top of page

Ihminen on oman onnensa seppä

Miksi emme voisi ottaa tavaksi olla aina iloisia?


Huomaan, kuinka helposti etäännymme arjen iloista ja luonnollisista asioista. Suurelta osin ilomme ja tyytyväisyytemme riippuvat siitä, miten ajattelemme ja mihin kiinnitämme huomiota. Ajattelemmeko työasioita vai tulevaa viikonloppuretkeä Nuuksioon perheen kanssa? Uskon, että meillä jokaisella olisi paljon opittavaa siitä, miten voimme harjoitella iloisuutta ja onnellisuutta. Miksi emme voisi ottaa tavaksi olla aina iloisia? Voimme harjoitella iloisuutta ja onnellisuutta yksinkertaisesti ajattelemalla iloisia asioita.


Kuinka aloitat päiväsi? Jokainen aamu tarjoaa mahdollisuuden uuteen alkuun. Voit aloittaa päiväsi pienellä buustauksella itselle, johon voit lisätä kaikki asiat, jotka tuovat iloa elämääsi.


"Tämä ilo

Tämä energia ilo

Tämä puhdas energia ilo ei ole henkilökohtaista

Tämä puhdas energia ilo ei ole henkilökohtaista

Tämä puhdas energia ilo ei ole henkilökohtaista

Ja olen halukas kokemaan sen"


Joel Youngin NPA-tekniikkaa hyödyntäen voimme lisätä iloa elämäämme.


Mitä, jos vain ottaisimme tavaksemme olla iloisia?


Loppujen lopuksi päätös siitä, olemmeko onnellisia vai onnettomia, on omissa käsissämme. Olemme itse vastuussa omasta onnellisuudestamme. Vaikka tämä saattaa kuulostaa liian yksinkertaiselta, se pitää silti paikkansa. Ihminen on juuri niin onnellinen kuin hän itse päättää olla. Jos haluat olla onneton, löydät siihen varmasti syitä. Riittää, kun syöttää itselleen negatiivisia ajatuksia ja keskittyy siihen, mitä kaikkea on pielessä.


Uskon, että jokaisessa meissä asuu syvällä halu olla onnellinen. Halu elää tilassa, jonka voimme määritellä onneksi. Uskon, että onni on täysin saavutettavissa ja mahdollinen. Usein se on niin yksinkertaista, että aivomme eivät meinaa uskoa sitä. Mitäpä jos ottaisimme tavaksemme olla aina iloisia? Mitäpä jos päätämme joka aamu, että tänään kohtaan kaiken ilolla? Loppujen lopuksi, ilomme ja tyytymättömyytemme johtuvat suurelta osin siitä, miten olemme tottuneet ajattelemaan. Luomalla uusia "ajatustottumuksia" voimme muuttaa oman onnemme suuntaa. Kuten vanha sananlasku sanoo: "Olemme oman onnemme seppiä."


Iloisin terveisin, Lisbeth


Коментарі


bottom of page