top of page
< Edellinen

ForestSounds

Sydäntä sykähdyttävä musiikki luonnon sylissä! Metsä toimii lavanasi, tarjoten ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön tälle musiikilliselle matkalle. Koe harmonia, joka syntyy musiikin ja luonnon yhteensulautumisesta

Tervetuloa metsän sydämeen, missä musiikki ja luonto kohtaavat! ForestSound-konsertti tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, kun ammattimuusikko ja lyömäsoitintaiteilija yhdistävät tietoisuustaidot ja musiikin voiman.


Konsertti järjestetään metsässä tai sateisella säällä kodan tai laavun suojissa, luoden intiimin ja tunnelmallisen ympäristön.


Anna musiikin ja luonnon harmonian kuljettaa sinut matkalle, jossa hetkeen pysähtyminen ja sisäinen rauha saavat uuden merkityksen. Tule mukaan ja koe musiikin lumoava voima luonnon keskellä.

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page