top of page

WellRento illat

WellRento Perjantai-illat ovat omistettu rentoutumiselle.

Tule mukaan ainutlaatuiseen WellRento-hetkeen perjantai-iltaisin. Tämä rentoutusohjelma auttaa sinua vapautumaan stressistä ja virittää viikonlopun tunnelmaan. Hengitä syvään ja anna mielen rauhoittua. Tule mukaan luomaan hetkiä, jotka tuovat tasapainoa ja hyvinvointia arkeesi.

IrtiStressistä - Rentoutumista ja Tasapainoa


Paikka: WellStudio, Valkjärventie 2, Espoo

Aika: Perjantaisin klo 19:00-20:15

Hinnasto


Koe WellStudion monipuoliset rentoutushetket. "HengähdysHetkiä" - Niinan ohjauksessa, anna itsellesi lupa pysähtyä ja lepää 75 minuutin ajan ohjatusti. "YinJooga" - Onervan johdolla tarjoaa palauttavaa harjoitusta kaikille,. "WellRelax" - tunnilla Lisbeth yhdistää eri rentoutustekniikat rauhoittavaan kokemukseen. "ÄäniRentoutus" lumoaa sinut äänimaailman taikaa, tuoden rauhaa ja tasapainoa viikonlopun alkuun. Tutustu tuleviin tapahtumiin ja anna kehollesi sekä mielellesi ansaittu stressitön lepohetki.


19.01. HengähdysHetkiä - Niina TÄYNNÄ

26.01. YinJooga - Onerva

02.02. WellRelax 

09.02. YinJooga - Onerva

16.02. HengähdysHetkiä - Niina

23.02. HIIHTOLOMA

01.03. ÄänimaljaRentoutus

08.03. HengähdysHetkiä - Niina

15.03. HengähdyHetkiä - Niina

22.03. Yinjooga - Onerva

29.03. PITKÄPERJANTAI

05.04. WellRelax

12.04. YinJooga - Onerva

19.04. HengähdysHetkiä - Niina

26.04. HengähdysHetkiä - Niina

 

HengähdysHetkiä kuvaus:

Anna itsellesi lupa hidastaa ja lepää HengähdysHetkessä. Mikäli arkiviikko on saanut ajatuksesi ylikierroksille tai tunnet olosi lopen uupuneeksi, tämä rentoutustunti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi. Niina, sertifioitu Palautumisvalmentaja, ohjaa tätä 75 minuutin rentoutushetkeä, jossa teemme helppoja ja rentouttavia liikkeitä sekä keskitymme hengitykseen.


YinJooga kuvaus:

Yinjooga tarjoaa pysähtymisen hetken ja palauttavan harjoituksen. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta – tunnin lempeä tempo on ihanteellinen myös kiireisille supersuorittajille. Tämä harjoitus antaa tasapainoa hektiseen arkeen, vahvistaen samalla sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Tule mukaan kokemaan Yinjoogan tervehdyttävä vaikutus!


WellRelax:

Restoratiivinen jooga, syvävenyttely, Qigong, akupainanta, EFT-Tapping, hengitysharjoitukset ja ohjattu rentoutuminen tarjoavat hetken rauhaa. Rentoutamme kehoa eri menetelmiä hyödyntäen ja vahvistamme tietoista läsnäoloa.  


ÄäniRentoutus:

Rentoudu äänimaailman lumoavassa syleilyssä. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja anna harmonisten äänien kuljettaa sinut syvään rentoutumisen tilaan. Tämä ainutlaatuinen hetki tarjoaa rauhaa, tasapainoa ja virkistystä viikonlopun alkuun. Tule nauttimaan äänimaailman taikaa ja anna kehollesi sekä mielellesi tilaisuus levätä.

bottom of page