top of page

WellMama

Järjestämme äitiysliikuntaa, jooga- ja mattopilates-tunteja, yksityistunteja, koulutusta, synnytysvalmennusta ja palauttavaa yksilövalmennusta naisille ennen- ja jälkeen synnytyksen.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

WellStudio tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia äitiysliikunta ryhmätunteja; raskausjooga, babypilates, erkauman ja lantionpohjan kuntoutustreeni, odottavien pilates ja äiti vauva jumppa ja babyjoogaa.

Ryhmätuntien lisäksi tarjoamme äitiysliikunta personal trainer-palveluita, kuntosaliohjelmia, yksityistunteja ja joogaterapiaa. Pyydä apua, niin saat sinulle suunnitellun treeniohjelman, ravintoneuvontaa, palauttavan kunto-ohjelman, rentoutus-ohjausta tai varmuutta aloittaa harjoitus raskauden jälkeen. Mitä sinä haluat?

  • aloittaa kuntoilun raskauden jälkeen?

  • synnytysvalmennusta?

  • säännöllisen harrastuksen vauva-ajalle?

  • kiinteytyä?

  • hallita painoasi?

  • nostaa kuntoasi?

  • motivoivan harjoitusohjelman?

  • valvontaa ja ohjausta palautumiseen?

Voit aloittaa WellMama raskausajan -tunnit jo alkuraskaudessa, mutta harjoitusta ei ole myöhäistä startata loppuraskaudessakaan, sillä treenata voi synnytykseen saakka. Tunnit varataan etukäteen varauskalenterista ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 3 h ennen varatun tunnin alkua. Luo itsellesi tili kalenteriin.

Suosittelemme aloittamaan kertamaksulla tai 3 x kortilla ja kokeilemaan tuntia sekä opettajan tyyliä opettaa. Tutki ryhmätuntien tuntityypit ennen tunnin varaamista. Ensimmäisellä tunnilla kerro opettajalle mahdolliset ongelmat tai vammat. Harjoituksen voi hyvin maksaa vasta ensimmäisen tunnin jälkeen ja varaus onnistuu kalenterista ilman voimassaolevaa sarjakorttia. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Haluamme, että studio on rentoutumisen ja voimaantumisen kehto, joten kaikki tarvittava löytyy paikan päältä. Päälle riittää mukavat rennot ja joustavat vaatteet.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page