top of page

Synnytysvalmennus

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Vuoden 2023 3 h kertaluontoiset kurssit:
Sunnuntaisin klo 14:00-17:00
Hinta: 77€ (sis. alv 10%):

Tunnin sisältö:

Työpajan luonne pyrkii olemaan rento ja rehellinen. Päämäärä on lisätä tietoisuutta tulevana vanhempana ja tarkastella synnytystä voimaannuttavana sekä elämää rikastuttavana tapahtumana.

Lisätietoa:

Valmistaudutaan synnyttämään luonnollisesti, hellävaraisesti ja rauhallisesti. Naisen keho on tarkoitettu synnyttämään ja luomaan uutta elämää.


Synnytys ja lapsen saanti on yksi elämämme suurimmista tapahtumista, transformaatio ja lukeutuu hyvin usein ”henkisten” kokemusten top viiteen. Jokainen nainen on ainutlaatuinen, jokainen synnytys on erilainen. Valmennuksessa käymme läpi tekniikoita ja menetelmiä, joita voit käyttää synnytyksen aikana. Työpaja on tarkoitettu auttamaan sinua valmistautumisessa.

Paikalle voit saapua yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Teemme käytännön harjoituksia avautumisvaiheen tueksi. Keskustelemme omista toiveista sekä isän tai avustajan roolista synnytyksessä. Synnytyksen kulku ja vaiheet käydään läpi sekä marmapisteet kivunlievitykseen.


Aiheena:

 • liike avautumisvaiheen aikana

 • äänen käyttö ja itseilmaisu

 • hengityksen käyttö synnytyksen aikana

 • rentoutuminen ja kivun hyväksyminen

 • synnytyksen kulku ja vaiheet

 • isän tai avustajan rooli synnytyksessä

 • parisuhde ja vauva

 • käytännön harjoituksia:

 • synnytys- ja ponnistus-asennot

 • marmapisteet kivun lievityksenä

 • hengitysharjoituksia


Valmennus on kolmen tunnin kertaluontoinen kokoontuminen. Mikäli kumppani tai avustaja estyy tulemasta niin saat olla pariharjoituksissa opettajan kanssa. Mukaan kurssille rento ja kiristämätön asu sekä muistiinpanovälineet. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä.


OPETTAJASTA

Lisbeth Taivasmaa on harjoittanut joogan eri muotoja, pilatesta sekä meditaatiota vuodesta 2001 lähtien. Ensimmäinen raskaus vuonna 2008 ja omien lasten syntymä kutsui ohjaamaan raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Lisbeth huomasi, että raskauden aikana keho käy läpi monia muutoksia, jotka aiheuttivat fyysisesti ja henkisesti stressiä.


Lisbeth harjoitti joogaa ja meditaatiota läpi raskausajan sekä koko vauva-ajan, minkä ansiosta hän huomasi kehonsa palautuvan nopeasti synnytyksen jälkeen. Harjoituksen ansiosta hän sai pidettyä yllä positiivista mieltä sekä hyväksyvää asennetta muuttuneeseen kehoonsa.


Synnytys- ja vanhemmuusvalmennuksia Lisbeth alkoi pitämään koettuaan omien lasten syntymät. Lisäksi Lisbeth Taivasmaa on opiskellut ja tehnyt yhteistyötä synnytysten- ja naistentautien erikoislääkäri Aila Miettisen kanssa vuodesta 2008 saakka. Valmennus perustuu omakohtaiseen kokemukseen raskaudesta, synnytyksestä ja lasten kasvatuksesta teini-ikään saakka sekä satojen raskaana olevien opettamisesta 12 vuoden aikana.


MAKSAMINEN Kurssimaksun maksetaan kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.


ILMOITTAUDU https://www.varaaheti.fi/wellnesso…/fi/wellnessonline/tunnit

Perustiedot

Valmennusta vanhemmille
-synnytys- ja vanhemmuusvalmennus

22.1.2023
12.2.2023
19.3.2023
16.4.2023
14.5.2023
11.6.2023

Hinta: 77 €

Säilytä yhteys hyvinvointii

bottom of page