top of page

Astangajooga

Voimajooga eli astangajooga -tunnilla asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana yhdessä hengityksen kanssa. Tunti haastaa kehoa ja sopii dynaamista liikettä kaipaavalle. Ohjattu 5 min rentoutus kruunaa tunnin.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Astangajooga - Intensiivinen voimaharjoitus keholle ja mielelle!

Taso: **/*** Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Astangajooga on dynaaminen voimajoogatunti, jossa asentoja harjoitetaan virtaavana liikesarjana (vinyasa) yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tämä tunti haastaa kehoa ja tarjoaa samalla mielelle keskittymisen kohteen.


Tunti sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat urheilullisempaa harjoitusta. Jos sinulla on esimerkiksi polvi-, lonkka-, kyynärpää- tai rannevamma, suosittelemme lempeämpää vaihtoehtoa. Opettaja ohjaa tuntia ja antaa vaihtoehtoja liikkeille tarvittaessa. Kaikki tarvittava ohjeistus annetaan tunnin aikana. Käytämme tunnilla joogan apuvälineitä, kuten vyötä, tiiliä, putkityynyä, tuoleja ja huopia, helpottaaksemme liikkeiden suorittamista tarpeen mukaan.


Tunnin rakenne:

  • Aloitus: Aurinkotervehdys A ja B 5-10 kierrosta

  • Liikkeitä seisten

  • Liikkeitä istuen

  • Loppuliikkeet

  • Rentoutuminen


Yritysryhmille tai kaveriporukalle Astangajooga-tunnit voivat olla kolmen, viiden tai kymmenen kerran kurssikokonaisuuksia, jotka voidaan järjestää studiollamme tai vaikkapa yrityksesi tiloissa. Voit myös tilata opettajan pitämään kolmen tunnin alkeiskurssin kumppanin kanssa, kaveriporukalle tai tiimille.


Astangajooga on erittäin koukuttava harjoitus, joka sopii niille, jotka kaipaavat dynaamista liikettä ja urheilullista kehonhuoltoa.


Tule mukaan ja koe kuinka kehosi voimistuu ja mieli rauhoittuu!


TUNNIN VARAAMINEN

Kurssilla tai tunnilla on tilaa jos pystyt sen kalenterista varaamaan. Varaa ryhmätunti aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua.


PUKEUTUMINEN

Meillä on pukukoppi, pienet lokerikot ja isommat kaapit tavaroiden säilytystä varten. Lisäksi kuvaiskaappi löytyy jos vaatteesi ovat kastuneet. Harjoituksen jälkeen voit halutessasi käydä suihkussa, joita tiloissamme on kaksi ja neljä wc:tä. Päälle riittää mukavat rennot vaatteet ja sukat tai paljaat varpaat.


ALUSTA JA MATOT

Studioltä löytyy kaikki; matot ja pienvälineet. Tapahtumaanne tuomme sovitusti kaiken tarvittavan.


SAAPUMINEN

Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko!

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page