top of page

WellMama: Raskaus- ja vauva-aika

WellMama palvelumme auttavat sinua nauttimaan aktiivisesta ja tasapainoisesta raskaudesta sekä valmistautumaan synnytykseen ja vauva-aikaan.

Tarjoamme räätälöityjä palveluita tuleville vanhemmille, jotka haluavat pitää huolta kehostaan ja valmistautua synnytykseen. Olipa kyseessä äitiysliikunta, jooga- ja mattopilates-tunnit, personal trainer -palvelut tai synnytysvalmennus, meillä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Privaattivalmennus

Hyödynnä Liikuntaedut: Maksuvaihtoehtoja kaikille liikuntamuodoille!

WellMama Ryhmätunnit

kevätkausi  8.1.-30.6.2024

kesäaikataulu 1.7.-31.8.2024

syyskausi 1.9.-20.12.2024

Tervetuloa osallistumaan WellMaman kevätkauden ryhmätunneille!

Kevätkaudella jatkamme inspiroivien, ammattitaitoisten ja rennon lempeiden pienryhmätuntiemme tarjoamista. Jokaisella tunnilla on oma teemansa, mikä mahdollistaa osallistumisen tunnille drop-in -tyyliin milloin tahansa. Saat jokaiselta tunnilta uutta oppia ja ideoita harjoitteluun.

 

Lisätietoja tarkemmasta aikataulusta ja tuntivalikoimasta löydät studiomme kalenterista. Tervetuloa mukaan nauttimaan kevätkauden treeneistä!

MamaBalance

Lauantaisin / klo 11:45-12:45 / 60 min

MamaBalance on lempeä kehonhuolto tunti odottajille sekä synnyttäneille äideille. Tämä tunti on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa liikunnan turvallisesti ja lempeästi raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

BabyFIT Jumppa

Maanantaisin / 12:15-13:00 / 45 min

Tällä tunnilla saat mahdollisuuden hoitaa ja vahvistaa kehoasi samalla kun nautit arvokkaasta ajasta vauvasi kanssa. Käytämme erilaisia pienvälineitä ja tarjoamme vaihtelevia harjoituksia, jotka edistävät kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

Raskausjooga

Maanantaisin / 17:30-18:30 / 60 min

Tunnin tavoitteena on pitää yllä lihaskuntoa, lisätä äidin hyvinvointia ja opetella synnytystaitoja. Säännöllinen liikunta koko raskauden aikana auttaa äitiä sopeutumaan kehonsa muutoksiin ja auttaa synnytykseen valmistautumisessa.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

BabyJooga

Keskiviikkoisin / 12:15-13:00 / 45 min

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä lempeän, mutta tehokkaan joogan avulla - samalla saat ihanaa yhteistä tekemistä vauvasi kanssa! Aloitamme tunnin laskeutumalla tilaan, jonka jälkeen teemme joogaharjoituksen yhdessä ja yksin vauvan kanssa. Lopetamme tunnin rentoutukseen tai hierontaan.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

ÄitiysPilates

Torstaisin / 17:30-18:30 / 60 min

WellMama ÄitiysPilates -tunnilla tavoitteena on aktivoida kehon syvät sisäiset alueet toimintaan, jotta kehosi pystyy parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan kasvavaa kohtua tai palautumaan synnytyksestä. Lisäksi ÄitiysPilates vahvistaa ja edistää selkäsi hyvinvointia. Säännöllinen Pilates-treeni tuo iloa, energiaa ja auttaa jaksamaan.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

ONLINE BabyJooga

Perjantaisin / 10:30-11:00 / 30 min

On tärkeää löytää harjoitusohjelma, joka on tarpeeksi lempeä kehollesi, mutta samalla vahvistava. Äidin ja vauvan yhteisessä joogatuokiossa rakennamme kehotietoisuutta lempeästi voimistuen ja palautuen.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

ONLINE BabyPilates

Perjantaisin / 11:15-11:45 / 30 min

BabyPilates-tunti toteutetaan ONLINE-ympäristössä, joten voit osallistua mukavasti omasta kodistasi käsin. Äidit ja vauvat pääsevät yhdessä nauttimaan pilateksen iloisesta ja energisestä maailmasta! Tämä tunti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden vahvistaa kehoa synnytyksen jälkeen.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

BabyPilates

Perjantaisin / 12:15-13:00 / 45 min

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. Tavoitteena on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

Synnytysvalmennus

Valmennus Uuden Elämänvaiheen Huipulle!

