top of page
< Edellinen

Metsäjooga

Koe luontoliikunnan ja tietoisuustaitojen yhdistelmä Nuuksion kansallispuistossa tai haluamassasi kohteessa esim. puistossa! Hengitä syvään, liiku, rentoudu ja nauti energisoivasta hetkestä luonnon syleilyssä. Tule mukaan ja lataa akkusi.

Kausi: kevät, kesä, syksy, talvi Ryhmäkoko: 4-25 hlö Kesto: 1-2 h​ Hinta: 25-39 € / hlö


Nauti kaikille sopivasta metsäjoogan harjoituksesta, jossa yhdistyvät luonnossa liikkuminen ja kehon hyvinvointi. Metsäjooga tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa hyödynnämme luonnon elementtejä, kuten pöllejä, puita tai halkoja, osana harjoitusta. Käymme läpi liike- ja hengitysharjoituksia, jotka auttavat sinua löytämään kehon ja mielen tasapainon. Harjoitusten jälkeen pääset rentoutumaan kauniille kalliolle tai mukavalle alustalle köllöttelemään.


Metsäjooga on saatavilla ympäri vuoden, joten voit nauttia siitä keväästä talveen. Ryhmäkoko voi vaihdella 4-25 henkilöön, joten voit osallistua yksin, yhdessä ystävien kanssa tai vaikka koko työporukalla. Harjoituksen kesto on 1-2 tuntia, joten sinulla on riittävästi aikaa syventyä harjoituksiin ja nauttia luonnon rauhasta.


Metsässä oleminen tarjoaa nopean ja helpon tavan palata läsnäoloon. Rauhallinen ja palauttava patikkaretki yhdistettynä kevyisiin metsäjoogan harjoituksiin auttavat sinua lataamaan akkuja ja pääsemään irti arjen kiireistä. Retken aikana pysähdymme tekemään kevyitä hengitys- ja mielikuvaharjoituksia, verenkiertoa lisääviä venytyksiä ja ohjattua rentoutumista.


Kokonaisuus rentouttaa kehoa ja mieltä, auttaen samalla vähentämään stressiä ja luomaan tasapainoa. Metsäjoogassa opit myös yksinkertaisia harjoituksia, joita voit hyödyntää arjessa.

Tule mukaan WellWild-metsäjoogaan ja anna luonnon voiman inspiroida ja rentouttaa sinua!
Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page