top of page

Maiju

Äitiysliikuntavalmentaja

Minulta löytyy useamman vuoden kokemus äitiys- ja lastenneuvolasta. Tarjoan raskaana oleville ja synnyttäneille äideille yksilövalmennuksia sekä pienryhmä tunteja WellStudiolla.

Hei, olen Maiju, terveydenhoitaja ja sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja. Minulla on vankka kokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä, ja erikoistunut koulutukseni keskittyy odottavien ja synnyttäneiden äitien liikuntaan, ravitsemukseen sekä mielen hyvinvointiin.


WellStudiolla tarjoan raskaana oleville ja synnyttäneille äideille yksilövalmennuksia sekä pienryhmätunteja. Painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia, mikä on minulle keskeinen osa valmennustyötäni. Haluan tukea sinua turvalliseen ja lempeään liikuntaan raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen. Tarjoan myös laajasti tietoa äitiysliikunnan merkityksestä ja hyvinvoinnin tukemisesta, sekä olen valmis auttamaan ravitsemusasioissa.


Yksilövalmennukset suunnitellaan aina yksilöllisesti, ottaen huomioon sinun tarpeesi, voimavarasi ja toiveesi. Valmentajana pyrin luomaan turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön, jossa voit liikkua rennosti ja nauttia tekemisestäsi.


Ota rohkeasti yhteyttä yksilövalmennuksia koskien, ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus hyvinvointisi tukemiseksi.

Maiju
bottom of page