top of page

STUDIOTUNNIT JA
LIIKUNTAA YRITYKSILLE

Haluamme tarjota tasapainottavaa kehonhuoltoa ja palveluita, jotka rauhoittavat hermostoa ja auttavat pysähtymään, unohtamatta hyvää ryhtiä, lihasten jäntevyyttä ja voimaa. Oli sitten kyse aloittelijasta tai kokeneesta kuntoilijasta, meiltä löydät parhaiten sopivan tavan huolehtia kehonhuollostasi.

 

Varaa ryhmätunti kätevästi etukäteen kalenteristamme. Muistathan perua tunnin viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. Osallistuminen ryhmätunneille onnistuu sarjakortilla tai kertamaksulla. Yksilövalmennus varataan erikseen sähköpostitse.

WellStudio liikuntatila Pohjois-Tapiolassa, Espoossa sisältää kaiken, tarvitset vain mukavat treenivaatteet. Voimme myös järjestää harjoituksia ulkona, puistossa, metsässä tai yrityksesi tiloissa.

Ryhmätunnit 2023
perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

kevätkausi  8.1.-30.6.2024

kesäaikataulu 1.7.-31.8.2024

syyskausi 1.9.-20.12.2024

MAANANTAI

12:15-13:00
16:15-17:15
17:30-18:30
18:45-19:45

BabyFIT
WellJooga
Raskausjooga
WellBalance

^
*/**
^
*/**

TIISTAI

17:45-18:45

Core & liikkuvuus

*/**

KESKIVIIKKO

12:15-13:00
16:15-17:15
17:30-18:30
18:45-19:45

BabyPilates
Yritystunti
WellPilates
Astangajooga

^
*/**/***
*/**
**/***

TORSTAI

10:00-11:15
17:30-18:30
18:45-19:45

Somaattinen liiketyöskentely
ÄitiysPilates
WellStart yksilötunti

*
^
*/**/***

PERJANTAI

08:00-15:00
17:30-18:30
17:30-18:45

Yksityistunnit
YogaPilates
WellRento

*/**/***
Polku Hotel
*

LAUANTAI

10:00-11:15
11:45-12:45

Lempeä Hatha Jooga
MamaBalance 1 x kk

*
^

SUNNUNTAI

18:00-19:00

BarreLiikunta

**/***

WellStart - Aloita Studiotunnit

WellStudio tarjoaa WellStart-paketin, joka on täydellinen aloituspaketti sinulle, joka haluat tutustua studiomme tarjoamiin tunteihin. StudioStart auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen alun tunneillesi.

Wellstart-paketti sisältää yksityistunnin, jolla opit ohjauskielen peruskäsitteet ja eri lajien teoriapohjan. Tämä varmistaa, että olet valmis seuraamaan viikkotuntien ohjausta ja pysymään ryhmän tahdissa. 

Lisäksi WellStart-paketti sisältää mahdollisuuden osallistua WellStudion tunneille kahden viikon ajan - voit kokeilla kaikkia tuntejamme ja löytää suosikkisi.

044 308 4004 / toimisto

Tervetuloa WellStudiolle

Tervetuloa monipuolisten kehoa huoltavien ryhmätuntien ja hyvinvointipalveluiden pariin. Studiomme kalenterista löydät monenlaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit pitää huolta kehostasi ja tasapainostasi. Tarjoamme taukoliikuntaa yrityksille, PT-pienryhmätunteja, pilatesta, joogaa, luontoliikuntaa sekä energisiä core- ja kehonhuoltotunteja eri lähtötasoille. Hyväksymme maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntaedut, kuten Smartum, Edenred, ePassi, Tyky ja ePassi Sport & Culture -kortit. Voit hyödyntää näitä etuja joustavasti maksuvälineinä studiollamme tai yritysliikuntapalveluissa.

PIENRYHMÄTUNNIT

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

kevätkausi  8.1.-30.6.2024

kesäaikataulu 1.7.-31.8.2024

syyskausi 1.9.-20.12.2024

Studiotunnit Pohjois-Tapiolassa, Espoossa

Anna kehollesi ansaitsemaansa huomiota kehonhuollon tunneilla. Rentoudu ja venyttele, vahvista keskivartaloasi tai paranna liikkuvuuttasi.

WellStudiolta löydät monipuolisen valikoiman kehoa huoltavia tunteja ja asiantuntevan ohjaajatiimin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi tehokkaasti ja mukavasti. Ota itsellesi aikaa ja löydä uusia tapoja pitää kehostasi huolta!

Voit osallistua studion viikkotunneille joustavasti oman aikataulusi mukaan. Valikoimastamme löytyy sopivia tunteja kaikille – olitpa vasta-alkaja tai kokeneempi harjoittelija. Varaa palvelu tai tunti aina etukäteen varauskalenterin kautta, ja peruutukset on tehtävä vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua. 

 

Suosittelemme aloittamaan ryhmätuntimme 3x sarjakortilla, jolloin pääset kokeilemaan kolmea erilaista tuntia tai saat säännöllisen harjoituksen tunteen kehossasi. Ennen varaamista, tutustu tuntityyppeihin ja kerro ensimmäisellä tunnilla opettajalle mahdollisista ongelmista tai vammoista. Maksu harjoituksesta suoritetaan tunnin jälkeen, ja voimme hyvittää kertamaksun sarjakortista, jos haluat sitoutua pidemmäksi aikaa. Hinnastoomme voit tutustua tästä. Liikuntaedulla maksaessasi ota yhteys toimistoon.

