top of page

YogaPilates

Nautitko pilateksesta? Entä jooga? Lisbeth yhdistää nämä kaksi toisiaan täydentävää kokonaisuutta kehoa ravitsevaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi. Tunnin luonne on virkistävä ja energisoiva, jossa yhdistyy perinteiset jooga-asennot modernin pilateksen sarjoihin.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut!

Taso: **/*** Kesto: 15-90 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Pilates- tai joogafuusioharjoittelu tunnetaan myös nimellä yogalates tai yogilates. Lisbeth muokkaa harjoituksen sopivaksi yksilöä sekä ryhmää ajatellen, mutta jonkin verran kokemusta jommasta kummasta lajista olisi hyvä olla.

Menetelmän pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista, toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, harjoittamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja, ja syventämällä hengitystä.

Teemme joogaliikkeitä yhdistäen siirtymiin modernin pilateksen elementtejä virtaavaksi kokonaisuudeksi. Tunneilla käytetään apuvälineitä joogaliikkeiden ja pilates harjoitteiden tarkkaan rakentamiseen sekä pienvälineitä kuten palloa, kuminauhaa, fomarolleria, tuolia, painoja ja keppiä.

Teho perustuu harjoittelua ohjaaviin periaatteisiin:

  • hallittu hengittäminen

  • keskustan käyttö

  • kontrolli

  • keskittyminen

  • virtaus

  • tarkkuus

Dynaaminen harjoitus kehittää ryhtiä, voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, sekä kehotietoisuutta ja koordinaatiokykyä.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page