top of page

Synnytysvalmennus

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Vuoden 2023 3 h kertaluontoiset kurssit:
Su klo 14:00-17:00
Hinta: 77€ (sis. alv 10%):

Tunnin sisältö:

Tervetuloa osallistumaan inspiroivaan vanhemmuuden työpajaan, jonka ilmapiiri pyrkii olemaan rento ja rehellinen. Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta tulevana vanhempana sekä nähdä synnytys voimaannuttavana ja elämää rikastuttavana tapahtumana.

Lisätietoa:

Tule mukaan löytämään uusia oivalluksia naisen keho on tarkoitettu synnyttämään ja luomaan uutta elämää.


Loppuvuoden valmennukset:


26.11.2023 TÄYNNÄ

17.12.2023


Synnytys ja lapsen saanti on yksi elämämme suurimmista tapahtumista, transformaatio ja lukeutuu hyvin usein ”henkisten” kokemusten top viiteen. Jokainen nainen on ainutlaatuinen, jokainen synnytys on erilainen. Valmennuksessa käymme läpi tekniikoita ja menetelmiä, joita voit käyttää synnytyksen aikana. Työpaja on tarkoitettu auttamaan sinua valmistautumisessa.

Paikalle voit saapua yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Teemme käytännön harjoituksia avautumisvaiheen tueksi. Keskustelemme omista toiveista sekä isän tai avustajan roolista synnytyksessä. Synnytyksen kulku ja vaiheet käydään läpi sekä marmapisteet kivunlievitykseen.


Aiheena:

 • liike avautumisvaiheen aikana

 • äänen käyttö ja itseilmaisu

 • hengityksen käyttö synnytyksen aikana

 • rentoutuminen ja kivun hyväksyminen

 • synnytyksen kulku ja vaiheet

 • isän tai avustajan rooli synnytyksessä

 • parisuhde ja vauva

 • käytännön harjoituksia:

  • synnytys- ja ponnistus-asennot

  • marmapisteet kivun lievityksenä

  • hengitysharjoituksia


Valmennus on kolmen tunnin kertaluontoinen kokoontuminen. Mikäli kumppani tai avustaja estyy tulemasta niin saat olla pariharjoituksissa opettajan kanssa. Mukaan kurssille rento ja kiristämätön asu sekä muistiinpanovälineet. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä.


OPETTAJASTA

Lisbeth Taivasmaa on harjoittanut joogan eri muotoja, pilatesta sekä meditaatiota vuodesta 2001 lähtien. Ensimmäinen raskaus vuonna 2008 ja omien lasten syntymä kutsui ohjaamaan raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Lisbeth huomasi, että raskauden aikana keho käy läpi monia muutoksia, jotka aiheuttivat fyysisesti ja henkisesti stressiä.


Lisbeth harjoitti joogaa ja meditaatiota läpi raskausajan sekä koko vauva-ajan, minkä ansiosta hän huomasi kehonsa palautuvan nopeasti synnytyksen jälkeen. Harjoituksen ansiosta hän sai pidettyä yllä positiivista mieltä sekä hyväksyvää asennetta muuttuneeseen kehoonsa.


Synnytys- ja vanhemmuusvalmennuksia Lisbeth alkoi pitämään koettuaan omien lasten syntymät. Lisäksi Lisbeth Taivasmaa on opiskellut ja tehnyt yhteistyötä synnytysten- ja naistentautien erikoislääkäri Aila Miettisen kanssa vuodesta 2008 saakka. Valmennus perustuu omakohtaiseen kokemukseen raskaudesta, synnytyksestä ja lasten kasvatuksesta teini-ikään saakka sekä satojen raskaana olevien opettamisesta 12 vuoden aikana.


MAKSAMINEN Kurssimaksun maksetaan kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.


KALENTERI

Perustiedot

Valmennusta vanhemmille
-synnytys- ja vanhemmuusvalmennus

26.11.2023
17.12.2023

Hinta: 77 €

Reittiohjeet

Tervetuloa! 🌟

Sisäänkäynti: Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Voit käyttää tätä sisäänkäyntiä saapuessasi studiolle. 🚪

Lastenrattaat: Mikäli saavut ensimmäistä kertaa lastenrattaiden kanssa ja haluat tuoda ne esim. suojaan sisätiloihin käytävälle, voit soittaa studion numeroon (0443084004), ja tulemme opastamaan sinut Valkjärventien puolelle sisäpuolelle. Voit myös jättää lastenrattaat studion eteen, jolloin salista näkee rattaat harjoituksen ajan. 🚼

Lounasravintolat: Monet äidit suuntaavat tunnin jälkeen syömään Spektri Business Parkin lounasravintoloihin, kuten Kirjo tai Tesan, rattaiden kanssa. Nämä ravintolat sijaitsevat Businessparkin tiloissa ja sijaitsevat 10 metrin päässä tiloistamme. 🍽️

Parkkipaikat: Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I -tien vieressä. Muistathan käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi. 🅿️⏰

Toivomme, että nämä ohjeet auttavat sinua saapumaan WellStudio:lle sujuvasti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Nähdään pian! ✨

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page