top of page

Hinnasto

Hyvinvointisi tukeminen on meille tärkeää. WellStudiolla hyväksymme kaikki liikuntaedut, jotta voit käyttää niitä hyödyksesi palveluissamme. Tarjoamme monipuolisen valikoiman liikuntaetuja, kuten Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak ja Tyky+. Tule nauttimaan hyvinvointihetkestä kanssamme ja hyödynnä etusi täysimääräisesti!

Meillä osallistut ryhmätunnille kertamaksulla tai sarjakortilla. Kaikki ostot hoituvat prepaidmaksuna, MobilePay, tilisiirtona tai verkkolaskuna.

 

Haluamme olla omalta osaltamme tukemassa hyvinvointia, joten voit maksaa kaikilla liikuntaeduilla palvelumme. Yrityspalvelut ja aktiviteetit hoituvat kätevästi verkkolaskuna ennen tai jälkeen tapahtuman.

 

Alusta ja pienvälineet sisältyvät ryhmätuntien hintaan. Tilattuun aktiviteettiin ohjaaja tuo kaiken tarvittavan; riippumatot, alustat, sadeviitat, instrumentit, SUP-laudat ja tarjoilut.

Sarjakortteja voi käyttää sekä studio- että online-tunteihin. Voit ostaa verkosta kaikki muut paitsi alennushintaiset kortit, jotka on merkitty tähdellä *.  Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla.

syysaikataulu 7.8.-20.12.2023

 

Uusi asiakas

Suosittelemme aloittamaan alkeiskurssilla tai 3 x kortilla ja kokeilemaan kolmea erilaista tuntia. Tutki ryhmätuntien tuntityypit ennen tunnin varaamista. Ensimmäisellä tunnilla kerro opettajalle  mahdolliset ongelmat tai vammat. Voit maksaa tuntisi vasta ensimmäisen tunnin jälkeen. Hintoihin pääset tutustumaan tästä. Kaikki tarvittava löytyy studiolta, joten päälle riittää mukavat rennot ja joustavat vaatteet. 

044 308 4004 / toimisto

Ilmoittautuminen tunnille tai kurssille:

Ryhmätunnit varataan aina etukäteen kalenterista vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia. Hinnasto löytyy varauskalenterista kohdasta Prepaid-kortit. Liikuntaedulla maksu onnistuu paikan päällä ennen tuntia tai sähköisesti. Näytä kuitti opettajalle tai lähetä kuitti maksusta sähköpostitse niin lisäämme kertamaksun tai kortin käyttäjätilillesi manuaalisesti. Voit varata paikkasi retriitille, tapahtumaan tai kurssille varmistamalla ensin meiltä, ​​että kurssiilla on tilaaja ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän studion tilille.  

 

Yritys: WellStudio
IBAN: FI53 5780 4120 0691 30
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Uudenmaan osuuspankki

Meilaa tai tekstaa meille, kun olet maksanut (Wellstudio / toimisto 0443084004, info@wellstudio.fi )

Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivä. Laita viestiin myös omaan nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

bottom of page