top of page
Luontoretki WellWilderness

WellElämys -
missä kehonhuolto, luonto ja seikkailu kohtaavat naurun kera

Koe mieleenpainuvia erä- ja luontoliikuntakokemuksia WellStudion Wilderness -tiimin seurassa. Astu mukaan retkille, jotka johdattavat sinut syvälle luontoon, missä voit kerätä voimaa luonnon helmasta.

Järjestämme räätälöityjä luontoretkiä, inspiroivia hyvinvointiluentoja sekä rentouttavia ryhmähetkiä Espoon studiollamme tai yrityksesi tiloissa pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa organisoimme myös yöpymisen ja pitopalvelun tapahtumallesi luontokohteissa, joissa vastuullisuus on keskeisessä roolissa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

WellBusiness: Työhyvinvoinnin Aloitus Yrityksille

Aloitetaan yrityksenne hyvinvoinnin matka yhteistyössä.

Tarjoamme räätälöityjä starttipaketteja, jotka tukevat työhyvinvointia ja edistävät organisaation positiivista asennetta. Paketit räätälöidään tarpeidenne mukaan ja voivat sisältää työpajoja, luentoja, ryhmäkeskusteluja ja harjoituksia, jotka parantavat tiimityötä, stressinhallintaa ja motivaatiota.

044 308 4004 / toimisto

Yhteistyössä Rakennettu Ohjelma: Työstämme yhdessä paketin, joka sopii parhaiten juuri teidän tarpeisiinne. Tarjoamme ammattilaisia ja asiantuntijoita tukemaan yritystänne.

Työhyvinvointipajat ja -keskustelut: Tunnistetaan ja käsitellään työympäristön haasteita. Tarjoamme ratkaisuja työhyvinvoinnin edistämiseksi ja vahvistamiseksi.

Räätälöity Harjoitusohjelma: Vahvistetaan tiimien yhteistyötä ja positiivista ilmapiiriä kohdennetun ohjelman avulla, joka keskittyy tiimien vuorovaikutukseen ja yhteiseen työhön.

Positiivisen Psykologian Työpajat: Käytämme positiivisen psykologian menetelmiä ja harjoituksia edistämään positiivisia asenteita, resilienssiä ja hyvinvointia työympäristössä.

Hyvinvoinnin Tukeminen: Tarjoamme työkaluja ja käytännön vinkkejä, jotka lisäävät henkilökohtaista ja ammatillista hyvinvointia sekä motivaatiota.

 

Tervetuloa

WellWilderness tarjoaa elämyksiä, aktiviteetteja, unohtumattomia erä- ja luontoliikuntakokemuksia rohkeille seikkailijoille. Liity mukaan ja koe luonnon voima omakohtaisesti.

WellStudio on intohimoinen yritys, joka uskoo vahvasti luonnon parantavaan voimaan ja haluaa innostaa ihmisiä löytämään yhteyden hyvinvointiin. Tarjoamme laajan valikoiman unohtumattomia elämyksiä ja aktiivista vapaa-ajan toimintaa, jotka kietoutuvat harmonisesti luonnon ympärille.

Yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen tiimimme kanssa luomme räätälöityjä luontoseikkailuja, retkiä ja tapahtumia kaikenlaisille ryhmille – yksityishenkilöille, yrityksille, tiimeille ja kaveriporukoille. Jokainen tapahtumamme suunnitellaan huolellisesti ja huomioimme asiakkaidemme tarpeet ja toiveet, jotta jokainen osallistuja voi kokea unohtumattoman seikkailun ja nauttia luonnon kauneudesta.

Meille  turvallisuus ja vastuullisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Ammattitaitoiset ja koulutetut oppaamme varmistavat, että tapahtumissamme noudatetaan tiukkoja turvallisuusstandardeja ja että jokainen osallistuja voi tuntea olonsa huolehdituksi. Pyrimme myös minimoimaan ympäristövaikutuksemme ja kannustamme kestävään matkailuun ja luonnon säilyttämiseen.

