top of page

ONLINE BabyPilates

Verkko-opetus

Baby Shower ja Mamajooga

Perjantaisin / 11:15-11:45 / 30 min

Tunnin sisältö:

BabyPilates-tunti toteutetaan ONLINE-ympäristössä, joten voit osallistua mukavasti omasta kodistasi käsin. Äidit ja vauvat pääsevät yhdessä nauttimaan pilateksen iloisesta ja energisestä maailmasta! Tämä tunti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden vahvistaa kehoa synnytyksen jälkeen.

Lisätietoa:

WellMama ONLINE-BabyPilates


Tule mukaan äidin ja vauvan yhteiselle pilateshetkelle! WellMama ONLINE-BabyPilates on turvallinen ja kehoa palauttava tunti, suunniteltu erityisesti äskettäin synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään vahvistamaan keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltamaan kehoa ja parantamaan liikkuvuutta.


BabyPilates sisältää monipuolisia liikkeitä seisten, istuen, kyljellään ja lattialla maaten, noin 5-10 minuutin jaksoissa. Vauvat saavat rentoutua alustalla, tai osallistua liikkeisiin vanhemman kanssa. Harjoituksessa opettajalla on mukana nukke, jonka avulla hän näyttää esimerkkejä siitä, miten vauva voi osallistuttaa harjoitukseen silloin, kun se on mahdollista.


Tarvitset tunnille seuraavat välineet:

  • pilatespallo (18 cm)

  • kuminauha, hieronta- tai tennispallo

  • tuoli ja jumppamatto.


Tunnit pidetään verkossa, joten tarvitset tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen sekä muutaman neliön tilan.


Tunnille voi osallistua kertamaksulla, joka on 5 € per kerta. Varaa tunti kalenterista ja lähetä maksukuitti sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä studion numeroon ennen tunnin alkua.


Maksutapa: MobilePay 0443084004


Saadaksesi kirjautumisohjeet ja opetuksen linkin, tarkista sähköpostisi 1 tunti ennen tunnin alkua. Jos et ole saanut linkkiä, tarkista roskapostikansiosi. Mikäli linkkiä ei vieläkään löydy, ota yhteyttä toimistoon numerossa 0443084004


Tule mukaan nauttimaan WellMama ONLINE-BabyPilates-tunnista äidin ja vauvan yhteisessä harjoituksessa!
Perustiedot

Pe klo 11:15 - 11:45
Ajankohta: 08.09.2023-24.11.2023
Hinta: 5 € krt
Tunnin kesto: 30 min

Reittiohjeet

VERKKO-OPETUS

bottom of page