top of page

Tapahtumat

InspiraatioWeekend

16.3.-17.3.2024

Koe inspiroiva viikonloppu WellStudiolla! Kirjoita ja rentoudu luovassa ilmapiirissä. Tämä työpaja sopii sinulle, jos haluat löytää kirjoittamisen ilon ja kaipaat hetken keskittymistä ja rentoutumista. Tervetuloa luovan kirjoittamisen ja joogan pariin!

InspiraatioWeekend

WellRento illat

Perjantaisin

Tule mukaan ainutlaatuiseen WellRento-hetkeen perjantai-iltaisin. Tämä rentoutusohjelma auttaa sinua vapautumaan stressistä ja virittää viikonlopun tunnelmaan. Hengitä syvään ja anna mielen rauhoittua. Tule mukaan luomaan hetkiä, jotka tuovat tasapainoa ja hyvinvointia arkeesi.

WellRento illat

VillasukkaVaellus & Sauna

04.02.2024

Koe unohtumaton seikkailu öisessä luonnossa! Liity mystiselle villasukkakävelylle Haukkamäen metsään, missä lyhtyjen valo luo taianomaisen tunnelman. Nauti kuumasta juomasta ja vaahtokarkeista nuotion äärellä, rentoudu saunassa tai kokeile virkistävää avantouintia.

VillasukkaVaellus & Sauna

Pari- ja Kaverihieronta - kurssi

29.2.2024

Liity mukaan maadoittavalle parijooga- ja kaverihierontakurssille, joka yhdistää toisille tehtävät venyttelyliikkeet ja rentouttavan hierontamenetelmän. WellHieronta sopii kavereille tai pareille.Osallistujat antavat toisilleen 50 minuutin hieronnan ja venytyksiä ohjaajan opastuksella.

Pari- ja Kaverihieronta - kurssi
bottom of page