top of page

Käyttöehdot

Tervetuloa tutustumaan WellStudion käyttöehtoihin! WellStudio on omistautunut tarjoamaan sinulle korkealaatuisia hyvinvointipalveluita. Käyttöehdot on luotu varmistamaan turvallinen ja miellyttävä ympäristö kaikille käyttäjillemme.Kiitos, että luit käyttöehdot ja tervetuloa palveluiden pariin!

Tietosuoja &

Turvallisuus

Tietosuoja ja Turvallisuus: Sitoudumme suojaamaan henkilötietojasi ja noudattamaan korkeimpia tietoturva-standardeja. Tietosuoja on meille ensiarvoisen tärkeää, ja voit luottaa siihen, että käyttötietojasi käsitellään vastuullisesti.

Vastuullisuus ja Yhteisöllisyys: WellStudio ei ainoastaan tarjoa hyvinvointipalveluita, vaan myös korostaa vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, pyrkien vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Yhteisömme rakentuu arvoille, jotka kunnioittavat jokaista jäsentämme.

Hyvinvointisi Edistäminen: WellnessOnline ja WellStudio pyrkii luomaan inspiroivan yhteisön, joka tukee fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Käyttöehtojen tavoitteena on varmistaa, että voit nauttia palveluistamme turvallisesti ja vaivattomasti.

Vuorovaikutteinen Ympäristö: Olemme sitoutuneet ylläpitämään positiivista ja kunnioittavaa ympäristöä. Tervetuloa osaksi yhteisöämme, jossa jokainen voi kukoistaa omalla tavallaan.

Oikeudelliset Velvoitteet: Lue käyttöehdot huolellisesti, koska ne ohjaavat palveluidemme käyttöä. Selkeä ymmärrys näistä ehdoista auttaa meitä luomaan turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille käyttäjillemme.

Vastuullinen Yhteistyö: Yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme valitsemaan vastuullisia toimijoita ja edistämään kestävää liiketoimintaa. Yhdessä voimme vaikuttaa positiivisesti sekä paikallisella että laajemmalla tasolla.

WellStudio sitoutuu olemaan vastuullinen toimija, ja toivomme kaikkien jäsentemme jakavan tämän sitoumuksen. Tutustu tarkemmin alla oleviin käyttöehtoihin, ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Kiitos, että olet osa WellStudio-yhteisöämme!

Maksutavat ja Varaukset:

Voit maksaa tunnin verkkomaksuna tai saapuessasi studiolle ennen tai jälkeen tunnin. Muista varata tunti etukäteen kalenterista. Kaikki liikuntaedut käyvät maksuna.

Yhteisen viihtyvyyden ohjeet:

 1. Sulje puhelimesi saapuessasi studiolle.

 2. Pese kädet ennen- ja jälkeen tunnin.

 3. Tule ajoissa harjoitukseen.

 4. Huomioi, että edellinen harjoitus saattaa olla vielä käynnissä.

 5. Pukeudu sopivan joustaviin, kevyisiin vaatteisiin.

 6. Vältä tulemista harjoitukseen juuri syöneenä.

 7. Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä ennen tuntia.

 8. Kerro opettajalle terveydentilastasi, jos siihen on tarvetta.

 9. Kuuntele itseäsi ja kehosi viestejä.

 10. Laita harjoituksen jälkeen kaikki apuvälineet huolellisesti omille paikoilleen.

Turvallisuus ja Vastuu:

 • WellStudio ei vakuuta oppilaitaan, joten varmista, että vakuutuksesi on kunnossa.

 • Keskustele lääkärisi kanssa ennen osallistumista tunneille, jos tarpeen.

 • Rekisteröitymällä palveluun vapautat WellStudio WellnessOnline-palvelun kaikesta vastuusta ja harjoittelet omalla vastuullasi.

Opetuksen Vastuu:

 • WellStudio tai WellnessOnline ei ole vastuussa yksittäisten opettajien antamista neuvoista tai lausunnoista oppilaille. Jokainen opettaja vastaa itse opetuksestaan.

Tiedottaminen:

 • Seuraa uutisiamme netissä, Facebookissa ja uutiskirjeissä mahdollisten loma-aikojen, tuntien peruutusten tai aikataulumuutosten varalta.

Kurssien ja Tuntien Peruutukset:

 • WellnessOnline ja WellStudio voivat peruuttaa kurssin tai tunnin force majeure -syystä tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Ilmoitus peruutuksesta tehdään välittömästi osallistujille.

 

Varaukset ja Maksut:

 • Varatessasi tunnin sitoudut maksamaan sen. Peruuta varaus 3 tuntia ennen tunnin alkua tai lähetämme laskun tunnista.

 

Korttien Pidennykset ja Lahjakortit:

 • Korttien pidennykset vain lääkärintodistusta vastaan.

 • Lahjakortti tai sarjakortti on lunastettava puolen vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu kortti on voimassa 1-3 kk ja käy kaikille normaaleille viikkotunneille.

 

Ehtojen Muutokset:

 • WellnessOnline pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja ja ehtoja. Muutoksista ilmoitetaan palvelussa ja/tai sähköpostitse rekisteröityneille.

 

Kiitos, että luit käyttöehdot ja tervetuloa WellnessOnline-palveluiden pariin! Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

bottom of page