Tervetuloa osallistumaan inspiroivaan vanhemmuuden työpajaan, jonka ilmapiiri pyrkii olemaan rento ja rehellinen. Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta tulevana vanhempana sekä nähdä synnytys voimaannuttavana ja elämää rikastuttavana tapahtumana.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

Yksityistunti

WellMama: Yksilöllistä Valmennusta, Joka Innostaa ja Voimaannuttaa

Tervetuloa WellMama – yksilövalmennukseen raskaana ollessasi tai synnytyksen jälkeen. Tarjoamme yksilöllistä ja intensiivistä valmennusta, joka keskittyy täysin sinun tarpeisiisi. Nauti henkilökohtaisesta ohjauksesta ilman muita osallistujia, ja räätälöimme liikunnan juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi. Tavoitteenasi on hyvinvointi – me autamme sinua saavuttamaan sen.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

Helsinki Raskausjooga

Keskiviikkoisin / 19:00-20:00 / 60 min

Liikuntaa odottaville vanhemmille

Juhlat äidille

BabyShower juhlat äidille!

WellStudio:lla voit järjestää unohtumattomat vauvakutsut eli Baby Shower -juhlat tulevalle äidille yhdessä läheisten ystävien ja sukulaisten kanssa. Baby Shower on ihastuttava tapa hemmotella ja juhlistaa odottavaa äitiä ennen pienen ihmeen saapumista maailmaan.

Liikuntaa odottaville vanhemmille

Joogaterapia
tai yksilö  valmennusta

WellMama Tunnit Espoossa - Äitiysliikuntaa Tapiolassa.

WellStudio ryhmätunnit
perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** wellmama ^ 

MAANANTAI

klo 12:15-13:00
klo 16:15-17:15
klo 16:15-17:15
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45

BabyFIT
WellJooga
ONLINEjooga
Raskausjooga
WellBalance

^
*/**
*/**
^
*/**

TIISTAI

klo 17:45-18:45

Core & liikkuvuus

*/**

KESKIVIIKKO

klo 12:15-13:00
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45
klo 19:00-20:00

BabyJooga
WellPilates
Astangajooga
Raskausjooga Hki

^
*/**
**/***
^

TORSTAI

10:00-11:15
17:30-18:30
18:45-19:45

Somaattinen liiketyöskentely
OdottavienPilates
WellStart yksilötunti

*
^
*/**/***

PERJANTAI

10:30-11:00
11:15-11:45
12:15-13:00
13:30-14:15
19:00-20:15

BabyJooga ONLINE
BabyPilates ONLINE
BabyPilates
Terve Selkä & Kehonhuolto
YinJooga

^
^
^
*/**
*

LAUANTAI

klo 10:00-11:15

Lempeä Hatha Jooga

*
^

SUNNUNTAI

klo 14:00-15:00

WellDynamics

**/***

Arvostelut WellStudio

"Ihanan tunnelmallinen ja rento raskausajan joogatunti, josta jäi hyvä mieli. Sain myös järkätä baby showerin täällä, mikä oli todella hieno kokemus niin tulevalle äidille kuin kaikille osallistujille! Lisbethin kanssa oli hyvin mutkatonta sopia käytännön järjestelyistä ja hän piti meille ihanan äitiysjooga tunnin, mikä sopi kaikille meidän sekalaisesta porukasta (raskaana olevia, juuri synnyttäneitä vauvoineen, mummoja, kavereita ja pari lasta ). Tunnelma oli hieno. Tämän jälkeen nautimme kauniissa tiloissa itse tuomistamme tarjoilusta. Täydellinen YogaBaby Shower! "

Erika Rajala

Kokeile ja Aloita Helposti!

Suosittelemme aloittamaan WellMama-tunnit kertamaksulla tai 3x kortilla, jotta voit kokeilla ensin tuntejamme. Ennen varauksen tekemistä, tutustu erilaisiin tuntityyppeihimme ja valitse sinulle sopivin. Ensimmäisellä tunnilla voit myös kertoa opettajalle mahdollisista ongelmista tai vammoista, jotta voimme huomioida ne harjoituksissa.

Maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä kohdassa PrePaid-kortit. Hintoihin voit tutustua täällä. Studio tarjoaa kaiken tarvittavan, joten riittää kun pukeudut mukavasti ja joustavasti. Nähdään tunneilla! 

044 308 4004 / toimisto

Tämä lempeä ja hauska liikuntahetki vahvistaa yhteyttä ja tukee sekä äidin että vauvan hyvinvointia. Kokeilemisen arvoista! 💕🤸‍♀️ #äitijavauva #yhdessäliikkuen #hyvinvointi"

"Harjoituksen tai luonnossa olon jälkeen: sinusta tulee enemmän sinä."

Lisbeth

bottom of page