top of page

Synnytysvalmennus

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Valmennus Uuden Elämänvaiheen Huipulle!

Tunnin sisältö:

Tervetuloa osallistumaan inspiroivaan vanhemmuuden työpajaan, jonka ilmapiiri pyrkii olemaan rento ja rehellinen. Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta tulevana vanhempana sekä nähdä synnytys voimaannuttavana ja elämää rikastuttavana tapahtumana.

Lisätietoa:

Synnytys- ja vanhemmuusvalmennus 3 h


Synnytys ja lapsen saaminen ovat elämämme suurimpia tapahtumia, ja ne luokitellaan usein "henkisten" kokemusten top-viiden joukkoon. Jokainen nainen ja synnytys ovat ainutlaatuisia. Valmennuksessa käymme läpi tekniikoita ja menetelmiä, joita voit hyödyntää synnytyksen aikana. Työpaja on suunniteltu auttamaan sinua valmistautumaan tärkeään tapahtumaan.


Voit osallistua kurssille yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.


Teemme käytännön harjoituksia avautumisvaiheen tueksi, käsittelemme synnytystoivelistaa ja puhumme isän tai avustajan roolista synnytyksessä. Käymme läpi synnytyksen kulkua ja vaiheita sekä hierontapisteitä kivunlievitykseen.


Aiheet sisältävät:

 • Liike avautumisvaiheen aikana

 • Äänen käyttö ja itseilmaisu

 • Hengityksen käyttö synnytyksen aikana

 • Rentoutuminen ja kivun hyväksyminen

 • Synnytyksen kulku ja vaiheet

 • Isän tai avustajan rooli synnytyksessä

 • Parisuhde ja vauva


Käytännön harjoitukset sisältävät:

 • Synnytys- ja ponnistusasennot

 • Hierontapisteet kivun lievitykseen

 • Hengitysharjoitukset


Valmennus on kolmen tunnin kertaluontoinen kokoontuminen. Jos kumppanisi tai avustajasi ei pääse, voit osallistua pariharjoituksiin opettajan kanssa.


Mukaasi tarvitset:

 • rennon ja joustavan asun

 • muistiinpanovälineet 


Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä!


Tervetuloa WellStudiolle! 🌟


LISÄTIETOA JA VARAUKSET:

➡️ https://www.wellstudio.fi/

➡️ https://vello.fi/wellstudio/

➡️ Yhteydenotto: info@wellstudio.fi, Puh. 0443084004


SAAPUMISOHJEET: Osoite: Valkjärventie, Espoo


WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa Otaniemen teknologiakeskittymän kupeessa! Oma sisäänkäyntimme on Valkjärventiellä. Saavu tietäjäntietä pitkin ja käänny oikealle Valkjärventielle. Studio sijaitsee viimeisessä rakennuksessa oikealla. Maksuton kadunvarsipysäköinti ja pysäköinti tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä.


MAKSU: Ennen/jälkeen tunnin paikan päällä tai varauskalenterissa etukäteen.


TUNNIN VARAAMINEN: Varaa paikkasi kalenteristamme etukäteen. Peruuta viimeistään 3h ennen tunnin alkua.


PUKEUTUMINEN: Pukuhuoneet, lokerot, ja suihkut saatavilla. Rento vaatetus riittää.


ALUSTA JA MATOT: Kaikki tarvittava, kuten matot, löytyy studiolta. Voit myös säilyttää omaa mattoa paikan päällä.

OPETTAJASTA

Lisbeth Taivasmaa on harjoittanut erilaisia joogan muotoja, pilatesta ja kehonhuoltoa vuodesta 2001 lähtien. Ensimmäinen raskaus vuonna 2008 ja omien lasten syntymä innoittivat häntä ohjaamaan raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Lisbeth huomasi, että raskauden aikana keho käy läpi monia muutoksia, jotka aiheuttavat fyysistä ja henkistä stressiä.


Lisbeth on ohjannut äitiysliikuntaa läpi raskausajan ja vauva-ajan, mikä auttoi häntä huomaamaan, kuinka keho palautuu nopeasti synnytyksen jälkeen. Tämä kokemus vahvisti positiivista mieltä ja hyväksyvää asennetta muuttunutta kehoa kohtaan.


Vuodesta 2008 lähtien Lisbeth on opiskellut ja tehnyt yhteistyötä synnytysten- ja naistentautien erikoislääkäri Aila Miettisen kanssa. Synnytys- ja vanhemmuusvalmennuksien pitämisen hän aloitti vuonna 2013 perustettuaan Studion Tapiolaan. Kurssikokonaisuus perustuu hänen omakohtaiseen kokemukseensa ja tutkittuun tietoon raskaudesta, synnytyksestä ja lasten kasvatuksesta teini-ikään saakka. Hän on opettanut ja tukenut satoja raskaana olevia yli 15 vuoden ajan, jakamalla kokemuksensa ja viisautensa, jotka ovat syntyneet sekä henkilökohtaisista elämänkokemuksista että ammatillisesta koulutuksesta.


Elämäni on vienyt minut monille poluille, ja olen kokenut niin iloja kuin haasteitakin. Ero, uusioperheen rakentaminen ja kolmen lapsen kasvattaminen ovat olleet osa matkaani viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tämä kokemus on opettanut minulle paljon siitä, miten voimme yhdessä rakentaa vahvaa perustaa ja ylläpitää positiivista ja hyvinvoivaa yhteyttä kumppaniin.


Elämän moninaisuus on antanut minulle laajan näkökulman vanhemmuuteen ja parisuhteen hoitamiseen. Uskon, että jaetut kokemukset ja niistä ammennettu viisaus voivat tarjota arvokkaita näkökulmia vasta-alkaville vanhemmille. Parisuhde on jatkuvaa kasvua ja oppimista, ja olen valmis jakamaan nämä kokemukset muiden kanssa, jotta he voivat rakentaa vahvan ja rakastavan perheen omalla ainutlaatuisella tavallaan.


Tärkeintä on ymmärtää, että jokainen perhe on omanlaisensa, ja voimme oppia toinen toisiltamme. Olen kiitollinen saamastani tuesta ja viisauksista, ja toivon voivani tarjota samanlaisen tuen muille vanhemmille heidän matkallaan. Elämä on jatkuvaa kasvua ja oppimista, ja olen innoissani jakaa näitä opetuksia, jotta voimme yhdessä rakentaa vahvoja ja onnellisia perheitä.

Perustiedot

Vuoden 2024 3 h kertaluontoiset kurssit:
Hinta: 77€ (sis. alv 10%)
Vuoden 2024 kurssit:
04.02.2024 klo 10:00-13:00
15.03.2024 klo 13:30-16:30
28.04.2024 klo 14:00-17:00
19.05.2024 klo 15:00-18:00
28.06.2024 klo 12:00-15:00

Reittiohjeet

WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Saapuessasi tietäjäntietä pitkin, käänny oikealle Valkjärventielle. Studio löytyy viimeisestä rakennuksesta oikealla puolella. Tarjolla on maksuton pysäköinti kadunvarrella ja tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä. Muista käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi.

bottom of page