top of page

BabyPilates

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Keskiviikkoisin / 12:15-13:00 / 45 min

Tunnin sisältö:

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. Tavoitteena on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta.

Lisätietoa:

WellMama BabyPilates – Kehonhuoltoa vauva-arjessa!


Tervetuloa osallistumaan energisoivalle WellMama BabyPilates -tunnille yhdessä vauvasi kanssa! Tämä lempeä ja samalla tehokas pilatesharjoitus auttaa sinua palautumaan raskauden jälkeen ja vahvistaa yhteyttä vauvaasi. Nauti treenistä ja huolehdi itsestäsi sekä rakkaasta pienokaisestasi!


Miksi valita WellMama BabyPilates raskauden jälkeen?


  1. Palauta kehotietoisuus: Pilatesharjoittelu auttaa lisäämään kehotietoisuuttasi, joka on erityisen tärkeää synnytyksen jälkeen, kun kehosi on käynyt läpi valtavia muutoksia.

  2. Vahvista ryhtilihaksia: BabyPilates tunnit herättelevät ryhtilihaksiasi, jotka saattavat tarvita erityistä huomiota raskauden jälkeen.

  3. Lisää energiaa: Harjoittelu auttaa lisäämään energiaasi arjessa ja antaa sinulle voimaa vauva-arkeen.

  4. Lievitä jomotuksia ja kireyksiä: BabyPilates harjoitukset sisältävät sarjoja seisten, istuen ja lattiatasossa. Liikkeet auttavat sinua lievittämään stressiä ja rentoutuman.

  5. Vahvista lantionpohjan lihaksia: Tunnit keskittyvät myös vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä on erityisen tärkeää synnytyksen jälkeiselle kuntoutukselle.

  6. Palauta lihaskontrolli: BabyPilates auttaa palauttamaan lihasohjauksen ja lisäämään lihaskontrolliasi, jotta voit liikkua vahvasti ja tietoisesti.

  7. Vahvista vauvan ja äidin kommunikaatiota ja tunnesidettä: Tunnit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden luoda vahvempi side vauvasi kanssa liikkeen ja läsnäolon kautta.


Huomioi, että alennetut hinnat ovat voimassa myös BabyPilates-tunneille opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.


Tule mukaan WellMama -tunneille ja anna itsellesi kehonhuoltoa ja vauvan kanssa yhteistä aikaa! Valitse itsellesi sopiva WellMama -tunti kalenteristamme ja ilmoittaudu harjoitukseen helposti varauskalenteristamme.


📆 Keskiviikkoisin

⏰ Klo 12:15-13:00

🏢 Paikka: WellStudio, osoitteessa Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

☎️ Puh. 0443084004 – Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja!

🌐 Kalenteri


Anna itsellesi ja vauvallesi paras mahdollinen alku yhdessä WellMama BabyPilates -tuntien avulla. Tule kokemaan iloa, voimaa ja yhteyttä muiden äitien seurassa mukavassa pienryhmässä!

Perustiedot

KESKIVIIKKOISIN
Klo 12:15-13:00
Tunnin kesto: 45 min

Reittiohjeet

WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Saapuessasi tietäjäntietä pitkin, käänny oikealle Valkjärventielle. Studio löytyy viimeisestä rakennuksesta oikealla puolella. Tarjolla on maksuton pysäköinti kadunvarrella ja tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä. Muista käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi.

Lastenrattaat: Jos saavut ensimmäistä kertaa lastenrattaiden kanssa ja haluat viedä ne suojaan sisätiloihin, voit soittaa studion numeroon (0443084004), niin opastamme sinut Valkjärventien puolelta sisätiloihin. Voit myös jättää lastenrattaat studion eteen, jolloin ne ovat näkyvissä harjoituksen ajan.

Lounasravintolat: Monet äidit suuntaavat tunnin jälkeen syömään Spektri Business Parkin lounasravintoloihin, kuten Kirjo tai Tesan, rattaiden kanssa. Molemmissa ravintoloissa on syöttötuoleja. Nämä ravintolat sijaitsevat Businessparkin tiloissa aivan studion vieressä, 10 metrin päässä, ja sisäänkäynti ravintoloihin tapahtuu sisäkautta.

bottom of page