top of page

Varaa ryhmätunti tai WellStart-aloituspaketti kätevästi etukäteen kalenteristamme. Muistathan perua tunnin viimeistään kolme tuntia ennen alkua. Osallistuminen ryhmätunneille onnistuu sarjakortilla tai kertamaksulla. Yksilövalmennus varataan erikseen kalenterista.

 

WellStudion viihtyisä liikuntatila sisältää kaiken, tarvitset vain mukavat treenivaatteet. Voimme myös järjestää harjoituksia ulkona, puistossa, metsässä, kotona tai yrityksesi tiloissa tilauksesta.

Tavoitteenamme on tarjota monipuolisia ryhmäliikunta- ja hyvinvointipalveluita juuri sinun tarpeisiisi sopivasti. Olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija, löydät meiltä parhaiten sopivan tavan huolehtia hyvinvoinnistasi.

Ryhmätunnit 2023
perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

kevätkausi  8.1.-30.6.2024

kesäaikataulu 1.7.-31.8.2024

syyskausi 1.9.-20.12.2024

MAANANTAI

klo 12:15-13:00
klo 16:15-17:15
klo 16:15-17:15
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45

BabyFIT
WellJooga
ONLINEjooga
Raskausjooga
WellBalance

^
*/**
*/**
^
*/**

TIISTAI

klo 17:45-18:45

Core & liikkuvuus

*/**

KESKIVIIKKO

klo 12:15-13:00
klo 17:30-18:30
klo 18:45-19:45
klo 19:00-20:00

BabyJooga
WellPilates
Astangajooga
Raskausjooga Hki

^
*/**
**/***
^

TORSTAI

10:00-11:15
17:30-18:30
18:45-19:45

Somaattinen liiketyöskentely
OdottavienPilates
WellStart yksilötunti

*
^
*/**/***

PERJANTAI

10:30-11:00
11:15-11:45
12:15-13:00
13:30-14:15
19:00-20:15

BabyJooga ONLINE
BabyPilates ONLINE
BabyPilates
Terve Selkä & Kehonhuolto
YinJooga

^
^
^
*/**
*

LAUANTAI

klo 10:00-11:15

Lempeä Hatha Jooga

*
^

SUNNUNTAI

klo 14:00-15:00

WellDynamics

**/***

WellStart - Aloita Studiotunnit

WellStudio tarjoaa WellStart-paketin, joka on täydellinen aloituspaketti sinulle, joka haluat tutustua studiomme tarjoamiin tunteihin. StudioStart auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen alun tunneillesi.

Wellstart-paketti sisältää yksityistunnin, jolla opit ohjauskielen peruskäsitteet ja eri lajien teoriapohjan. Tämä varmistaa, että olet valmis seuraamaan viikkotuntien ohjausta ja pysymään ryhmän tahdissa. 

Lisäksi WellStart-paketti sisältää mahdollisuuden osallistua WellStudion tunneille kahden viikon ajan - voit kokeilla kaikkia tuntejamme ja löytää suosikkisi.

044 308 4004 / toimisto

Tervetuloa WellStudiolle

Tervetuloa monipuolisten kehoa huoltavien tuntien ja hyvinvointipalveluiden pariin. Studiomme kalenterista löydät monenlaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit pitää huolta kehostasi ja tasapainostasi. Tarjoamme taukoliikuntaa yrityksille, PT-pienryhmätunteja, pilatesta, joogaa, luontoliikuntaa sekä energisiä Welldynamic-, core- ja kehonhuoltotunteja eri lähtötasoille.  Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat tunnit, jotka auttavat sinua kehittymään ja tukemaan hyvinvointiasi. Hyväksymme maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntaedut, kuten Smartum, Edenred, ePassi, Tyky ja ePassi Sport & Culture -kortit. Voit hyödyntää näitä etuja joustavasti maksuvälineinä studiollamme.

PIENRYHMÄTUNNIT

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

kevätkausi  8.1.-30.6.2024

kesäaikataulu 1.7.-31.8.2024

syyskausi 1.9.-20.12.2024

Pienryhmätunnit Pohjois-Tapiolassa, Espoossa

Anna kehollesi ansaitsemaansa huomiota kehonhuollon tunneilla. Rentoudu ja venyttele, vahvista keskivartaloasi tai paranna liikkuvuuttasi.

WellStudiolta löydät monipuolisen valikoiman kehoa huoltavia tunteja ja asiantuntevan ohjaajatiimin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi tehokkaasti ja mukavasti. Ota itsellesi aikaa ja löydä uusia tapoja pitää kehostasi huolta!

