top of page

HINNASTO

Osallistu ryhmätunneille kertamaksulla tai sarjakortilla, jotka voit maksaa kätevästi verkkokaupassa, MobilePaylla, tilisiirtona tai verkkolaskuna.

Haluamme tukea hyvinvointiasi, joten hyväksymme maksut kaikilla liikuntaeduilla. Yrityspalvelut ja aktiviteetit voi maksaa kätevästi verkkolaskulla tapahtuman jälkeen.

Ryhmätuntien hintaan sisältyvät alusta ja pienvälineet. Tilavuokraan ja kokouspalveluihin sisältyvät myös 65 tuuman taulu-TV HDMI-liitännällä, kokousvälineet kuten fläppitaulu, kynät, post-it-laput, taittopöydät sekä keittiön astiasto. 

Sarjakortteja voi käyttää sekä studio- että online-tunneilla. Kaikki sarjakortit ja lahjakortit ovat ostettavissa varauskalenterin verkkokaupasta.

 

Hyödynnä Liikuntaedut: Maksuvaihtoehtoja kaikille liikuntamuodoille!

WellStart - StudioStartti 

WellStudio tarjoaa WellStart-paketin, joka on täydellinen aloituspaketti sinulle, joka haluat tutustua studiomme tarjoamiin tunteihin. StudioStart auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen alun tunneillesi.

WellStart-paketti sisältää yksityistunnin, jolla opit ohjauskielen peruskäsitteet ja eri lajien teoriapohjan. Tämä varmistaa, että olet valmis seuraamaan viikkotuntien ohjausta ja pysymään ryhmän tahdissa. 

Lisäksi WellStart-paketti sisältää mahdollisuuden osallistua WellStudion tunneille kahden viikon ajan - voit kokeilla kaikkia tuntejamme ja löytää suosikkisi.

WellStart Paketti
WellStart StudioStartti Espoo

WellStart-Paketti -
Starttaa Studiotunnit Turvallisesti!

99 €
Yksilövalmennus
+ 2 viikkoa treeniä

StudioStart

Ilmoittautuminen tunnille tai kurssille:

Ryhmätunnit varataan aina etukäteen kalenterista vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia. Hinnasto löytyy varauskalenterista kohdasta Sarjakorttikauppa. Liikuntaedulla maksu onnistuu paikan päällä ennen tuntia tai sähköisesti. Näytä kuitti opettajalle tai lähetä kuitti maksusta sähköpostitse niin lisäämme kertamaksun tai kortin käyttäjätilillesi manuaalisesti. 

 

Yritys: WellStudio
IBAN: FI53 5780 4120 0691 30
BIC: OKOYFIHH

Pankki: Uudenmaan osuuspankki

Meilaa tai tekstaa meille, kun olet maksanut (Wellstudio / toimisto 0443084004, info@wellstudio.fi )

Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivä. Laita viestiin myös omaan nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

bottom of page