Kehonhuoltoa äideille raskaus- ja vauva-ajalle

WellStudio Pohjois-Tapiolassa, tarjoaa äitiysliikuntaa, jooga- ja mattopilates-tunteja, personal trainer -palveluita sekä verkko-opetusta tuleville vanhemmille.

Varaa WellMama ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla. Lahjakortin voit noutaa studiolta tai postitus sähköisesti.

WellStudio Espoossa järjestää WellMama yksityistunteja, koulutusta, synnytysvalmennusta ja palauttavaa yksilövalmennusta naisille ennen- ja jälkeen synnytyksen. Työpajat löydät kurssit osiosta, kuten ohjaajakoulutuksen sisällön joogaopettajien syventäviin opintoihin tänä- ja ensi vuonna.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

WellStudio lounge ja sali

Kokemuksia

" Ihanan tunnelmallinen ja rento raskausajan joogatunti, josta jäi hyvä mieli. Sain myös järkätä baby showerin täällä, mikä oli todella hieno kokemus niin tulevalle äidille kuin kaikille osallistujille! Lisbethin kanssa oli hyvin mutkatonta sopia käytännön järjestelyistä ja hän piti meille ihanan äitiysjooga tunnin, mikä sopi kaikille meidän sekalaisesta porukasta (raskaana olevia, juuri synnyttäneitä vauvoineen, mummoja, kavereita ja pari lasta ). Tunnelma oli hieno. Tämän jälkeen nautimme kauniissa tiloissa itse tuomistamme tarjoilusta. Täydellinen YogaBaby Shower! "

Erika Rajala

WellMama kurssit ja tunnit raskaana oleville ja synnyttäneille äideille.

WellStudio tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia äitiysliikunta  ryhmätunteja; raskausjooga, babypilates, palauttava kuntoutustreeni, äiti ja 

vauva jumppa, odottavien pilates ja babyjoogaa.

Ryhmätuntien lisäksi tarjoamme äitiysliikuntaan erikoistuneiden personal trainereiden-palveluita, kuntosaliohjelmia, yksityistunteja ja joogaterapiaa. Pyydä apua, niin saat sinulle suunnitellun treeniohjelman, ravintoneuvontaa, palauttavan kunto-ohjelman, rentoutus-ohjausta tai varmuutta aloittaa harjoitus raskauden  jälkeen.

 

Mitä sinä haluat?

  • aloittaa kuntoilun raskauden jälkeen?

  • synnytysvalmennusta?

  • säännöllisen harrastuksen vauva-ajalle?

  • kiinteytyä?

  • hallita painoasi?

  • nostaa kuntoasi?

  • motivoivan harjoitusohjelman?

  • valvontaa ja ohjausta palautumiseen?

Voit aloittaa WellMama raskausajan -tunnit jo alkuraskaudessa, mutta harjoitusta ei ole myöhäistä startata loppuraskaudessakaan, sillä treenata voi synnytykseen saakka. Tunnit varataan etukäteen varauskalenterista ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 3 h ennen varatun tunnin alkua. Luo itsellesi tili kalenteriin.

Suosittelemme aloittamaan kertamaksulla tai  3 x kortilla ja kokeilemaan tuntia sekä opettajan tyyliä opettaa. Tutki ryhmätuntien tuntityypit ennen tunnin varaamista. Ensimmäisellä tunnilla kerro opettajalle  mahdolliset ongelmat tai vammat. Harjoituksen voi hyvin maksaa vasta ensimmäisen tunnin jälkeen ja varaus onnistuu kalenterista ilman voimassaolevaa sarjakorttia. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

 

Haluamme, että studio on rentoutumisen ja voimaantumisen kehto, joten kaikki tarvittava löytyy paikan päältä. Päälle riittää mukavat rennot ja joustavat vaatteet. 

lataus (2)_edited.png

BabyJooga

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä lempeän, mutta tehokkaan joogan avulla - samalla saat ihanaa yhteistä tekemistä vauvasi kanssa! Aloitamme tunnin laskeutumalla tilaan, jonka jälkeen teemme joogaharjoituksen yhdessä ja yksin vauvan kanssa. Lopetamme tunnin rentoutukseen tai hierontaan.

ONLINE
BabyPilates

Aloitamme tunnin lyhyellä teoriaosuudella, jonka jälkeen teemme noin 45 minuutin pituisen pilates-harjoituksen ja lopetamme tunnin venyttelyyn.

Raskausjooga

Tunnin tavoitteena on pitää yllä lihaskuntoa, lisätä äidin hyvinvointia ja opetella synnytystaitoja. Säännöllinen liikunta koko raskauden aikana auttaa äitiä sopeutumaan kehonsa muutoksiin ja auttaa synnytykseen valmistautumisessa.

