top of page

Hinnasto

Meillä osallistut ryhmätunnille kertamaksulla tai sarjakortilla. Kaikki ostot hoituvat prepaidmaksuna, MobilePay, tilisiirtona tai verkkolaskuna.

 

Haluamme olla omalta osaltamme tukemassa hyvinvointia, joten voit maksaa kaikilla liikuntaeduilla palvelumme. Yrityspalvelut ja aktiviteetit hoituvat kätevästi verkkolaskuna ennen tai jälkeen tapahtuman.

 

Alusta ja pienvälineet sisältyvät ryhmätuntien hintaan. Tilattuun aktiviteettiin ohjaaja tuo kaiken tarvittavan; riippumatot, alustat, sadeviitat, instrumentit, SUP-laudat ja tarjoilut.

Sarjakortteja voi käyttää sekä studio- että online-tunteihin. Voit ostaa verkosta kaikki muut paitsi alennushintaiset kortit, jotka on merkitty tähdellä *.  Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla.

syysaikataulu 7.8.-20.12.2023

 

Hyödynnä Liikuntaedut: Maksuvaihtoehtoja kaikille liikuntamuodoille!

WellStart - StudioStartti 

WellStudio tarjoaa WellStart-paketin, joka on täydellinen aloituspaketti sinulle, joka haluat tutustua studiomme tarjoamiin tunteihin. StudioStart auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen alun tunneillesi.

WellStart-paketti sisältää yksityistunnin, jolla opit ohjauskielen peruskäsitteet ja eri lajien teoriapohjan. Tämä varmistaa, että olet valmis seuraamaan viikkotuntien ohjausta ja pysymään ryhmän tahdissa. 

Lisäksi WellStart-paketti sisältää mahdollisuuden osallistua WellStudion tunneille kahden viikon ajan - voit kokeilla kaikkia tuntejamme ja löytää suosikkisi.

WellStart Paketti
WellStart StudioStartti Espoo

WellStart-Paketti -
Starttaa Studiotunnit Turvallisesti!

99 €
Yksilövalmennus
+ 2 viikkoa treeniä

Ilmoittautuminen tunnille tai kurssille:

Ryhmätunnit varataan aina etukäteen kalenterista vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia. Hinnasto löytyy varauskalenterista kohdasta Prepaid-kortit. Liikuntaedulla maksu onnistuu paikan päällä ennen tuntia tai sähköisesti. Näytä kuitti opettajalle tai lähetä kuitti maksusta sähköpostitse niin lisäämme kertamaksun tai kortin käyttäjätilillesi manuaalisesti. Voit varata paikkasi retriitille, tapahtumaan tai kurssille varmistamalla ensin meiltä, ​​että kurssiilla on tilaaja ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän studion tilille.  

 

Yritys: WellStudio
IBAN: FI53 5780 4120 0691 30
BIC: OKOYFIHH

Pankki: Uudenmaan osuuspankki

Meilaa tai tekstaa meille, kun olet maksanut (Wellstudio / toimisto 0443084004, info@wellstudio.fi )

Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivä. Laita viestiin myös omaan nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

bottom of page