top of page

Eija

Somaattinen liiketyöskentely

Opettajamme Eija Tervonen on tuonut studiollemme somaattisen liiketyöskentelyn, joka perustuu liiketaitoharjoittelun pioneerin Thomas Hannan (PhD) kehittämään sensomotoriseen oppimiseen.

Ohjaan studiolla somaattista liiketyöskentelyä, joka perustuu liiketaitoharjoittelun pioneeri Thomas Hannan (PhD) kehittämään sensomotoriseen oppimiseen.


Somaattinen liiketyöskentely on Suomessa vielä uusi ja monipuolinen kehollinen menetelmä. Työskentelyni pohjautuu kehomielen refleksinomaiseen tapaan reagoida elämän kuormittamista synnyttämiin jännitteisiin kehossa. Tämä voi ilmetä esimerkiksi istumatyötä tekevillä, kun hartiat tottumuksellisesti jännittyvät, niska kiristyy ja alaselkään asettuu jumi.


Somaattiseen liiketyöskentelyyn kuuluu ryhmäohjauksessa tehtäviä liikeharjoitteita sekä kliinistä somaattista liikehoitoa, jota tarjoan yksityistunteina. Molempien avulla voimme ohjatusti purkaa jännittyneitä lihaksia ja nivelten rajoituksia, joko ryhmässä tai yksilöllisesti räätälöidyillä yksityistunneilla.


Tarjoan Wellstudion asiakkaille 75–90 minuutin yritys- ja yksityistunteja. Tunnit ovat saatavilla studiolla arkipäivisin ja viikonloppuisin silloin, kun muuta ohjelmaa ei ole.


Olen innokas jakamaan somaattisen liiketyöskentelyn hyödyt kanssanne!


info@wellstudio.fi, 0443084004

Eija
bottom of page