top of page

WellPilates

Pilatoinnin jälkeen olo on virkeä, motivoitunut ja hyväntuulinen! Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut!

Kausi: koko vuoden Ryhmäkoko: 1-10 hlö Kesto: 60 min ​Taso: */**/*** Hinta: 70-139 €


Pilatesmenetelmän kuusi periaatetta ovat:

  • hallinta

  • keskittyminen,

  • keskustan käyttö

  • hengitys

  • täsmällisyys

  • liikkeen virtaus


Hallinta (control) merkitsee, että liikkeiden oikea suoritustapa on kaikki kaikessa. Toistoja ei tehdä kovin montaa, eikä lihaksia väsytetä äärirajoille.Pilates-harjoitteiden tarkoituksena on korjata ja parantaa kehon linjausta, voimatasapainoa ja liikkuvuutta sekä vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia.


Itsesi ja kehonhoitoon on järjestettävä tilaa ja varattava aikaa. Terve, hyväkuntoinen ja toimiva kroppa on vahva, joustava ja toiminnallinen. Pilates-menetelmän kehittää kehoa optimaaliseen suuntaan ja ryhdistää.


Pilatoinnin jälkeen olo on virkeä, motivoitunut ja hyväntuulinen! Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page