top of page

Oma pienryhmä

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit - Tehokasta treeniä yhdessä!

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Kokoa oma ryhmä tai ilmoita kiinnostuksestasi, niin voimme kerätä yhteen samankaltaisia treenaajia!


Miksi valita pienryhmätreenit?


  1. Ryhmän paine: Pienryhmässä treenaaminen luo säännöllisyyttä ja kannustusta. Yhdessä eteneminen motivoi ja auttaa pysymään treenirutiineissa.

  2. Kiva ryhmähenki: Pienryhmätunnit tarjoavat loistavan mahdollisuuden luoda uusia tuttavuuksia ja nauttia yhteisestä treenihengestä. Tuette ja kannustatte toisianne matkalla kohti tavoitteitanne.

  3. Hyvin suunnitellut treenit: Pienryhmissä saatte nauttia huolellisesti suunnitelluista treeniohjelmista, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeitanne. Et joudu treenaamaan itseksesi, vaan saatte ohjauksen ja tuen jokaiseen harjoitukseen.

  4. Yksilöllistä ohjausta: Pienryhmissä valmentajamme pystyvät antamaan yksilöllistä ohjausta ja tarkkailemaan jokaisen treenaajan suoritusta. Tavoitteenamme on auttaa teitä saavuttamaan parhaat tulokset turvallisesti ja tehokkaasti.

  5. Edullisempaa kuin yksilöohjaus: Pienryhmätreenit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saat yksilöllistä ohjausta ja laadukasta treeniä edullisempaan hintaan kuin yksilövalmennuksessa.


Lisäksi tarjoamme yksittäisiä harjoitusohjelmia:

  • kuntosali-, venyttely- ja kotijumppaohjelmia

  • henkistä valmennusta

  • joogaterapiaa

  • meditaatio-ohjausta


Tule mukaan pienryhmätreeneihin ja kokeile uutta tapaa treenata yhdessä! Tarjoamme sinulle ammattitaitoista ohjausta ja inspiroivaa ryhmähenkeä, jotta voit saavuttaa parhaan version itsestäsi.Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page