 

Haluamme tehdä olostasi mukavan ja tarjota sinulle viihtyisän ympäristön hyvinvoinnin tukemiseen! Studioltamme löydät siis kaiken tarvittavan osallistuaksesi tunnille. Pukeudu mukaviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin, sillä meillä ei tarvitse stressata ulkonäöstä. Tärkeintä on, että tunnet olon mukavaksi ja voit keskittyä nauttimaan harjoituksista.

Tervetuloa WellStudioon - paikkaan, jossa hyvinvointisi on meille tärkeintä!

Kehonhuoltoa yrityksille ja organisaatioille Uudellamaalla

Haluamme auttaa organisaatioitanne saavuttamaan huippusuorituksia tarjoamalla tasapainottavaa kehonhuoltoa ja hyvinvointipalveluita, jotka rauhoittavat hermostoa ja tukevat työntekijöiden hyvinvointia.

Voimme räätälöidä yrityksellenne sopivia palvelupaketteja, jotka sisältävät esimerkiksi ryhmätunteja ja henkilökohtaista valmennusta. Tarjoamme myös mahdollisuuden järjestää harjoituksia ulkona, puistossa, metsässä tai yrityksen omissa tiloissa.

WellStudio on oikea valinta, jos haluatte tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden rentoutua, tasapainottaa elämäänsä ja parantaa työhyvinvointia. Yritystuntiemme avulla voitte varmistaa, että työntekijänne ovat motivoituneita ja energisiä, mikä puolestaan edistää yrityksenne menestystä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän organisaatiollenne sopiva hyvinvointiohjelma!

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit!

Kasaa oma ryhmä tai ilmoita kiinnostuksestasi

niin kerätään samankaltaisia treenaajia yhteen!

Miksi?

  • ryhmän paine, treenistä tulee säännöllistä

  • kiva ryhmähenki, ryhmän tuki

  • hyvin suunnitellut treenit, ei yksinäistä 

  • yksilöllistä ohjausta

  • edullisempaa kuin yksilöohjaus

Teemme myös yksittäisiä harjoitusohjelmia, 

kuntosali-, venyttely- ja kotijumppaohjelmia sekä henkistä valmennusta, joogaterapiaa ja mindfulness-meditaatio-ohjausta.

WellElämys

Olipa kyseessä kaveriporukka tai yrityksen 

virkistyspäivä, johtoryhmän kokous, tykypäivä, tyhypäivä tai tiimipäivä niin autamme 

liikunnallisen, rauhallisen tai leikkimielistä kilpailua sisältävien aktiviteettien, luontoliikunnan tai 

luentojen järjestämisessä päiväänne. Kokenut tiimimme räätälöi teidän budjettiin sopivan kokonaisuuden.​

WellWild ohjelmapalveluista löydät luontoliikuntaa ja elämyspalveluita, jotka voidaan järjestää eri vuodenaikoina. Voimme räätälöidä aktiviteetteja yhden, kahden tai useamman vaihtoehdon paketeiksi. Kysy rohkeasti lisää vaihtoehdoistamme - oli sitten kyse mistä tahansa toiveesta, pyrimme toteuttamaan sen ryhmällenne!

Miniretriittiä haikaileville rakennamme kattavia kokous- ja elämyspalveluita. Etsimme budjettiin sopivan kokoustilan, järjestämme tarvittaessa pitopalvelun sekä mahdollisuuden nauttia kolmen ruokalajin laavuillallisesta ja saunomisesta. Voit kysyä meiltä räätälöityä kokonaisuutta. ​

Olipa tarpeesi mikä tahansa, meillä on valmiita ohjelmia, jotka voimme räätälöidä juuri sinulle. 

Ota yhteyttä meihin, jotta voimme keskustella toiveistasi ja tarpeistasi. Voit laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@wellstudio.fi tai soittamalla numeroon +358443084004. Odottamme innolla mahdollisuutta tehdä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Tunnit
 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Oma pienryhmä

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit - Tehokasta treeniä yhdessä!

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Taukojumppa

Taukojumppa on se tärkein jumppa! Tilaa ohjaaja yrityksesi tiloihin, puistoon tai virkistyspäivän yhteyteen haluamaasi kohteeseen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Liikkuuvus + core

Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, vahvistetaan keskivartalon lihaksia ja venytellään perinteisesti. Hinta: 30€ / h, laskutus jälkikäteen kuukausittain toteutuneiden kertojen mukaan.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Palautumisvalmennus

Palautumisvalmennus perustuu metodiin, jonka lopputulos on käytännönläheinen. Yhdistämme
keskustelun ja mielen tekniikat ja konkretian ja kehollisen ulottuvuuden.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Joogatunnit

Tarjoamme joogatunteja studiolla ja yrityksille pääkaupunkiseudulla. Osallistu kalenterin mukaan tunneille Espoon liikuntatilassa tai tilaa ohjaaja haluamaasi kohteeseen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellMama

Järjestämme äitiysliikuntaa, jooga- ja mattopilates-tunteja, yksityistunteja, koulutusta, synnytysvalmennusta ja palauttavaa yksilövalmennusta naisille ennen- ja jälkeen synnytyksen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellPilates

Pilatoinnin jälkeen olo on virkeä, motivoitunut ja hyväntuulinen! Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellFlow & Kehonhuolto

Anna virtauksen viedä ja selkäsi kiittää! Tule mukaan WellFlow Kehonhuolto -tunnille, joka on suunniteltu takaamaan kehollesi kaipaamaa huolenpitoa.

bottom of page