top of page

Astangajooga

Voimajooga eli astangajooga -tunnilla asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana yhdessä hengityksen kanssa. Tunti haastaa kehoa ja sopii dynaamista liikettä kaipaavalle. Ohjattu 5 min rentoutus kruunaa tunnin.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut!

Taso: *** Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Astangajooga on dynaamista voimajoogaa. Asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana (vinyasa)  yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tunti haastaa kehoa.


Tunti soveltuu urheilullisempaa harjoitusta tarvitsevalle. Mikäli kärsit esim. polvi-, lonkka-, kyynärpää-, tai rannevammasta niin suosittelemme lempeämpää tuntia. Tunti on ohjattu ja opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille ohjeistaen apuvälineiden käytössä. Kaikki tarvittava opetetaan tunnilla. Harjoituksessa käytetään joogan apuvälineitä, kuten vyötä, tiiliä, putkityynyä, tuoleja ja huopia helpottamaan liikkeiden onnistumista tarvittaessa.


Tunnin rakenne:

- Aurinkotervehdys A ja B 5-10 kierrosta

- Joogaliikkeitä seisten

- Joogaliikkeitä istuen

- Loppuliikkeet

- Rentoutuminen


Astangajooga -tunti voidaan järjestää kolmen, viiden tai kymmenen kerran kurssina studiolla kaveriporukalle tai vaikkapa yrityksesi tiloissa. Voit myös tilata opettajan pitämään kolmen tunnin alkeet kurssin ryhmällesi. Voimajooga on erittäin koukuttava harjoitus dynaamista liikettä ja urheilullista kehonhuoltoa kaipaaville.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page