top of page

Varaa ryhmätunti kätevästi etukäteen kalenteristamme. Muistathan perua tunnin viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen sen alkua. Osallistuminen ryhmätunneille onnistuu sarjakortilla sekä yksittäisellä kertamaksulla. Henkilökohtaiset valmennuspaketit, yksityistunnit ja joogaterapia varataan erikseen sähköpostitse.

WellStudion viihtyisä liikuntatila sisältää kaiken, joten tarvitset mukaasi ainoastaan mukavat treenivaatteet. Tarvittaessa voimme järjestää harjoituksen tai aktiviteetin tilauksesta myös ulkona puistossa, metsässä, kotona tai yrityksesi omilla tiloilla.

Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle monipuolisia pieryhmäliikunta- ja hyvinvointipalveluita juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija, meillä löydät juuri sinulle sopivan tavan liikkua ja huolehtia hyvinvoinnistasi.

 • WellStudio Facebookissa
 • WellStudio LinkedIn
 • WellStudio Instagram

Ryhmätunnit 2023
perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^
 

kesäaikataulu 5.6.-2.7.

heinäkuu suljettu

syysaikataulu 7.8.-20.12.

syysloma 17.10.2022 - 21.10.2022

MAANANTAI

klo 16:15-17:15
klo 16:15-17:15
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45

WellJooga
ONLINEjooga
Raskausjooga
YogaPilates

*/**
*/**
^
*/**

TIISTAI

klo 06:00-17:00
klo 16:30-17:30
klo 17:45-18:45

PT-Iina Studiolla
MamaFit
Core ja liikkuvuus

*PT-palvelut tai Core ja liikkuuvuus -tunnille ilmoittautuminen: www.traineriina.fi

* / **/***
^
* / **

KESKIVIIKKO

klo 11:00-11:45
klo 12:30-14:40
klo 14:30-15:30
klo 16:15-17:15
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45
klo 19:00-20:00

BabyJooga
Varaa yksilötunti
Privaattitunti
Varaa yksilötunti
WellPilates
Odottavien Pilates, Annankatu Hki

^
*/**/***
*
*/**/***
*/**
^

TORSTAI

08:00-12:00
10:00-11:15
13:00-16:00
16:15-17:15
17:30-18:30
18:45-20:00

Varaa yritystunti
Somaattinen liiketyöskentely
Varaa yksilötunti
Varaa yksilötunti
OdottavienPilates
Ilta rauhoittumiselle

*/**/***
*
*/**/***
*/**/***
^
*

PERJANTAI

10:30-11:00
11:15-11:45
12:15-13:00
13:30-14:15

BabyJooga ONLINE
BabyPilates ONLINE
BabyPilates
Terve Selkä & Kehonhuolto

^
^
^
*

LAUANTAI

Vuokraa tila:

Kurssit
Tapahtumat
Vuokraa tila

*

SUNNUNTAI

klo 14:00-17:00
klo 16:45-17:45
klo 18:00-19:00
klo 18:00-19:00
klo 19:15-20:15

Kurssit
Odottavien Pilates
WellDynamic
FlowJooga (1 x kk)
WellRelax

*/**/***
^
** / ***
** / ***
*

Aloita 3 x kortilla ja löydä suosikkisi

Tervetuloa! Haluamme tarjota sinulle viihtyisän kokemuksen Studiolla. Suosittelemme aloittamaan 3 x kortilla ja kokeilemaan kolmea erilaista tuntia.

 

Tutustu eri tyyppisiin ryhmätunteihimme ennen varauksen tekemistä, jotta löydät juuri sinulle sopivan tunnin. Ensimmäisellä tunnilla kerro opettajalle mahdollisista ongelmista tai vammoista, jotta voimme räätälöidä harjoituksen tarpeitasi vastaavaksi.

