VOIMAANNUTTAVA SYNTYMÄ -VERKKOKURSSI

Verkkokurssi

Hinta

49 € ( 30päivää )

Kellonaika

30 päivää

VOIMAANNUTTAVA SYNTYMÄ -VERKKOKURSSI

Raskaus ja synnytys/syntymä ovat VOIMAANNUTTAVIMMAT tapahtumat. Tieteellisen tutkimuksen mukaan ne ovat tärkeimmät, äitiyteen ja vanhemmuuteen valmistavat sekä lapsen hyvään kehitykseen pitkälle murrosikään asti, vaikuttavat tekijät. Kurssi kuten em. kirjakin SOPII MYÖS ALAN AMMATTILAISILLE avaamaan ja laajentamaan näköaloja syntymän kokonaisvaltaisuuteen.

Raskaus ja synnytys/syntymä ovat voimaannuttavimmat tapahtumat. Tieteellisen tutkimuksen mukaan ne ovat tärkeimmät , äitiyteen ja vanhemmuuteen valmistavat sekä lapsen hyvään kehitykseen pitkälle murrosikään asti, valmistavat tekijät. Kurssi kuten em. kirjakin SOPII MYÖS ALAN AMMATTILAISILLE avaamaan ja laajentamaan näköaloja syntymän kokonaisvaltaisuuteen.

Kurssin jokaisessa osiossa on siihen littyviä joogatyyppisiä ja meditatiivisia harjoituksia mm. asanat, syvärentoutus, laulua sekä kaushiki-tanssi.

Raskaus, synnytys ja syntymä ovat luonnon omat voimavarat jotka pitäisi osata löytää, valjastaa ja hyödyntää käyttöön.

Kouluttajana

Aila Miettinen

Aila Miettinen Suomen kokenein synnytysvalmentaja (kurssit 1985 lähtien), Nainen Naiselle Luonnollinen Syntymä-tietokirja kirjoittaja(1992, uudistetut painokset 2015 ja 2021; kirja on kurssia täydentävä ja sisältää myös intialaisen perinteen mukaisen vauvahieronnan), 25 vuotta synnytyslääkärinä, Amor-synnytysammeen suunnittelija ja kehittäjä, joogan ja meditaation opettaja.

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille tuleville vanhemmille. Verkkokurssi tarjoaa uutta ja ainutlaatuista tietoa raskaudenaikaisesta valmentautumisesta, itse synnytystapahtumasta ja äiti-lapsi -symbioosista. Verkkokurssi on sinulle, joka haluat lääketieteelliseen tietoon yhdistetyn näkemyksen syntymän luonnonmukaisuudesta.

“Elämä on tapahtumien ketjureaktio. Ei pidä kysyä
miksi, vaan hyväksyä tapahtumat ja ajatella
positiivisesti ja heittäytyä Elämän syliin. Kaiken
takana on rauha ja rakkaus jonka vuoksi, tämän
muistaen, lopputulos on aina hyvä.”

Aila Miettinen