WellMedia musiikki ja videotuotanto

Olemme erikoistuneet toimimaan pienillä kuvausryhmillä, 

kevyellä kalustolla, nopeasti ja sopivilla budjeteilla kustannustehokkaasti aikaa säästäen.

​WellMedia suunnittelee, kuvaa, editoi ja säveltää laadukkaan materiaalin tarpeisiisi ammattitaidolla. 

 

Toteutamme kevyet liikuntavideot, somefilmit, mainos- ja esittelyvideot kuin musiikin Spektri Business Parkin studiolla Espoossa tai haluamassasi kohteessa pääkaupunkiseudulla.  

Puhe- tai koulutusvideo

Yksinkertainen puhevideo tai yrityksen esittelyvideo on helppo toteuttaa studiolla Espoossa tai haluamassasi kohteessa. Toteutamme nopeasti ja edullisesti selitysvideot, jotka auttavat viestimään katsojalle juuri ne asiat, jotka haluat heidän oivaltavan.​

2

Liikuntavideo

Tarvitsetko liikuntavideon asiakkaillesi tai oletko rakentamassa verkkovalmennusta? Kuvaamme materiaalisi studiolla Espoossa tai tuomme kaluston haluamaasi kohteeseen.  Toteutamme videon raakamateriaalina tai avaimet käteen periaatteella.

3

Esittelyvideo

Haluatko esitellä tarjoamasi aktiviteetin tai esimerkiksi vuokramökin? Esittelyvideon tuotantohinta muodostuu pääosin kuvaustunneista. Video voi koostua paikasta, luonnosta, fiiliksestä, lähiympäristöstä ja esiintymisistä.

4

Mainosmusiikki

Loistava tiimimme säveltää mainosvideosi musiikin ammattitaidolla. Kerro mitä tarvitset ja lennätämme katsojan syvemmälle liikkuvan kuvan maailmaan luomaan kokemuksesta vieläkin kokonaisvaltaisemman elämyksen.

Yrityksille räätälöimme oman kanavan WellnessOnline -palveluun henkilöstölle tai asiakkaille käyttöön. Tilaa 

virtuaalitunti kaudeksi tai kertaluontoisesti. Tunnit toteutetaan halutulla sisällöllä vastaamaan yrityksesi ilmettä ja asiakkaiden tarpeita.

Ikkunasta joogaamassa.jpg
Juhanin laiturijooga.jpg

Räätälöidyt

kehonhuoltotunnit

Livekuvaukset ja ONLINE-tunnit

Ammattitaitoiset opettajat ja kuvaajat

Oma kanava tai livestream -tunti

Lyhytvideo,  mainosmusiikki
tai studiotilaa.

Kiinnostaako mainostus mutta lyhyt video puuttuu? Meiltä voit tilata videoeditointeja, somevideoita, tuotevideoita ja lyhyitä mainosvideoita. Pyydä tarjous tai vuokraa studiotila käyttöösi.