Synnytysvalmennus

Työpajan luonne pyrkii olemaan rento ja rehellinen. Päämäärä on lisätä tietoisuutta tulevana vanhempana ja tarkastella synnytystä voimaannuttavana sekä elämää rikastuttavana tapahtumana.

BabyLantionpohja TÄYNNÄ

Tällä jokaiselle synnyttäneelle naiselle sopivalla tunnilla tutustumme lantionpohjan lihasten terveysvaikutuksiin ja synnyttäneen naisen liikuntasuosituksiin.

Raskaus Pilates

Harjoituksen tavoitteena on aktivoida kehon syviä sisäisiä alueita, jotta keho jaksaa kannatella kasvavaa kohtua parhaalla mahdollisella tavalla. Raskausajan pilates vahvistaa ja edesauttaa myös selän hyvinvointia. Säännöllinen Pilates treeni lisää odottajan hyvinvointia ja valmistaa synnyttämään.

BabyJumppa

Tässä jumpassa vahvistetaan ja huolletaan pääasiassa vatsa-selkä-hartiaseutua. Vauva saa olla sylissä tai temmeltämässä lattialla. Sinä ja vauvasi olette tervetulleita juuri sellaisina kuin olette.

BabyPilates

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. Tavoitteena on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta.

ONLINE BabyJooga

On tärkeää löytää harjoitusohjelma, joka on tarpeeksi lempeä kehollesi, mutta samalla vahvistava. Äidin ja vauvan yhteisessä joogatuokiossa rakennamme kehotietoisuutta lempeästi voimistuen ja palautuen.

WellMama PT-palvelut

Synnytyksen jälkeen liikunta kannattaa aloittaa omaa kehoa kuunnellen ja ilman kiirettä. Varaa tapaaminen äitiysliikuntaan erikoistuneelle personal trainerille ja palaa liikkumaan turvallisesti.

ONLINE
RaskausJooga TÄYNNÄ

Tunnin tavoitteena on pitää yllä lihaskuntoa, lisätä äidin hyvinvointia ja opetella synnytystaitoja. Säännöllinen liikunta koko raskauden aikana auttaa äitiä sopeutumaan kehonsa muutoksiin ja auttaa synnytykseen valmistautumisessa.

Järjestä vauvakutsut

Vuokraa tila ja järjestä Baby Shower juhlat ihanalla Studiolla. Meiltä löytyy kaikki tarvittava juhlien järjestämiseen.

Uusi asiakas

Suosittelemme aloittamaan kertamaksulla tai  3 x kortilla ja kokeilemaan tuntia. Tutki ryhmätuntien tuntityypit ennen tunnin varaamista. Ensimmäisellä tunnilla kerro opettajalle  mahdolliset ongelmat tai vammat. Voit maksaa tuntisi vasta ensimmäisen tunnin jälkeen. Hintoihin pääset tutustumaan tästä. Kaikki tarvittava löytyy studiolta, joten päälle riittää mukavat rennot ja joustavat vaatteet. 

044 308 4004 / toimisto

WellStudio ryhmätunnit
perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** wellmama ^

MAANANTAI

klo 11:00-12:00
klo 12:05-12:50
klo 16:15-17:00
klo 17:15-18:18
klo 18:30-19:30
klo 20:00-21:00

OnlineBaby
BabyJooga
CorePilates
Astangajooga
RaskausJooga
MiestenJooga

^
^
* / **
** / ***
^
* / **

TIISTAI

klo 07:45-08:30
klo 09:00-09:20
klo 10:00-10:50
klo 11:00-11:45
klo 16:30-17:30
klo 17:45-18:45
klo 19:00-20:15

Kuntosalicircuit
Taukojumppa
BabyLantionpohja
Kehonhuolto
Liikkuvuus
GolfFIT
YinYang-jooga

**
* / **
^
*
* / **
* / **
* / **

KESKIVIIKKO

klo 16:15-17:15
klo 17:45-19:00

Online-jooga
Flowjooga

*
**

TORSTAI

klo 09:35-10:30
klo 11:45-12:30
klo 15:30-16:15
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45

Seniorijumppa
Babyjumppa
Kuntosalicircuit
RaskausPilates
YogaPilates

*
^
*/**
^
**/**

PERJANTAI

klo 08:00-08:45
klo 09:00-10:00
klo 11:00-11:45

Aamujooga
Varaa yksityistunti
BabyPilates

*
*
^

LAUANTAI

Vuokraa tila:

Vauvakutsut
Kurssit
Videokuvaus
Synttärit
Valokuvaus
Terapiatilaksi
Hoitotilaksi

* / ** / ***

SUNNUNTAI

klo 10:00-11:00
klo 14:00-17:00
klo 18:00-19:00

Kurssit ja työpajat
Synnytysvalmennus
YogaPilates

*

** / ***

"Harjoituksen tai luonnossa olon jälkeen: sinusta tulee enemmän sinä."

Lisbeth