top of page

WellMedia musiikki ja videotuotanto

Olemme erikoistuneet toimimaan pienillä kuvausryhmillä, 

kevyellä kalustolla, nopeasti ja sopivilla budjeteilla kustannustehokkaasti aikaa säästäen.

​WellMedia suunnittelee, kuvaa, editoi ja säveltää laadukkaan materiaalin tarpeisiisi ammattitaidolla. 

 

Toteutamme kevyet liikuntavideot, somefilmit, mainos- ja esittelyvideot kuin musiikin Spektri Business Parkin studiolla Espoossa tai haluamassasi kohteessa pääkaupunkiseudulla.  

Puhevideo              200-1500 €

Yritysvideo             899-3000 €  

Aktiviteetti             449-2500 €

Mainosmusa             249-649 €

 

Pyydä tarjous, koska videon tai musiikin tuotanto koostuu pääosin työtunneista. Huomaa, että meillä on kolmen tunnin minimiveloitus.

Puhe- tai koulutusvideo

Yksinkertainen puhevideo tai yrityksen esittelyvideo on helppo toteuttaa studiolla Espoossa tai haluamassasi kohteessa. Toteutamme nopeasti ja edullisesti selitysvideot, jotka auttavat viestimään katsojalle juuri ne asiat, jotka haluat heidän oivaltavan.​

2

Liikuntavideo

Tarvitsetko liikuntavideon asiakkaillesi tai oletko rakentamassa verkkovalmennusta? Kuvaamme materiaalisi studiolla Espoossa tai tuomme kaluston haluamaasi kohteeseen.  Toteutamme videon raakamateriaalina tai avaimet käteen periaatteella.

3

Esittelyvideo

Haluatko esitellä tarjoamasi aktiviteetin tai esimerkiksi vuokramökin? Esittelyvideon tuotantohinta muodostuu pääosin kuvaustunneista. Video voi koostua paikasta, luonnosta, fiiliksestä, lähiympäristöstä ja esiintymisistä.

4

Mainosmusiikki

Loistava tiimimme säveltää mainosvideosi musiikin ammattitaidolla. Kerro mitä tarvitset ja lennätämme katsojan syvemmälle liikkuvan kuvan maailmaan luomaan kokemuksesta vieläkin kokonaisvaltaisemman elämyksen.

Lyhytvideo,  mainosmusiikki
tai studiotilaa.

Kiinnostaako mainostaminen, mutta lyhyt video puuttuu? Tarjoamme videoeditointipalveluita, somevideoita, tuotevideoita ja lyhyitä mainosvideoita. Voit pyytää tarjousta tai vuokrata studiotilan käyttöösi.

sublautailu.jpg
WellStudio Toni.jpg

Liikunta- tai 

harjoitusvideo

bottom of page