top of page

Metsäjooga

Metsäjoogapatikka ympäri vuoden - Koe Luonnon Rauha. Ota aikalisä arjen kiireistä ja buukkaa mukava retki metsän siimekseen.

Kausi: Koko vuoden

Ryhmäkoko: 4-80 hlö

Kesto: 1-2 h​

Metsäjoogapatikka - Luontoseikkailu ympäri vuoden!


Mukava retki luontoon ja yhteys hyvinvointiin!

Lähde mukaan retkelle, jossa luomme leppoisan ja rentouttavan ilmapiirin ilman liiallista vakavuutta tai fanatismia. Ohjelma yhdistää metsäkävelyn, joogan ja ryhtiä parantavat harjoitukset.


Retken aluksi ohjaaja kertoo tieteellisesti tutkitun tiedon pohjalta metsän tervehdyttävistä vaikutuksista. Ohjelmaan sisältyy lyhyt metsäkävely, syvähengitysharjoituksia sekä kolme erilaista harjoitusta: puhdistava, voimistava ja rentouttava.


Luonnon elementit – kalliot, puut ja kivet – ovat olennainen osa kokemusta, tarjoten mahdollisuuden kokea luonto kaikilla aisteilla ja vain olla läsnä hetkessä.


Ohjelman kohokohdat:

  • Rentouttava metsäkävely

  • Kolme ohjattua harjoitusta


  • Tietoa metsän terveysvaikutuksista


Mitä mukaan:

  • Säänmukainen varustus (sateenvarjo, aurinkorasva jne.)


Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page