top of page

Joogatunnit

Tarjoamme joogatunteja studiolla ja yrityksille pääkaupunkiseudulla. Osallistu kalenterin mukaan tunneille Espoon liikuntatilassa tai tilaa ohjaaja haluamaasi kohteeseen.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Studiotunnit järjestetään Espoossa kalenterin mukaisesti tai voit lähettää meille toiveen yritysryhmän, tiimin tapahtuman tai tyky/tyhypäivän järjestämisestä. Tarjoamme räätälöityjä joogatunteja yrityksesi työntekijöille tai pienryhmälle paikan päällä tai verkko-opetuksena.


Tarjoamme tarvittaessa tilan, välineet ja asiantuntevan ohjauksen, jotta voitte nauttia täysin räätälöidystä hyvinvointikokemuksesta. Voimme järjestää tapahtuman Studiollamme Espoossa tai tarvittaessa tulla paikan päälle valitsemaanne sijaintiin.


JOOGATUNNIT


WellRelax

Taso: * Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 1-100 hlö


Kaipaatko hetkeä rauhoittumiselle ja oman hyvinvoinnin tukemiselle? Lepo ja rentoutus -tunti on suunniteltu erityisesti niille, jotka kaipaavat hetken pysähtymistä ja kovalevyn buuttaamista kiireen keskellä. Harjoitus voi sisältää erilaisia rentoutumisharjoituksia, meditaatiota, hengitysharjoituksia, kehonhuoltoa ja stressinhallintaa. Näiden elementtien avulla osallistujat pääsevät eroon kiireestä, löytävät sisäisen rauhan ja saavat uutta energiaa arkeen.


WellJooga

Taso: perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** Kesto: 30-90 min Ryhmäkoko: 1-100 hlö


WellJooga on rauhallinen tunti, jossa hermosto rauhoittuu ja mieli tyyntyy. Liikkeissä viivytään 2-5minuuttia, ja samoja liikkeitä toistetaan 1-5 kertaa. Harjoituksen aikana joogaliikkeitä tuetaan tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan tyynyjä, joogatiiliä, tuolia, joogavyötä tai huopaa apuna käyttäen.


Fyysinen ja psyykkinen vaikutus on hyvin rentouttava ja tasapainottava. Tunti aktivoi lepohermostoa, antaen aikaa pysähtyä ja hiljentyä arjen keskellä akkuja ladaten. WellJooga -tunteja voidaan järjestää kolmessa tasossa. Voit osallistua drop-in viikkotunnille tai varata pienryhmä -tunnin ryhmällesi.


AstangaJooga

Taso: **/*** Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 1-30 hlö


Astangajooga on dynaaminen voimajoogatunti, jossa asentoja harjoitetaan virtaavana liikesarjana (vinyasa) yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tämä tunti haastaa kehoa ja tarjoaa samalla mielelle keskittymisen kohteen.


Tunti sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat urheilullisempaa harjoitusta. Jos sinulla on esimerkiksi polvi-, lonkka-, kyynärpää- tai rannevamma, suosittelemme lempeämpää vaihtoehtoa. Opettaja ohjaa tuntia ja antaa vaihtoehtoja liikkeille tarvittaessa. Kaikki tarvittava ohjeistus annetaan tunnin aikana. Käytämme tunnilla joogan apuvälineitä, kuten vyötä, tiiliä, putkityynyä, tuoleja ja huopia, helpottaaksemme liikkeiden suorittamista tarpeen mukaan.


Tunnin rakenne:

  • Aloitus: Aurinkotervehdys A ja B 5-10 kierrosta

  • Liikkeitä seisten

  • Liikkeitä istuen

  • Loppuliikkeet

  • Rentoutuminen


Yritysryhmille tai kaveriporukalle Astangajooga-tunnit voivat olla kolmen, viiden tai kymmenen kerran kurssikokonaisuuksia, jotka voidaan järjestää studiollamme tai vaikkapa yrityksesi tiloissa. Voit myös tilata opettajan pitämään kolmen tunnin alkeiskurssin kumppanin kanssa, kaveriporukalle tai tiimille.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wellstudio Edenred
MobilePay WellStudio
bottom of page