top of page

WellJooga

Tällä tunnilla keho ja mieli rahoittuu. Liikkuvuutta parantavat pehmeät venytykset saattelevat sinut hereillä olevaan nirvanaan elvyttäen ja voimistaen.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut!

Taso: * Kesto: 15-90 min Ryhmäkoko: 1-100 hlö


ONLINE WellJooga on erittäin rauhallinen joogan alkeet tunti, jossa melkein kaikki liikkeet tehdään lattiatasossa. Liikkeissä viivytään 2-5minuuttia, ja harjoituksen aikana joogaliikkeitä tuetaan tyynyjä, tuolia tai huopia apuna käyttäen. Fyysinen ja psyykkinen vaikutus on hyvin rentouttava ja tasapainottava. Restoratiivisuutensa ansiosta After Work -tunti aktivoi lepohermostoa, antaen aikaa pysähtyä ja hiljentyä arjen keskellä akkuja ladaten.

Tunnille ovat tervetulleita ensikertalaiset kuin tasapainottavasta sekä kehoa huoltavasta harjoituksesta kiinnostuneet urheilullisempia lajeja harrastavat liikkujat.


 

Ohjattu rentoutuminen lataa akkuja ja auttaa kehoa sekä mieltä rentoutumaan. Syvärentoutus on osa joogatunnin rakennetta ja kuuluu harjoitukseen.


Ohjattu rentoutuminen voidaan toteuttaa tuolilla istuen, riippumatossa tai lattiatasossa. Tulemme pitämään tuokion yrityksesi tiloihin tai haluamaasi kohteeseen esimerkiksi tyky- tai virkistyspäivän oheen. Sessio onnistuu myös online-livestriimattuna vaikkapa metsästä.


Ennen rentoutusta teemme kevyitä harjoituksia aistien ja hengityksen avulla sekä kehon koputtelua ja taputtelua. Ohjatun rentoutusharjoituksen jälkeen olo on levollinen ja läsnä jatkamaan päivää!
Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page