YinYang-jooga

YinYang-jooga on energisoiva ja lempeä harjoitus, jossa liikutaan hengityksen mukana kehoa kuunnellen ja pysähdytään itsemme äärelle yin-asanoihin. Yinyang-joogassa yhdistyy energisoiva ja dynaaminen Flow-jooga (Yang) sekä rauhallinen ja syvävenyttävä Yin-jooga (Yin).

Opettaja

Juuli

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio

Taso: */** Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö Ajankohta: ti klo 19:00-20:15 Varaa tunti: kalenteri Hinta: 19 - 159 €


Flow-osuudessa tehdään avaavia ja virtaavia liikkeitä, joilla saadaan energia liikkeelle ja jotka lisäävät kehon liikkuvuutta. Harjoituksella herätellään myös kehon sisäistä voimaa aurinkotervehdyksillä ja vähennetään sekä kehon että mielen ylimääräisiä kireyksiä virtaavalla kehoa hellivällä liikkeellä.


Rauhoittavassa Yin-osuudessa pysähdytään itsemme äärelle syviin venytyksiin ja vaikutetaan kehon syvempiin osiin. Yin-harjoituksessa rentoudutaan ja annetaan painovoiman tehdä työ. Yin-jooga parantaa aineenvaihduntaa ja nivelten liikkuvuutta ja tekee lisää tilaa koko kehoon. Yin täydentää kaikkea dynaamista liikuntaa ja lisää kehon liikkuvuutta ja itsetuntemusta.


YinYang-jooga energisoi kehoa, kehittää liikkuvuutta ja vahvistaa tietoista läsnäoloa. Ensimmäinen 45 min on liikkuvampi osuus ja toinen 30 min rauhoitutaan Yin-asanoiden ja itsemme äärelle. Tunti on 75 minuutin mittainen ja sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä