top of page

WellStudio elämys- ja ohjelmapalvelut ryhmille

Tarvitsetteko tyhy-, tyky- tai virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin tai synttäreihin ohjelmaa? WellStudio elämys- ja ohjelmapalveluista löydät sopivan aktiviteetin tai elämyksen tilausuuteenne tai työpaikalle.

Yrityksille

Palvelut yhteistyökumppaneille tai yrityksille

Luontoliikunta tai aktiviteetti yrityksille

WellWilderness tiimimme järjestää elämys- ja ohjelmapalvelut pääkaupunkiseudulla tai luonnossa.

WellWilderness -tiimimme suunnittelee elämyspalvelut, jotka täyttävät kaikki toiveenne. Järjestämme budjettiin sopivan majoituksen, herkullisen pitopalvelun ja unohtumattoman ohjelman – me huolehdimme tarvittaessa kaikesta!

rauhallista * kevyttä ** reipasta *** hemmottelu ^

Wellmedia tuottaa videosi tai mainosmusiikin videoosi. Kistannustehokkaat lyhyet videot yrityksille.

Tilaa yritys- tai pienryhmätunti meillä,
teillä, tai haluamassasi kohteessa!

Yrityksille räätälöimme oman onlinetunnin livenä kertaluontoisesti, kerran kuukaudessa tai joka viikko. Teema voi olla esimerkiksi terve selkä -tunti, meditaatio tai ohjattu rentoutuminen.

videopalvelu ja online jooga
Joogan hyödyt ovat moninaiset: se rauhoittaa mielen, vahvistaa kehoa ja lisää joustavuutta. Säännöllinen joogaharjoitus auttaa löytämään tasapainoa arjen haasteiden keskellä. Kokeile joogaa ja anna kehollesi ja mielellesi ansaitsemasi huolenpito. 🧘‍♀️💫 #jooga #hyvinvointi #tasapaino
Abstract Background

Inspiraatiota ja yhdessä tekemistä!

Hei! Olemme hyvinvoinnin, elämyspalveluiden ja kehonhuollon ammattilaisia. Työmme on auttaa teitä kohti eheämpää ja hyvinvoivaa mieltä sekä kehoa. Räätälöimme ryhmätunnit ja aktiviteetit, tarjoten mukavaa tekemistä luonnossa virkistys- tai kokouspäivään sekä erilaisiin retriitteihin ja lomiin yhteistyössä kanssanne.

WellWilderness Riippumattorentoutus

WellStudio Tiimi

WellStudio Tiimi tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointi- ja elämyspalveluita. Ota yhteyttä, niin järjestämme yrityksellesi vetäytymisen, kehon- ja mielen huollon, metsäkokouksen tai laavuillallisen upeissa puitteissa rennolla ohjelmalla pitopalveluineen tai ilman. Sivuiltamme löydät laajan valikoiman elämyspalveluita ja aktiviteetteja, jotka voivat tuoda nostetta tai hyvää oloa päiväänne. Käytössämme on myös laaja palveluntarjoajien verkosto, jonka avulla räätälöimme juuri teidän budjettiinne sopivan kokonaisuuden.

  • Facebook Lisbeth
  • Instagram Lisbeth

Ota yhteyttä

Etsimme aina uusia ja mielenkiintoisia projekteja. Mikäli tarvitsette apua hyvinvointipalvelukonseptin tai wellness-palveluliiketoiminnan kehittämisessä, ottakaa yhteyttä ja katsotaan, kuinka voisimme olla avuksi.

044  308 4004

Kuinka liikunta, luonto ja oleminen muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

Luonnolla on voima parantaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Kokeile luontoliikuntaa WellStudion ohjauksessa ja tunne luonnon hyvinvointivaikutukset omassa kehossasi. Palauta energiasi, rauhoita mieli ja luo yhteys luonnon voimaan. Tervetuloa kokemaan hyvinvointi luonnossa! 🌿 #luontoliikunta #hyvinvointi #tasapaino
WellStudio Logo

"Harjoituksen tai luonnossa olon jälkeen: sinusta tulee enemmän sinä."

Lisbeth

Lisbeth aktiviteetti wellwilderness

Pidetään yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme ja saat  päivityksiä tulevista retriiteistä, kursseista ja inspiraatiota.

Kiitos tilauksesta!

bottom of page