top of page

WellMedia musiikki ja videotuotanto

Puhevideo              200-1500 €

Yritysvideo             899-3000 €  

Aktiviteetti             449-2500 €

Mainosmusa             249-649 €

 

Pyydä tarjous, koska videon tai musiikin tuotanto koostuu pääosin työtunneista. Huomaa, että meillä on kolmen tunnin minimiveloitus.

Olemme erikoistuneet toimimaan pienillä kuvausryhmillä, 

kevyellä kalustolla, nopeasti ja sopivilla budjeteilla kustannustehokkaasti aikaa säästäen.

​WellMedia suunnittelee, kuvaa, editoi ja säveltää laadukkaan materiaalin tarpeisiisi ammattitaidolla. 

 

Toteutamme kevyet liikuntavideot, somefilmit, mainos- ja esittelyvideot kuin musiikin Spektri Business Parkin studiolla Espoossa tai haluamassasi kohteessa pääkaupunkiseudulla.  

Puhe- tai koulutusvideo

Yksinkertainen puhevideo tai yrityksen esittelyvideo on helppo toteuttaa studiolla Espoossa tai haluamassasi kohteessa. Toteutamme nopeasti ja edullisesti selitysvideot, jotka auttavat viestimään katsojalle juuri ne asiat, jotka haluat heidän oivaltavan.​

2

Liikuntavideo

Tarvitsetko liikuntavideon asiakkaillesi tai oletko rakentamassa verkkovalmennusta? Kuvaamme materiaalisi studiolla Espoossa tai tuomme kaluston haluamaasi kohteeseen.  Toteutamme videon raakamateriaalina tai avaimet käteen periaatteella.

3

Esittelyvideo

Haluatko esitellä tarjoamasi aktiviteetin tai esimerkiksi vuokramökin? Esittelyvideon tuotantohinta muodostuu pääosin kuvaustunneista. Video voi koostua paikasta, luonnosta, fiiliksestä, lähiympäristöstä ja esiintymisistä.

4

Mainosmusiikki

Loistava tiimimme säveltää mainosvideosi musiikin ammattitaidolla. Kerro mitä tarvitset ja lennätämme katsojan syvemmälle liikkuvan kuvan maailmaan luomaan kokemuksesta vieläkin kokonaisvaltaisemman elämyksen.

WellJooga * - Restoratiivinen hengitysharjoitus
03:20

WellJooga * - Restoratiivinen hengitysharjoitus

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^ taso: * Hengittäminen on elämän ydin ja ensimmäinen asia, jonka teemme astuessamme tähän maailmaan, ja viimeinen asia, kun lähdemme. Ajatteluprosessi ja tunteet ovat sekä vapaaehtoisia että tahattomia, samoin kuin hengitys. Pranayama (elinvoiman hallinta) voidaan saavuttaa hallitsemalla hengitysprosessia. Hengitysharjoitukset tuovat hyviä etuja kehon eri järjestelmille parantamalla verenkiertoa ja siten tehostamalla eri elinten suorituskykyä. Säännöllisen harjoittelun avulla alat pian hengittää tehokkaammin ilman tietoista ponnistelua. Lyhyt hengitysharjoitus selinmakuulla maadoittaa ja tuo läsnä kehoon! Tee harjoitus etäpäivän ohessa tauottamaan työskentelyä tai rauhoittamaan mieltä kiireen keskellä. Hengitysharjoitukset ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun ajatukset poukkoilevat hallisemattomasti ja tunnetilat ovat voimakkailta. ► WellBreath hengitysharjoituksia voit tehdä aina, kun sinulla on aikaa pysähtyä. 🌿 ► TILAA W3llstudio-kanava niin pääset tekemään ilmaiseksi harjoituksia joka viikko! ◄ 🌿 Lisää osoitteessa www.wellstudio.fi ▶︎ Instagram: https://www.instagram.com/w3llstudio/ ▶︎ Facebook: https://www.facebook.com/wellstudio.fi 🌿 Lisbeth Taivasmaa - WellStudio suosittelee, että keskustelet lääkärisi kanssa harjoituksen soveltuvuudesta kehollesi ennen harjoitusohjelman aloittamista. Ymmärräthän osallistumalla mihin tahansa harjoitukseen tai harjoitusohjelmaan, että aina on olemassa loukkaantumisen mahdollisuus. Mikäli teet tämän harjoituksen, suostut siihen, että teet sen omalla vastuullasi. Teet harjoituksen vapaaehtoisesti ja otat vastuun loukkaantumisriskistä.
Laavuillallinen
00:48
Terve Selkä Taukoliikunta
00:51

Lyhytvideo,  mainosmusiikki
tai studiotilaa.

Kiinnostaako mainostaminen, mutta lyhyt video puuttuu? Tarjoamme videoeditointipalveluita, somevideoita, tuotevideoita ja lyhyitä mainosvideoita. Voit pyytää tarjousta tai vuokrata studiotilan käyttöösi.

sublautailu.jpg
WellStudio Toni.jpg

Liikunta- tai 

harjoitusvideo

bottom of page