top of page

ÄitiysPilates

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Torstaisin / 17:30-18:30 / 60 min

Tunnin sisältö:

WellMama ÄitiysPilates -tunnilla tavoitteena on aktivoida kehon syvät sisäiset alueet toimintaan, jotta kehosi pystyy parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan kasvavaa kohtua tai palautumaan synnytyksestä. Lisäksi ÄitiysPilates vahvistaa ja edistää selkäsi hyvinvointia. Säännöllinen Pilates-treeni tuo iloa, energiaa ja auttaa jaksamaan.

Lisätietoa:

WellMama Post/Natal Äitiyspilates -tunti tarjoaa käytännönläheistä harjoittelua, joka on suunniteltu erityisesti odottaville äideille raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Tunti keskittyy hyvän ergonomian, ryhdin ylläpitämisen sekä lantionpohjan lihasten kunnon kehittämiseen. Käytämme monipuolisesti erilaisia apuvälineitä, kuten iso pallo, tuoli, pilatespallo, hierontapallo, kuminauha, pilatesrengas ja foamroller, jotka tukevat synnyttäjän hyvinvointia.


Äitiys pilatesharjoittelu voidaan aloittaa heti alkuraskaudessa, tai synnytyksen jälkeen. Tunnille osallistutaan oman kunnon ja voinnin mukaan aina synnytykseen saakka ja lääkärintarkastuksen jälkeen.


Harjoitus koostuu turvallisista ja koko kehoa palauttavista sarjoista, jotka on suunniteltu erityisesti raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Tavoitteenamme on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa sekä parantaa liikkuvuutta.


Seitsemän hyvää syytä harrastaa ÄitiysPilatesta:

  • Vahvista ryhtilihaksia ja edistää selkäkipujen lievittämistä.

  • Paranna kehonhallintaa ja tasapainoa.

  • Lisää joustavuutta ja vähentää lihaskireyksiä.

  • Vahvistaa syviä lihaksia ja auttaa ylläpitämään hyvää asentoa.

  • Lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta.

  • Saat omaa aikaa ja hoitaa itseäsi lempeästi, mutta turvallisesti.


Odottavien Pilates -tunti pitää sisällään liikkeitä noin 15 minuutin jaksoissa seisten, istuen ja kylkiasennossa.


Voit osallistua tunnille haluamallasi tavalla:

  • Kertamaksulla

  • Sarjakortilla (1, 3, 5 tai 10 kertaa), joka käy kaikille ryhmätunneille.


Varaa tunti etukäteen kalenteristamme ja maksa sarjakortti tai kertamaksu opettajalle paikan päällä ensimmäisen tunnin jälkeen.


Tule mukaan nauttimaan WellMama ÄitiysPilatesharjoittelusta ja anna kehollesi lempeää hoivaa äitiyden matkalla.

Perustiedot

TORSTAISIN
Klo 17:30-18:30
Tunnin kesto: 60 min
Ohjaaja: Lisbeth

Reittiohjeet

WellStudio sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Saapuessasi tietäjäntietä pitkin, käänny oikealle Valkjärventielle. Studio löytyy viimeisestä rakennuksesta oikealla puolella. Tarjolla on maksuton pysäköinti kadunvarrella ja tien päässä, aivan Kehä I:n vieressä. Muista käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi.

bottom of page