top of page

Skumppajooga

Skumppa- tai viinijoogassa pääsemme harjoituksen ohessa nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa.

Kausi: koko vuoden

Ryhmäkoko: 1-50 henkeä

Kesto: 15-60 min


Tämä hauska hetki voidaan järjestää sisätiloissa tai ulkona yksityistuntina. Se sopii täydellisesti polttareihin, syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin alkumaljan yhteyteen, yrityksen virkistyspäivään tai vaikkapa piknikkiin puistossa.


Kesto räätälöidään 15-60 minuutin välillä, toiveidenne mukaan. Aktiviteetti tuo porukan hauskasti yhteen, ja metsässä toteutettuna se voidaan yhdistää patikkaretken yhteyteen.


Tarjoamme kaiken tarvittavan, mukaan lukien alustat, alkoholittomat juomat, lasit ja ohjauksen. Alkoholilliset juomat tulee tuoda itse paikalle. Aktiviteetti kokoaa kivasti isommankin porukan yhteen. Ulkona toteutettuna tilaisuus voidaan järjestää seisten ilman laskeutumista maahan jos näin toivotaan.

Hauska ohjelma sisältää:​

  • alustat

  • alkoholittomat juomat

  • lasit

  • ohjauksen

  • rentoutustuokion
Toimintaympäristö: Studiotila, luontoympäristö, kokous- tai lounge-tila

Kohteet: Espoo / Helsinki / Järvenpää / Kirkkonummi / Nuuksio / Tuusula / Lohja / Fiskars

Kieli: Suomi, Englanti engl

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page