrystäni tasapainoisesta elämästä nyt yli neljäkymmentäkaksi vuotta. Opettajana, liikunta-alan ammattilaisena ja henkisen puolen opastajana työskentelen henkilökohtaisesta oivalluksesta käsin yhdistämällä taitoni sen kanssa, mikä on täällä edessäni, nyt. Olen kehonhuollon ammattilainen, äiti, vaimo, tytär, sisko, luonnon ja elämän rakastaja. Opetan luontoliikuntaa, tietoista läsnäoloa, pilatesta, joogaa, meditaatiota ja järjestän retriittejä sekä hyvinvointiohjelmia yksityisten sekä yritysten tarpeeseen. ​ Synnyin Eutinissa, Saksassa, mutta vartuin Suomessa. Asuin, opiskeluaikana Aasiassa ja käytin vapaa-aikani urheiluun, joogaan ja itsetutkiskeluun aina mahdollisuuksien mukaan. Pysyvästi muutin Suomeen vuonna 2006 perustaakseni maahantuontifirman, mutta päädyin toiminnanjohtajaksi Pikku-Ainon kotiin yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa ja perustin ensimmäisen yritykseni. ​ Olen koulutukseltani taiteilija ja merkonomi sekä kasvatustieteilijä. Yleisurheilu tausta sekä teatteri- ja tanssitaiteen korkeakouluopinnot antoivat hyvän pohjan kehotietoisuudelle. Ennen Studion perustamista työskentelin ala-asteella luokanopettajana sekä yläasteella liikunnan- ja terveystiedon sijaistehtävissä sekä Espoon työväenopistossa opettajana. ​ Tänä vuonna aloitin matkailualalla Hawkhillin tiimissä myynnin sekä yritysten hyvinvointipalveluiden parissa, lisäksi suunnittelen verkkosivustoja, tuotan mediasisältöä, rakennan yritysten hyvinvointiohjelmia, ja opetan wellstudio sekä wellmama viikkotunteja studiollani Spektri Business Parkissa, Espoossa ja Helsingin Astangajoogakoululla, Annankadulla. Hyvinvoinnin ONLINE-palvelu wellnessonline.fi sekä MamaOnline rakentui yhdessä puolisoni kanssa tuotettuna auttamaan kotiharjoittelussa koko maan laajuudella. 


Ota yhteyttä niin järjestän yrityksesi vetäytymisen, metsäkokouksen tai laavuillallisen upeissa puitteissa tai mukavaa ohjelmaa haluamassasi kohteessa. Löydä WellWilderness sivulta tiimillesi sopiva aktiviteetti tuomaan nostetta tai hyvää oloa kokouspäivän lomaan.

0443084004 / toimisto

Lisbeth