top of page

Skumppajooga

Skumppa- tai viinijoogassa pääsemme harjoituksen ohessa nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa.

Kausi: koko vuoden Ryhmäkoko: 1-25 henkeä Kesto: 15-60 min


Hauska tuokio järjestetään ryhmälle sisällä tai ulkona yksityistuntina. Aktiviteetti sopii polttareihin tai syntymäpäivien ohjelmaksi, pikkujouluihin tai yrityksesi virkistyspäivään alkumaljan yhteyteen.


Aktiviteetti kokoaa kivasti isommankin porukan yhteen. Ulkona toteutettuna tilaisuus voidaan järjestää seisten ilman laskeutumista maahan. Elämys toimii hauskana lisänä yrityksen WellBusiness viikkotuntia päättämään kausi.

Hauska ohjelma sisältää:​

  • Alustat tarvittaessa

  • Koulutetun ohjaajan

  • Lasit ​​

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page