Juuli

Valmennus ja jooga

Olen Juuli-Maria, Flow & Yin -joogaohjaaja, inhimillisen työelämän rakentaja ja kahden ihanan lapsen äiti. Olen myös hyvinvoinnin ja henkisen kasvun valmentaja, business coach sekä HR-konsultti.

Rakastan joogassa kokonaisvaltaisuutta - sen dynaamista ja haastavaa puolta sekä rauhoittavaa meditatiivista harjoitusta. Ohjaan joogaa sydäntietoisesti ja lämminhenkisesti sekä kehotietoisesti anatomisia linjauksia kunnioittaen. Joogatunneillani pääset haastamaan itseäsi ja vahvistamaan sisäistä voimaasi, mutta myös pysähtymään tähän hetkeen rauhoittaviin ja syvävenyttäviin asanoihin kuunnellen kehon tuntemuksia sekä sydämen ohjausta.

Minulle tuo iloa perheeni kanssa touhuilu, luonnossa liikkuminen, jooga sekä ystävieni näkeminen. Lapseni ovat jo pienestä pitäen seuranneet joogaharjoitustani kiipeillen ja matkien mukana ja oppineet myös meditoimaan. Äitini tavoin haluan opettaa lapsiani huomaamaan pienetkin ilon ja kiitollisuuden aiheet, joita käymmekin läpi joka ilta yhteisessä kiitollisuushetkessämme. Perheeni sydäntä lähellä on myös golf, jota pelaamme yhdessä mökillämme Pornaisissa.

Työssäni koen merkitykselliseksi, että voin olla auttamassa ihmisiä voimaan hyvin ja löytämään tasapainoa ja merkityksellisyyttä elämässä. Haluan myös olla vahvistamassa uuden ajan työkulttuuria, joka korostaa ihmisyyttä ja auttaa jokaista löytämään omat lahjansa.

Joogan lisäksi valmennan työyhteisöjä ja yksilöitä työelämän ja hyvinvoinnin teemojen parissa sekä toimin konsulttina henkilöstön kehitysasioissa.

0443084004 / toimisto

Juuli