top of page

MamaBalance

Valkjärventie 2, Espoo, Finland

Baby Shower ja Mamajooga

Lauantaisin / klo 11:45-12:45 / 60 min

Tunnin sisältö:

MamaBalance on lempeä kehonhuolto tunti odottajille sekä synnyttäneille äideille. Tämä tunti on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa liikunnan turvallisesti ja lempeästi raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen.

Lisätietoa:

MamaBalance - Lempeä Kehonhuolto Äideille

Odotuksessa ja Synnytyksen Jälkeen


Seuraava sessiot: 20.1., 17.2., 23.3., 20.4., 18.5. ja 8.6. tai 15.6.

Hinnasto

Ohjaaja: Maiju


Kehonhuoltoa odottaville ja synnyttäneille äideille! Tule mukaan Maijun MamaBalance-tunnille, jossa yhdistyy lempeä kehonhuolto, liikkuvuus, hengitys ja rentoutuminen – anna itsellesi aikaa ja tilaa hyvinvointiin!


MamaBalance hetki lauantaisin sopii odotaville äideille sekä synnytyksen jälkeen. Tunnit painottuvat lantionpohjan vahvistamiseen, keskivartalon tukeen, liikkuvuuteen sekä hengityksen ja rentoutumisen harjoituksiin.


📆 Päivä: La

⏰ Aika: 11:45-12:45

🏢 Paikka: WellStudio, Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

☎️ Puh. 0443084004

🌐 Kalenteri


Voit osallistua MamaBalance-tunneille, vaikka synnytyksestä olisi kulunut lyhyempi aika – liikumme oman kehon ehdoilla ja sinun hyvinvointisi on aina etusijalla. Kuukausittaiset tunnit tarjoavat tilaisuuden pysähtyä, kuunnella kehoa ja nauttia yhdessäolosta muiden odottavien ja synnyttäneiden äitien kanssa. Tervetuloa vahvistamaan kehoa ja mieltäsi Maijun ohjauksessa – anna itsellesi lahja hyvinvointiin.Perustiedot

LAUANTAISIN; 20.1., 17.2., 23.3., 20.4., 18.5. ja 8.6. tai 15.6.

Reittiohjeet

WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Saapuessasi tietäjäntietä pitkin, käänny oikealle Valkjärventielle. Studio löytyy viimeisestä rakennuksesta oikealla puolella. Tarjolla on maksuton pysäköinti kadunvarrella ja tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä. Muista käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi.

bottom of page