top of page

Juhlat äidille

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

BabyShower juhlat äidille!

Tunnin sisältö:

WellStudio:lla voit järjestää unohtumattomat vauvakutsut eli Baby Shower -juhlat tulevalle äidille yhdessä läheisten ystävien ja sukulaisten kanssa. Baby Shower on ihastuttava tapa hemmotella ja juhlistaa odottavaa äitiä ennen pienen ihmeen saapumista maailmaan.

Lisätietoa:

Baby Shower -juhlat suunnitellaan yleensä noin kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa. Jos odotettavissa on kaksoset tai useampia lapsia, suosittelemme järjestämään juhlat hieman aiemmin. Juhlan tarkoituksena on tarjota rentouttava hetki tulevalle äidille, jotta hän voi nauttia läheisten seurasta ja saada rakkautta sekä tukea odotusaikana.


Meillä WellStudiolla voit valita haluamasi vaihtoehdon Baby Shower -juhliin. Voit vuokrata tilamme ja hoitaa tarjoilun itse tai voit luottaa meidän pitopalveluumme, joka tarjoaa herkullisia herkkuja juhliin. Haluamme varmistaa, että juhlasta tulee juuri sellainen kuin olet toivonut, ja voimme auttaa sinua luomaan juuri sopivan ilmapiirin ja tarjoilut toiveidesi mukaisesti.


Haluamme tarjota juhliinne myös hauskan elementin ja ikimuistoisia aktiviteetteja, jotka lisäävät juhlien iloista tunnelmaa. Voimme järjestää esimerkiksi rentouttavan jalkakylvyn tulevalle äidille, miellyttävän tuoksuja työpajan, inspiroivan astrologisen tulkinnan, harmonisen äänimaljarentoutuksen, lempeän joogatunnin tai vaikkapa lastenvaate-esittelyn. Voimme myös suunnitella ja järjestää muita ohjelmanumeroita, kuten hennatatuointeja, äidiksi tulemisen seremonian, vauvan syntymän ajankohdan arvauksen tai vauvakuvien arvuuttelun, jossa jokainen tuo mukanaan oman vauvakuvansa ja vieraat yrittävät arvata kuka kukin on. Voit valita haluamasi aktiviteetin tai antaa meidän suunnitella koko ohjelman juuri teidän toiveidenne mukaisesti.


Baby Shower -juhlien yksi perinteistä on muistaa tulevaa vauvaa erityisillä lahjoilla. Usein lahjat annetaan suoraan vauvalle, mutta tiedämme, että vanhemmat arvostavat myös tukea valmistautumiseen ja odotusaikaan. Juhlien järjestämisen sijaan voit antaa lahjaksi sarjakortin WellMama-tunneille, jotka ovat suunniteltu erityisesti raskaana oleville ja juuri synnyttäneille äideille. Nämä tunnit tarjoavat mahdollisuuden rauhoittua, rentoutua ja vahvistaa kehoa sekä mieltä tulevaa äitiyttä varten. Voit myös harkita synnytys- ja vanhemmuusvalmennusta, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja tukea odottaville vanhemmille.


Polttareiden tai Baby Shower -juhlien järjestäminen WellStudiolla takaa unohtumattoman ja huolellisesti suunnitellun kokemuksen. Tilamme on viihtyisä, kutsuva ja rauhallinen, luoden täydellisen ympäristön intiimille juhlahetkelle. Henkilökuntamme on ammattitaitoinen ja avulias, joten voit luottaa meihin kaikissa järjestelyissä.


Juhlien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta. Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi, niin räätälöimme juuri teille sopivan Baby Shower -kokonaisuuden. Voit varata tilamme, valita tarjoiluvaihtoehdot ja suunnitella aktiviteetit yhdessä kanssamme.


Tule nauttimaan unohtumattomasta hetkestä yhdessä tulevan äidin kanssa! Juhlat täynnä iloa, ystävyyttä ja valmistautumista uuden elämänvaiheen alkuun odottavat sinua täällä.Tiedustelu ja varaus:

Jos olet kiinnostunut järjestämään unohtumattomat Baby Shower -juhlat WellStudiolla, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit lähettää meille tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen info@wellstudio.fi tai soittaa numeroon +358 123 456 789. Kerro meille juhlien päivämäärä, arvioitu osallistujamäärä ja mahdolliset erityistoiveet, niin autamme sinua suunnittelemaan juuri teille sopivan tapahtuman.


Räätälöidyt lisäpalvelut:

WellStudiolla tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä lisäpalveluita juhliinne, jotka tekevät kokemuksesta vieläkin ainutlaatuisemman. Voimme järjestää erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmanumeroita, kuten skumppajooga, tuoksutyöpajoja, astrologisia tulkintoja, numerologia, äänimaljarentoutus, joogatuokio, hennatatuointeja ja paljon muuta. Kerro meille toiveistasi ja autamme sinua valitsemaan juuri sopivat lisäpalvelut juhliinne.


Tarjoilu ja catering:

Tarjoilun osalta voit valita, haluatko hoitaa tarjoilun itse vai haluatko meidän järjestävän sen puolestasi. Tarjoamme herkullisen ja terveellisen pitopalvelun, joka sopii täydellisesti juhlan teemaan. Voit myös tuoda omat nyyttikestit mukanasi, jos haluat jakaa juhlien tarjoilun vieraiden kesken.


Tilan vuokraus:

WellStudiolla tarjoamme tilavuokrausmahdollisuuden Baby Shower -juhliin. Tilamme on viihtyisä, ja varusteltu kaikella tarvittavalla juhlan onnistumiseksi. Meillä on mukava keittiö- ja lounge-tila, sali, suihku ja pukeutumistila, jotka luovat juhlille sopivan tunnelman.

Perustiedot

Vuokraamme kaunista tilaamme juhliisi:
- babyshower
- polttarit

Tilaa juhliisi:
- mukavaa ohjelmaa

Reittiohjeet

Tervetuloa! 🌟

Sisäänkäynti: Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Voit käyttää tätä sisäänkäyntiä saapuessasi studiolle. 🚪

Lastenrattaat: Mikäli saavut ensimmäistä kertaa lastenrattaiden kanssa ja haluat tuoda ne esim. suojaan sisätiloihin käytävälle, voit soittaa studion numeroon (0443084004), ja tulemme opastamaan sinut Valkjärventien puolelle sisäpuolelle. Voit myös jättää lastenrattaat studion eteen, jolloin salista näkee rattaat harjoituksen ajan. 🚼

Lounasravintolat: Monet äidit suuntaavat tunnin jälkeen syömään Spektri Business Parkin lounasravintoloihin, kuten Kirjo tai Tesan, rattaiden kanssa. Nämä ravintolat sijaitsevat Businessparkin tiloissa ja sijaitsevat 10 metrin päässä tiloistamme. 🍽️

Parkkipaikat: Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I -tien vieressä. Muistathan käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi. 🅿️⏰

Toivomme, että nämä ohjeet auttavat sinua saapumaan WellStudio:lle sujuvasti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Nähdään pian! ✨

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page