BabyPilates

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Pe klo 11:00-11:45

Tunnin sisältö:

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. Tavoitteena on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta.

Lisätietoa:

Yhdeksän pitkän kuukauden jälkeen olet iloinen, että sinulla on ihana vauva jota halata ja rakastaa. Uusi elämäntilanne vauvan kanssa tarkoittaa uutta aikataulua, ja saatat löytää itsellesi vähemmän aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin ja terveyteen. On tärkeää löytää harjoitusohjelma, joka on tarpeeksi lempeä kehollesi, mutta samalla myös haastava.


​Top 7 syytä harjoittaa mattopilatesta raskauden jälkeen yhdessä vauvan kanssa!


  • auttaa lisäämään kehotietoisuutta

  • herättelee ryhtilihaksia

  • lisää energiaa

  • edistää rentoutumista

  • parantaa lantionpohjan lihaksia

  • palauttaa lihasohjauksen ja lisää lihaskontrollia

  • vahvistaa vauvan ja äidin kommunikaatiota ja tunnesidettä​


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Perustiedot

Lukukausi: 19.08.-16.12.2022 (17 krt)
Syysloma: vko 42 17.-21.10.2022
Tunnin kesto: 45 min
Ohjaaja: Lisbeth

Lisätietoja ja kuvia

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

Sijaitsemme Spektri Business Parkin kivijalassa, Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä, mutta voit saapua businessparkin kaikista ovista klo 17:00 saakka sisäkautta. Lastenrattaat voi jättää Spektri Business Park, Duo-talon käytävälle studion eteen tai Valkjärventien puolelle. Usein äidit menevät syömään businessparkin lounasravintoloihin; Kirjo tai Tesan tunnin jälkeen rattaiden kanssa. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko!