top of page

BabyFIT Jumppa

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Maanantaisin / 12:15-13:00 / 45 min

Tunnin sisältö:

Tällä tunnilla saat mahdollisuuden hoitaa ja vahvistaa kehoasi samalla kun nautit arvokkaasta ajasta vauvasi kanssa. Käytämme erilaisia pienvälineitä ja tarjoamme vaihtelevia harjoituksia, jotka edistävät kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lisätietoa:

Tervetuloa WellMama BabyFIT -tunnille, jossa yhdistyy kehonhuolto ja jumppa vauvan kanssa!


Tunnilla vahvistamme ja huollamme kehoamme kokonaisvaltaisesti hyödyntäen erilaisia pienvälineitä. Välillä teemme kiertoharjoittelua, toisinaan nautimme perinteisemmästä jumpan menosta musiikin tahdissa. Vauvasi voi olla sylissäsi tai temmeltää lattialla – tunnilla olette kaikki tervetulleita juuri sellaisina kuin olette.


Tarvitset mukaan vauvalle pehmeän huovan ja itsellesi mukavat, rennot vaatteet. Voit halutessasi käyttää sisäkenkiä, mutta paljain varpain pärjää toki myös! Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä, ja opettaja ohjeistaa liikkeet kunkin tason mukaisesti.


Tule viettämään energistä ja huoltavaa aikaa yhdessä vauvasi kanssa, samalla kun saat kuntoilla ja hoitaa kehoasi WellMama BabyFIT -tunnilla.


WellMama BabyFIT

📅 Maanantaisin (Drop-In)

⏰ Aika: 12:15-13:00

🏢 Paikka: WellStudio, Valkjärventie 2

📍 Sijainti: Pohjois-Tapiola, Espoo

💰 Hinnasto


Osallistuminen on mahdollista kertamaksulla tai studion sarjakortilla.


*Alennetut hinnat ovat saatavilla online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille.


Varaa tunnit studion kalenterista ja ilmoittaudu mukaan.


Lataa BabyFit esite:


BabyFIT A4
.pdf
Download PDF • 1.32MB

Perustiedot

📅 Maanantaisin
⏰ Aika: 12:15-13:00

Reittiohjeet

WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Saapuessasi tietäjäntietä pitkin, käänny oikealle Valkjärventielle. Studio löytyy viimeisestä rakennuksesta oikealla puolella. Tarjolla on maksuton pysäköinti kadunvarrella ja tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä. Muista käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi.

Lastenrattaat: Jos saavut ensimmäistä kertaa lastenrattaiden kanssa ja haluat viedä ne suojaan sisätiloihin, voit soittaa studion numeroon (0443084004), niin opastamme sinut Valkjärventien puolelta sisätiloihin. Voit myös jättää lastenrattaat studion eteen, jolloin ne ovat näkyvissä harjoituksen ajan.

Lounasravintolat: Monet äidit suuntaavat tunnin jälkeen syömään Spektri Business Parkin lounasravintoloihin, kuten Kirjo tai Tesan, rattaiden kanssa. Molemmissa ravintoloissa on syöttötuoleja. Nämä ravintolat sijaitsevat Businessparkin tiloissa aivan studion vieressä, 10 metrin päässä, ja sisäänkäynti ravintoloihin tapahtuu sisäkautta.

bottom of page