Maksa tunti kätevästi ennen tai jälkeen ensimmäisen harjoituksen. Voit tutustua hintoihin tästä. Studiolta löydät kaiken tarvittavan, joten mukavat, rennot ja joustavat vaatteet riittävät varustukseksi. 

044 308 4004 / toimisto

Tervetuloa WellStudiolle

Tervetuloa monipuolisten kehoa huoltavien tuntien ja hyvinvointipalveluiden pariin. Studiomme kalenterista löydät monenlaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit pitää huolta kehostasi ja tasapainostasi. Tarjoamme taukoliikuntaa yrityksille, PT-pienryhmätunteja, pilatesta, joogaa, luontoliikuntaa sekä energisiä Welldynamic-, core- ja kehonhuoltotunteja eri lähtötasoille.  Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat tunnit, jotka auttavat sinua kehittymään ja tukemaan hyvinvointiasi. Hyväksymme maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntaedut, kuten Smartum, Edenred, ePassi, Tyky ja ePassi Sport & Culture -kortit. Voit hyödyntää näitä etuja joustavasti maksuvälineinä studiollamme.

PIENRYHMÄTUNNIT

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

syysaikataulu 7.8.-22.12.

joululoma 23.12.-7.1.

kevätaikataulu 8.1.-30.6.

Pienryhmätunnit Pohjois-Tapiolassa, Espoossa

Anna kehollesi ansaitsemaansa huomiota kehonhuollon tunneilla. Rentoudu ja venyttele, vahvista keskivartaloasi tai paranna liikkuvuuttasi.

WellStudiolta löydät monipuolisen valikoiman kehoa huoltavia tunteja ja asiantuntevan ohjaajatiimin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi tehokkaasti ja mukavasti. Ota itsellesi aikaa ja löydä uusia tapoja pitää kehostasi huolta!

Voit osallistua studion viikkotunneille joustavasti oman aikataulusi mukaan. Valikoimastamme löytyy sopivia tunteja kaikille – olitpa vasta-alkaja tai kokeneempi harjoittelija. Varaukset tulee tehdä aina etukäteen varauskalenterin kautta, ja peruutukset on tehtävä vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Muista luoda itsellesi tili kalenteriin helpottaaksesi varauksia.

 

Suosittelemme aloittamaan ryhmätuntimme 3 x

sarjakortilla, jolloin pääset kokeilemaan kolmea erilaista tuntia. Tutustu tuntityyppeihin ennen varaamista ja kerro ensimmäisellä tunnilla opettajalle mahdollisista ongelmista tai vammoista. Maksu harjoituksesta voidaan suorittaa ennen tai jälkeen tunnin, ja varaaminen on mahdollista ilman maksua. Hinnastoomme voit tutustua tästä. Maksun saa hoidettua kalenterista, kohdasta prepaid.

 

Haluamme tehdä olostasi mukavan ja tarjota sinulle viihtyisän ympäristön hyvinvoinnin tukemiseen! Studioltamme löydät siis kaiken tarvittavan osallistuaksesi tunnille. Pukeudu mukaviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin, sillä meillä ei tarvitse stressata ulkonäöstä. Tärkeintä on, että tunnet olon mukavaksi ja voit keskittyä nauttimaan harjoituksista.

Tiimimme odottaa innolla tapaavansa sinut ja auttamaan sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia. Tule sellaisena kuin olet, ja anna meidän huolehtia lopusta. Rentoudu, nauti ja anna kehosi ja mielen levätä hyvän energian ympäröimänä.

Toivomme, että viihdyt studiollamme ja että jokainen vierailusi olisi miellyttävä kokemus. Meillä on ilo tarjota sinulle monipuolisia hyvinvointipalveluita ja luoda ympäristö, jossa voit kukoistaa.

Tervetuloa WellStudioon - paikkaan, jossa hyvinvointisi on meille tärkeintä!

Yksilövalmennusta ja joogaterapiaa - henkilökohtaista tukea ja hyvinvointia

WellStudion ryhmätuntien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman personal training -ja hyvinvointipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Olipa tavoitteesi aloittaa kuntoilu tosissasi, löytää säännöllinen harrastus, kiinteytyä, hallita painoasi, parantaa kuntoasi tai saada motivoiva harjoitusohjelma, meillä on ratkaisu sinulle.

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat räätälöidyn treeniohjelman, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset valmentajamme auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen ja tarjoavat tarvittavaa tukea, olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija.

Lisäksi tarjoamme ravintoneuvontaa, jotta voit tasapainottaa ruokavaliotasi ja saada terveellisen elämäntavan tueksi oikean ravinnon. Tarvitsetko piiskuria, joka patistaa sinua harjoituksiin? Etsitkö mindfulness-ohjausta, joka auttaa sinua löytämään tasapainon ja stressinhallintataidot? Vai haluatko saada uusia ideoita ja tehostaa kuntoilua? Meillä voit saada juuri sitä, mitä tarvitset.

Tule mukaan ja pyydä apua! Oli tavoitteesi mikä tahansa, tarjoamme sinulle henkilökohtaista ohjausta, valvontaa ja ohjausta treeneihisi. Yhdessä saavutamme parhaat tulokset ja varmistamme, että matkasi kohti hyvinvointia on motivoiva, tehokas ja ennen kaikkea sinulle sopiva.

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit - Tehokasta treeniä yhdessä!

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit!

Kasaa oma ryhmä tai ilmoita kiinnostuksestasi

niin kerätään samankaltaisia treenaajia yhteen!

Miksi?

 • ryhmän paine, treenistä tulee säännöllistä

 • kiva ryhmähenki, ryhmän tuki

 • hyvin suunnitellut treenit, ei yksinäistä 

 • yksilöllistä ohjausta

 • edullisempaa kuin yksilöohjaus

Teemme myös yksittäisiä harjoitusohjelmia, 

kuntosali-, venyttely- ja kotijumppaohjelmia sekä henkistä valmennusta, joogaterapiaa ja meditaatio-ohjausta.

WellWilderness elämyspalvelut

Olipa kyseessä kaveriporukka tai yrityksen 

virkistyspäivä, johtoryhmän kokous, tykypäivä, tyhypäivä tai tiimipäivä niin autamme liikunnallisen, rauhallisen tai leikkimielistä kilpailua sisältävien aktiviteettien, luontoliikunnan sekä luentojen järjestämisessä päiväänne. Kokenut tiimimme 

räätälöi teidän budjettiin sopivan aktiviteetin:

 

 • metsäjooga

 • metsäkonsertti

 • geokätköily

 • riippumattorentoutus

 • kalliolaskeutuminen

 • skumppapilates

 • lumikenkäretki

 • patikka- ja luontoretket

 • SUP-retki, jooga tai pilates 

 • villiyrttiretki

 • äänirentoutus

 • hyvinvointia metsistä -luento

 • Vuorovaikutuksen periaatteet -luento

 • chi kung - kiinalainen voimistelu 

Haluatko mieluummin nauttia rennosti luonnossa liikkuen vai kilpailla tiimien välillä? WellWild ohjelmapalveluista löydät luontoliikuntaa ja elämyspalveluita, jotka voidaan järjestää eri vuodenaikoina. Voimme räätälöidä aktiviteetteja yhden, kahden tai useamman vaihtoehdon paketeiksi. Kysy rohkeasti lisää vaihtoehdoistamme - oli sitten kyse mistä tahansa toiveesta, pyrimme toteuttamaan sen ryhmällenne!

Tarjoamme kattavia kokous- ja elämyspalveluita. Meiltä löydät monipuoliset kokoustilat, upeat kelohuvilat, pitopalvelun sekä mahdollisuuden nauttia kolmen ruokalajin laavuillallisesta ja saunomisesta. Voit kysyä meiltä räätälöityä kokonaisuutta juuri teidän tarpeidenne mukaan tai tutustua valmiisiin ohjelmiimme.. Palvelumme ovat suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia ja täyttämään toiveenne.

