top of page

WellYin

Kaipaatko hetkeä rauhoittumiselle ja oman hyvinvoinnin tukemiselle? Lepo ja rentoutus -tunti on suunniteltu erityisesti niille, jotka kaipaavat hetken pysähtymistä ja kovalevyn buuttaamista kiireen keskellä.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Tervetuloa WellYin Relax-tunnille – Lepo ja Rentoutuminen Tunnille


Taso: `* Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 1-25 hlö


Kaipaatko hetken hengähdystaukoa ja kehon sekä mielen huolenpitoa? WellRelax-tunti tarjoaa sinulle täydellisen tilaisuuden päästä irti kiireen ja stressin otteesta. Tämä tunnin kokonaisuus koostuu puhdistavista qigong-liikesarjoista, yinjoogasta, kehon hieronnasta, akupainannasta, EFT-Tapping-menetelmän itsehoitotekniikoista, hengitysharjoituksista ja ohjatusta rentoutumisesta.


Harjoitustuokio tarjoaa loistavan tilaisuuden hössöttäjille, ylisuorittajille ja hermostollisesta jännityksestä kärsiville tuulispäille löytää hetki aikaa itselle, antaen keholle ja mielelle ansaittua lepoa ja rentoutumista.


Tunnit järjestetään studiollamme Espoossa joka sunnuntai-ilta, ja mikä parasta, et tarvitse kokemuksen mistään lajista. WellRelax-tunnilla voit vihdoin pysähtyä ja huolehtia kehostasi arjen loputtoman oravanpyörän keskellä.


Tämä harjoitus sopii erityisesti kaikille, jotka kaipaavat itsehoitomenetelmää ja haluavat pysähtyä hetkeksi rauhoittumaan. Tunnin kokonaisuus rauhoittaa mieltäsi ja vahvistaa tietoista läsnäoloasi.


Voit lähettää meille toiveen yritysryhmän, tiimin tapahtuman tai tyky/tyhypäivän järjestämisestä. Tarjoamme räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka yhdistävät rentoutumista, hyvinvointia ja ryhmähenkeä.


WellRelax-tunti voi sisältää erilaisia rentoutumisharjoituksia, meditaatiota, hengitysharjoituksia, kehonhuoltoa ja stressinhallintaa. Näiden elementtien avulla osallistujat pääsevät eroon kiireestä, löytävät sisäisen rauhan ja saavat uutta energiaa arkeen.


Tarjoamme myös tilat, tarvittavat välineet ja asiantuntevan ohjauksen, jotta voitte nauttia täysin räätälöidystä hyvinvointikokemuksesta. Voimme järjestää tapahtuman WellStudio-studiollamme Espoossa tai tarvittaessa tulla paikan päälle valitsemaanne sijaintiin.


Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Voimme yhdessä suunnitella sopivan ohjelman ja löytää parhaan ajankohdan tapahtumallenne. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja haluamme varmistaa, että yrityksenne tai tiiminne saa unohtumattoman ja hyvinvointia edistävän kokemuksen.


Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@wellstudio.com tai soittamalla numeroon 0443084004. Odotamme innolla mahdollisuutta tehdä yhteistyötä ja luoda ikimuistoisen tapahtuman, jossa yhdistyy rentoutuminen, hyvinvointi ja ryhmähenki!


HINNASTO JA MAKSU

Meillä osallistut ryhmätunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Kaikki maksut hoituvat verkkomaksuna, tilille tai MobilePay. Liikuntaedun hyödynnät aplikaation avulla sähköisesti tai paikan päällä tunnin jälkeen. Näytä tosite ostostasi opettajalle tai lähetä se sähköpostitse / WA -viestinä toimistolle.


TUNNIN VARAAMINEN

Kurssilla tai tunnilla on tilaa jos pystyt sen kalenterista varaamaan. Varaa ryhmätunti aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua.


PUKEUTUMINEN

Meillä on pukukoppi, pienet lokerikot ja isommat kaapit tavaroiden säilytystä varten. Lisäksi kuvaiskaappi löytyy jos vaatteesi ovat kastuneet. Harjoituksen jälkeen voit halutessasi käydä suihkussa, joita tiloissamme on kaksi ja neljä wc:tä. Päälle riittää mukavat rennot vaatteet ja sukat tai paljaat varpaat.


ALUSTA JA MATOT

Studioltä löytyy kaikki; matot ja pienvälineet. Tapahtumaanne tuomme sovitusti kaiken tarvittavan.


SAAPUMINEN

Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko!

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page