Voit osallistua studion viikkotunneille joustavasti oman aikataulusi mukaan. Valikoimastamme löytyy sopivia tunteja kaikille – olitpa vasta-alkaja tai kokeneempi harjoittelija. Varaa palvelu tai tunti aina etukäteen varauskalenterin kautta, ja peruutukset on tehtävä vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Muista luoda itsellesi tili kalenteriin helpottaaksesi varauksia.

 

Suosittelemme aloittamaan ryhmätuntimme 3x sarjakortilla, jolloin pääset kokeilemaan kolmea erilaista tuntia tai saat säännöllisen harjoituksen tunteen kehossasi. Ennen varaamista, tutustu tuntityyppeihin ja kerro ensimmäisellä tunnilla opettajalle mahdollisista ongelmista tai vammoista. Maksu harjoituksesta suoritetaan ennen tuntia, ja voimme hyvittää kertamaksun sarjakortista, jos haluat sitoutua pidemmäksi aikaa. Hinnastoomme voit tutustua tästä. Liikuntaedulla maksaessasi ota yhteys toimistoon.

 

Haluamme tehdä olostasi mukavan ja tarjota sinulle viihtyisän ympäristön hyvinvoinnin tukemiseen! Studioltamme löydät siis kaiken tarvittavan osallistuaksesi tunnille. Pukeudu mukaviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin, sillä meillä ei tarvitse stressata ulkonäöstä. Tärkeintä on, että tunnet olon mukavaksi ja voit keskittyä nauttimaan harjoituksista.

Toivomme, että viihdyt studiollamme ja että jokainen vierailusi olisi miellyttävä kokemus. Meillä on ilo tarjota sinulle monipuolisia hyvinvointipalveluita ja luoda ympäristö, jossa voit kukoistaa.

Tervetuloa WellStudioon - paikkaan, jossa hyvinvointisi on meille tärkeintä!

Yksilövalmennusta ja joogaterapiaa - henkilökohtaista tukea ja hyvinvointia

WellStudion ryhmätuntien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman personal training -ja hyvinvointipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Olipa tavoitteesi aloittaa kuntoilu tosissasi, löytää säännöllinen harrastus, kiinteytyä, hallita painoasi, parantaa kuntoasi tai saada motivoiva harjoitusohjelma, meillä on ratkaisu sinulle.

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat räätälöidyn treeniohjelman, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset valmentajamme auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen ja tarjoavat tarvittavaa tukea, olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija.

Lisäksi tarjoamme ravintoneuvontaa, jotta voit tasapainottaa ruokavaliotasi ja saada terveellisen elämäntavan tueksi oikean ravinnon. Tarvitsetko piiskuria, joka patistaa sinua harjoituksiin? Etsitkö mindfulness-ohjausta, joka auttaa sinua löytämään tasapainon ja stressinhallintataidot? Vai haluatko saada uusia ideoita ja tehostaa kuntoilua? Meillä voit saada juuri sitä, mitä tarvitset.

Tule mukaan ja pyydä apua! Oli tavoitteesi mikä tahansa, tarjoamme sinulle henkilökohtaista ohjausta, valvontaa ja ohjausta treeneihisi. Yhdessä saavutamme parhaat tulokset ja varmistamme, että matkasi kohti hyvinvointia on motivoiva, tehokas ja ennen kaikkea sinulle sopiva.

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit!

Kasaa oma ryhmä tai ilmoita kiinnostuksestasi

niin kerätään samankaltaisia treenaajia yhteen!

Miksi?

  • ryhmän paine, treenistä tulee säännöllistä

  • kiva ryhmähenki, ryhmän tuki

  • hyvin suunnitellut treenit, ei yksinäistä 

  • yksilöllistä ohjausta

  • edullisempaa kuin yksilöohjaus

Teemme myös yksittäisiä harjoitusohjelmia, 

kuntosali-, venyttely- ja kotijumppaohjelmia sekä henkistä valmennusta, joogaterapiaa ja meditaatio-ohjausta.

