top of page
Luontoretki WellWilderness

EcoWellWild -
missä kehonhuolto, luonto ja seikkailu kohtaavat naurun kera

Koe mieleenpainuvia erä- ja luontoliikuntakokemuksia. Astu mukaan retkille, jotka johdattavat sinut syvälle luontoon, missä voit kerätä voimaa luonnon helmasta.

Tarjoamme WellElämys aktiviteetteja.

Liity mukaan ja koe luonnon ja rentoutumisen voima omakohtaisesti.

WellStudio on hyvinvointiin sitoutunut ja vastuullinen yritys, joka vahvasti uskoo luonnon ja liikunnan parantavaan voimaan. Tavoitteenamme on innostaa ihmisiä löytämään yhteys hyvinvointiinsa. Tarjoamme laadukkaita WellElämys-palveluita sekä kehonhuollollisia aktiviteetteja, jotka palauttavat ja edistävät hyvinvointia.

Yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen tiimimme kanssa luomme räätälöityjä elämyspalveluita ja tapahtumia kaikenlaisille ryhmille – yksityishenkilöille, yrityksille ja kaveriporukoille. Jokainen tapahtumamme suunnitellaan huolellisesti ja huomioimme asiakkaidemme tarpeet ja toiveet.

Meille  turvallisuus ja vastuullisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Ammattitaitoiset ja koulutetut oppaamme varmistavat, että tapahtumissamme noudatetaan tiukkoja turvallisuusstandardeja ja että jokainen osallistuja voi tuntea olonsa huolehdituksi. Pyrimme myös minimoimaan ympäristövaikutuksemme ja kannustamme kestävään matkailuun ja luonnon säilyttämiseen.

Valikoimastamme löytyy rentouttavia ja stressitasoja alentavia aktiviteetteja, kuten patikointia, metsästä hyvinvointia käsittelevä luento, hengähdyshetkiä valmennuksen parissa, SUP-lautaretkiä ja luontojoogaa. Tarjoamme myös erityisohjelmia, kuten hienostuneen 3–5 ruokalajin illallisen laavulla, räätälöidyn metsäretriitin tiimille tai eräkokkikoulun, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia.

Haluamme tarjota hetkiä, jotka täyttävät mielen hyvillä muistoilla, vahvistavat kehoa ja alentavat stressitasoja.

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä teidän budjettiin ja tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

WellWild-Patikka & Kehonhuolto-Retki

Tehokas tapa rentoutua ja ladata akkuja on yhdistää patikointi ja virkistävät harjoitukset luonnon keskellä. Tarjoamme yrityksille tai ryhmille suunnatun kokonaisuuden, joka yhdistää liikunnan ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Tule mukaan, virkistäytymään luonnon helmassa!

SUP-Relax

SUP-joogaa tai melontaa voi harrastaa kuka tahansa. Suppailu soveltuu mainiosti vaikkapa pienen työ- tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Melonta tai jooga laudalla parantaa läsnäoloasi ja keskittymiskykyäsi.

Nuotiotulilla

Tietoista läsnäoloa, kuuntelua ja musiikin luomista yhdessä ammatti muusikon ja meditaatio opettajan johdolla.

NatureRelax

Avustettu rentoutuminen on voimaannuttava jaksamisen apuväline. Luonto- tai sointukylpy on rentoutumishetki – hetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata.

ForestSounds

Sydäntä sykähdyttävä musiikki luonnon sylissä! Metsä toimii lavanasi, tarjoten ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön tälle musiikilliselle matkalle. Koe harmonia, joka syntyy musiikin ja luonnon yhteensulautumisesta

Hyvinvointia metsistä -luento

Kuulemme nykyihmisen psykologisista ja fysiologisista haasteista stressin ja kiireen suhteen. Kuulemme miten metsä ja luonto voivat olla yksi hyvä ratkaisu rauhoittumiseen.

Lumikenkäretki

Lähde talviseen luontoon lumikengillä! Lumikenkäretki on täysin opastettu, ja sisältää kaikki tarvittavat varusteet. Retkeen voidaan sisällyttää nokipannukahvit sekä retkileivät lisähinnasta.

Skumppajooga

Skumppa- tai viinijoogassa pääsemme harjoituksen ohessa nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa.

Metsäkokous- tai vetäytyminen

Toteutamme metsäretriitit ja elämykselliset luontovalmennukset Nuuksion kansallispuistossa. Ajatuksena päästä toimimaan erilaisessa ympäristössä ja rutiineissa latautumalla luonnosta.

Food & Forest

Järjestämme vieraille upean eräkokin 3-ruokalajin illallisen Nuuksion kansallismaisemissa katetulla laavulla joka sijaitsee keskellä metsää.

Riippumattorentoutus

Riippumatossa on aikaa vetäytyä omiin ajatuksiin, aistia ympäröivää luontoa, katsella ohi lipuvia pilviä tai kuunnella tuulen liikettä, antaen luonnon eheyttää olemusta.

Ihana palaute tapahtumasta, jossa saimme olla mukana.

”Suuret kiitokset eilisestä - koko vierailu oli uskomattoman upea, ja henkilökuntanne on täynnä huippuammattilaisia! Kiitos siis sekä meidän että asiakkaan puolesta jo tässä vaiheessa. ❤”

Heidi

bottom of page