top of page

Oma pienryhmä

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit - Tehokasta treeniä yhdessä!

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Liity innostavaan pienryhmätreeniin - Oletko valmis harjoittelemaan tavoitteellisesti?

Kokoa oma 2-8 hengen ryhmä tai ilmoita kiinnostuksestasi, niin voimme kerätä yhteen samankaltaisia treenaajia!


Miksi valita pienryhmätreenit?

  • Ryhmän paine: Pienryhmässä treenaaminen luo säännöllisyyttä ja kannustusta. Yhdessä eteneminen motivoi ja auttaa pysymään treenirutiineissa.


  • Kannustava ryhmähenki: Pienryhmätunnit tarjoavat loistavan tilaisuuden luoda uusia ystävyyssuhteita ja nauttia yhteisestä treenihengestä. Tuette ja kannustatte toisianne matkalla kohti tavoitteitanne.


  • Hyvin suunnitellut treenit: Pienryhmissä saatte nauttia huolellisesti suunnitelluista treeniohjelmista, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeitanne. Et joudu treenaamaan itseksesi, vaan saatte ohjauksen ja tuen jokaiseen harjoitukseen.


  • Yksilöllistä ohjausta: Pienryhmissä valmentajamme pystyvät tarjoamaan yksilöllistä ohjausta ja tarkkailemaan jokaisen treenaajan suoritusta. Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset turvallisesti ja tehokkaasti.


  • Edullisempi vaihtoehto: Pienryhmätreenit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saat yksilöllistä ohjausta ja laadukasta treeniä edullisempaan hintaan verrattuna yksilövalmennukseen.


Lisäksi tarjoamme yksittäisiä harjoitusohjelmia, kuten:

  • Kuntosali-, venyttely- ja kotijumppaohjelmat

  • Henkinen valmennus

  • Joogaterapia

  • Meditaatio-ohjaus

  • Erä- ja luontoliikunta; metsäjooga, pölkkypilates, SUP-lautaretki, metsäkylpy


Oletko valmis uusiin treenikokemuksiin? Tule mukaan pienryhmätreeneihimme tai varaa luontoliikunta ja löydä ilo treenaamisesta yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa!


Haluaisitko liittyä mukaan innostavaan pienryhmätreeniin? Varaaminen on helppoa! Voit varata paikkasi suoraan verkkosivuiltamme kalenterista tai lähettää meille toiveen ryhmän järjestämisestä. Kerro meille, millaisesta treenistä olet kiinnostunut, haluatko treenata yhdessä ystäviesi kanssa tai jos haluat oman räätälöidyn ryhmäkokonaisuuden esimerkiksi tiimillesi. Olemme täällä toteuttamassa toiveitasi ja auttamassa sinua löytämään sopivan treeniryhmän.


Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@wellstudio.fi tai puhelimitse numerossa 0443084004 ja kerro meille toiveesi. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan treenikokonaisuuden.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wellstudio Edenred
MobilePay WellStudio
bottom of page