WellElämys

Olipa kyseessä kaveriporukka tai yrityksen 

virkistyspäivä, johtoryhmän kokous, tykypäivä, tyhypäivä tai tiimipäivä niin autamme liikunnallisen, rauhallisen tai leikkimielistä kilpailua sisältävien aktiviteettien, luontoliikunnan sekä luentojen järjestämisessä päiväänne. Kokenut tiimimme räätälöi teidän budjettiin

sopivan majoituksen, pitopalvelun ja aktiviteetin:

Haluatko mieluummin nauttia rennosti luonnossa liikkuen vai kilpailla tiimien välillä? WellWild ohjelmapalveluista löydät luontoliikuntaa ja elämyspalveluita, jotka voidaan järjestää eri vuodenaikoina. Voimme räätälöidä aktiviteetteja yhden, kahden tai useamman vaihtoehdon paketeiksi. Kysy rohkeasti lisää vaihtoehdoistamme - oli sitten kyse mistä tahansa toiveesta, pyrimme toteuttamaan sen ryhmällenne!

Tarjoamme kattavia kokous- ja elämyspalveluita. Meiltä löydät monipuoliset kokoustilat, upeat kelohuvilat, pitopalvelun sekä mahdollisuuden nauttia kolmen ruokalajin laavuillallisesta ja saunomisesta. Voit kysyä meiltä räätälöityä kokonaisuutta juuri teidän tarpeidenne mukaan tai tutustua valmiisiin ohjelmiimme.. Palvelumme ovat suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia ja täyttämään toiveenne.

Me räätälöimme tiimillesi tapahtuman lujalla ammattitaidolla. Tarjoamme esimerkiksi johtotason metsäkokouksia upeissa kelohuviloissa Nuuksion alueella, jossa voit nauttia pitopalvelusta omalla rantaviivalla ja saunalla.

Entäpä rentouttava riippumattorentoutus, herkullinen kolmen ruokalajin laavuillallinen ja nokipannukahvit metsän siimeksessä? Tämäkin elämys on mahdollista. Voit myös kysyä meiltä yritystunteja omiin tiloihisi tai tapahtumaasi.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, meillä on valmiita ohjelmia, jotka voimme räätälöidä juuri sinulle. 

Ota yhteyttä meihin, jotta voimme keskustella toiveistasi ja tarpeistasi. Voit laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@wellstudio.fi tai soittamalla numeroon +358443084004. Odottamme innolla mahdollisuutta tehdä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Tunnit
 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellYin

Kaipaatko hetkeä rauhoittumiselle ja oman hyvinvoinnin tukemiselle? Lepo ja rentoutus -tunti on suunniteltu erityisesti niille, jotka kaipaavat hetken pysähtymistä ja kovalevyn buuttaamista kiireen keskellä.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellBalance

Koe monipuolinen harjoitus YogaPilates-tunneillamme. Vahvista kehoasi, rauhoita mieltäsi ja lisää liikkuvuutta.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Oma pienryhmä

UUTTA! 2-4 hengen pienryhmätreenit - Tehokasta treeniä yhdessä!

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellMama

Järjestämme äitiysliikuntaa, jooga- ja mattopilates-tunteja, yksityistunteja, koulutusta, synnytysvalmennusta ja palauttavaa yksilövalmennusta naisille ennen- ja jälkeen synnytyksen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Liikkuuvus + core

Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, vahvistetaan keskivartalon lihaksia ja venytellään perinteisesti. Hinta: 30€ / h, laskutus jälkikäteen kuukausittain toteutuneiden kertojen mukaan.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Astangajooga

Voimajooga eli astangajooga -tunnilla asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana yhdessä hengityksen kanssa. Tunti haastaa kehoa ja sopii dynaamista liikettä kaipaavalle. Ohjattu 5 min rentoutus kruunaa tunnin.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellPilates

Pilatoinnin jälkeen olo on virkeä, motivoitunut ja hyväntuulinen! Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellJooga

WellJooga -tunteja järjestetään kolmessa tasossa. Voit osallistua drop-in viikkotunnille tai varata pienryhmä -tunnin ryhmällesi.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

PT-palvelut

Vapailla painoilla sekä kehon painolla tehtävä kuntosaliharjoittelu on tehokasta ja voit osallistua omasta kuntotasosta riippumatta.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

Taukojumppa

Taukojumppa on se tärkein jumppa! Tilaa ohjaaja yrityksesi tiloihin, puistoon tai virkistyspäivän yhteyteen haluamaasi kohteeseen.

 Räätälöidyt pienryhmätunnit hyvinvoinnin ja liikunnan ystäville

WellDynamics

Nautitko kehon painolla tehtävästä liikkeestä? Entä venyttely? Tällä tunnilla yhdistyy eri kehonhuoltomenetelmien liikekokonaisuudet kehoa ravitsevaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi. Tunnin luonne on kehoa haastava, erittäin dynaaminen, virkistävä ja energisoiva.

bottom of page