Me räätälöimme tiimillesi tapahtuman lujalla ammattitaidolla. Tarjoamme esimerkiksi johtotason metsäkokouksia upeissa kelohuviloissa Nuuksion alueella, jossa voit nauttia pitopalvelusta omalla rantaviivalla ja saunalla.

Entäpä rentouttava riippumattorentoutus, herkullinen kolmen ruokalajin laavuillallinen ja nokipannukahvit metsän siimeksessä? Tämäkin elämys on mahdollista. Voit myös kysyä meiltä yritystunteja omiin tiloihisi tai tapahtumaasi.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, meillä on valmiita ohjelmia, jotka voimme räätälöidä juuri sinulle. 

Ota yhteyttä meihin, jotta voimme keskustella toiveistasi ja tarpeistasi. Voit laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@wellstudio.fi tai soittamalla numeroon +358443084004. Odottamme innolla mahdollisuutta tehdä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellPilates

Pilatoinnin jälkeen olo on virkeä, motivoitunut ja hyväntuulinen! Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

FlowJooga

Flowjooga on energisoiva ja dynaaminen harjoitus, jossa liikutaan hengityksen mukana kehoa kuunnellen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellJooga

WellJooga -tunteja järjestetään kolmessa tasossa. Voit osallistua drop-in viikkotunnille tai varata pienryhmä -tunnin ryhmällesi.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

PT-palvelut

Vapailla painoilla sekä kehon painolla tehtävä kuntosaliharjoittelu on tehokasta ja voit osallistua omasta kuntotasosta riippumatta.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Liikkuuvus + core

Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, vahvistetaan keskivartalon lihaksia ja venytellään perinteisesti. Hinta: 30€ / h, laskutus jälkikäteen kuukausittain toteutuneiden kertojen mukaan.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellMama

Järjestämme äitiysliikuntaa, jooga- ja mattopilates-tunteja, yksityistunteja, koulutusta, synnytysvalmennusta ja palauttavaa yksilövalmennusta naisille ennen- ja jälkeen synnytyksen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Taukojumppa

Taukojumppa on se tärkein jumppa! Tilaa ohjaaja yrityksesi tiloihin, puistoon tai virkistyspäivän yhteyteen haluamaasi kohteeseen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Astangajooga

Voimajooga eli astangajooga -tunnilla asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana yhdessä hengityksen kanssa. Tunti haastaa kehoa ja sopii dynaamista liikettä kaipaavalle. Ohjattu 5 min rentoutus kruunaa tunnin.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellDynamics

Nautitko kehon painolla tehtävästä liikkeestä? Entä venyttely? Tällä tunnilla yhdistyy eri kehonhuoltomenetelmien liikekokonaisuudet kehoa ravitsevaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi. Tunnin luonne on kehoa haastava, erittäin dynaaminen, virkistävä ja energisoiva.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

YogaPilates

Koe monipuolinen harjoitus YogaPilates-tunneillamme. Vahvista kehoasi, rauhoita mieltäsi ja lisää liikkuvuutta.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Oma pienryhmä

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit - Tehokasta treeniä yhdessä!

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellRelax

Kaipaatko hetkeä rauhoittumiselle ja oman hyvinvoinnin tukemiselle? Lepo ja rentoutus -tunti on suunniteltu erityisesti niille, jotka kaipaavat hetken pysähtymistä ja kovalevyn buuttaamista kiireen keskellä.

Tunnit

"Harjoituksen tai luonnossa olon jälkeen: sinusta tulee enemmän sinä."

Lisbeth

Pidetään yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme ja saat päivityksiä ryhmätunneista, retriiteistä, kursseista ja tapahtumista Espoossa sekä Nuuksion.

Kiitos tilauksesta!

bottom of page