Valikoimastamme löytyy monipuolisia aktiviteetteja, kuten vaelluksia, SUP-lautaretkiä, maastopyöräilyä haastavilla poluilla ja luontojoogaa rauhoittavissa metsissä. Tarjoamme myös erityisohjelmia, kuten 3-5 ruokalajin fine dining laavuillallinen, räätälöity metsäretriitti tiimille tai eräkokkikoulu, jotka syventävät osallistujien yhteyttä luontoon ja tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia.

Haluamme, että jokainen asiakas kokee tapahtumissamme unohtumattomia hetkiä, jotka täyttävät mielen hyvillä muistoilla, vahvistavat kehoa ja ravitsevat sielua. Tervetuloa mukaan WellWildin seikkailuun, jossa villi luonto kutsuu sinua tutkimaan ja löytämään uusia ulottuvuuksia!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva luontoseikkailu kanssamme!

 

Wellness

Work & Wellness aktiviteetit ja hemmotteluhoidot tarjoavat arjen luksusta, pysähtymistä ja hyvää oloa. Tilaa ohjelma työpaikallesi, polttareihin tai osaksi virkistyspäivää.

Metsäjooga

Koe luontoliikunnan ja tietoisuustaitojen yhdistelmä Nuuksion kansallispuistossa tai haluamassasi kohteessa esim. puistossa! Hengitä syvään, liiku, rentoudu ja nauti energisoivasta hetkestä luonnon syleilyssä. Tule mukaan ja lataa akkusi.

SUP-Relax

SUP-joogaa tai melontaa voi harrastaa kuka tahansa. Suppailu soveltuu mainiosti vaikkapa pienen työ- tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Melonta tai jooga laudalla parantaa läsnäoloasi ja keskittymiskykyäsi.

Nuotiotulilla

Tietoista läsnäoloa, kuuntelua ja musiikin luomista yhdessä ammatti muusikon ja meditaatio opettajan johdolla.

NatureRelax

Avustettu rentoutuminen on voimaannuttava jaksamisen apuväline. Luonto- tai sointukylpy on rentoutumishetki – hetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata.

ForestSounds

Sydäntä sykähdyttävä musiikki luonnon sylissä! Metsä toimii lavanasi, tarjoten ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön tälle musiikilliselle matkalle. Koe harmonia, joka syntyy musiikin ja luonnon yhteensulautumisesta

Hyvinvointia metsistä -luento

Kuulemme nykyihmisen psykologisista ja fysiologisista haasteista stressin ja kiireen suhteen. Kuulemme miten metsä ja luonto voivat olla yksi hyvä ratkaisu rauhoittumiseen.

Lumikenkäretki

Lähde talviseen luontoon lumikengillä! Lumikenkäretki on täysin opastettu, ja sisältää kaikki tarvittavat varusteet. Retkeen voidaan sisällyttää nokipannukahvit sekä retkileivät lisähinnasta.

Skumppajooga

Skumppa- tai viinijoogassa pääsemme harjoituksen ohessa nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa.

Metsäkokous- tai vetäytyminen

Toteutamme metsäretriitit ja elämykselliset luontovalmennukset Nuuksion kansallispuistossa. Ajatuksena päästä toimimaan erilaisessa ympäristössä ja rutiineissa latautumalla luonnosta.

Food & Forest

Järjestämme vieraille upean eräkokin 3-ruokalajin illallisen Nuuksion kansallismaisemissa katetulla laavulla joka sijaitsee keskellä metsää.

Riippumattorentoutus

Riippumatossa on aikaa vetäytyä omiin ajatuksiin, aistia ympäröivää luontoa, katsella ohi lipuvia pilviä tai kuunnella tuulen liikettä, antaen luonnon eheyttää olemusta.

Ihana palaute tapahtumasta, jossa saimme olla mukana.

”Suuret kiitokset eilisestä - koko vierailu oli uskomattoman upea, ja henkilökuntanne on täynnä huippuammattilaisia! Kiitos siis sekä meidän että asiakkaan puolesta jo tässä vaiheessa. ❤”

Heidi

bottom of page