top of page

Yksityistunti

Valkjärventie, Espoo, Finland

Baby Shower ja Mamajooga

WellMama: Yksilöllistä Valmennusta, Joka Innostaa ja Voimaannuttaa

Tunnin sisältö:

Tervetuloa WellMama – yksilövalmennukseen raskaana ollessasi tai synnytyksen jälkeen. Tarjoamme yksilöllistä ja intensiivistä valmennusta, joka keskittyy täysin sinun tarpeisiisi. Nauti henkilökohtaisesta ohjauksesta ilman muita osallistujia, ja räätälöimme liikunnan juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi. Tavoitteenasi on hyvinvointi – me autamme sinua saavuttamaan sen.

Lisätietoa:

Valmennus äitiyden eri vaiheissa! MamaFIT-yksilövalmennus on suunniteltu erityisesti vahvistamaan raskaana olevien äitien fyysistä kuntoa.


Yksilövalmennus keskittyy tasapainon kehittämiseen, lihaskunnon harjoittamiseen ja helposti jännittyvien lihasryhmien vetreyttämiseen.


OmaOpetus -tapaamisissa hyödynnetään monipuolisia apuvälineitä, kuten jumppakeppejä, pilateksen pienvälineitä ja -palloja. Jos jokin liike ei sovellu yksilön tarpeisiin, ohjaaja tarjoaa vaihtoehtoisen harjoitteen.


Valmennus sisältää myös dynaamisia liikkuvuusharjoituksia ja perinteistä venyttelyä, jotka ylläpitävät kehon liikkuvuutta ja joustavuutta.


Miksi valita MamaFIT yksilövalmennus?

  • Vahvistaa fyysisiä ominaisuuksia

  • Auttaa sopeutumaan kehon muutoksiin

  • Edistää hyvinvointia ja energisyyttä

  • Tarjoaa yhteisön ja vertaistukea

  • Yksilöllistä ohjausta ja oikeanlaisen tekniikan opastusta

  • Parantaa kehon joustavuutta


WellMama MamaFIT-OmaOpetus äidille! Tule harjoittelemaan ohjaajan opastuksella, varmistaen oikeat liikkeet ja yksilöllinen ohjaus tarpeittesi mukaan.


Osta lahjakortti odottavalle äidille tai varaa aika itsellesi aika kalenterin kautta. Aloitetaan yhdessä matka kohti lempeän vahvaa ja energistä raskautta!

Perustiedot

Valmennus 3 kertaa
75 min x 1 (yksi kertaa)
60 min x 2 (kaksi kertaa) 189 €

Reittiohjeet

WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Saapuessasi tietäjäntietä pitkin, käänny oikealle Valkjärventielle. Studio löytyy viimeisestä rakennuksesta oikealla puolella. Tarjolla on maksuton pysäköinti kadunvarrella ja tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä. Muista käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi.

Lastenrattaat: Jos saavut ensimmäistä kertaa lastenrattaiden kanssa ja haluat viedä ne suojaan sisätiloihin, voit soittaa studion numeroon (0443084004), niin opastamme sinut Valkjärventien puolelta sisätiloihin. Voit myös jättää lastenrattaat studion eteen, jolloin ne ovat näkyvissä harjoituksen ajan.

Lounasravintolat: Monet äidit suuntaavat tunnin jälkeen syömään Spektri Business Parkin lounasravintoloihin, kuten Kirjo tai Tesan, rattaiden kanssa. Molemmissa ravintoloissa on syöttötuoleja. Nämä ravintolat sijaitsevat Businessparkin tiloissa aivan studion vieressä, 10 metrin päässä, ja sisäänkäynti ravintoloihin tapahtuu sisäkautta.

bottom of page