top of page

WellRelax

Kaipaatko pysähtymistä ja kovalevyn buuttaamista? Tämä tunti on hössöttäjille ja kiireessä eläville tuulispäille tai hermostollisesta jännitystilasta kärsiville ylisuorittajille. Ota siis aikaa olla ja rentoudu.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Ajankohta: TI klo 19:00-20:00

Taso: *

Ohjaaja: Lisbeth


WellRelax tunnilla teemme puhdistavia qiqong liike-sarjoja, kehon hierontaa sekä akupainantaa ja EFT-Tapping (Emotional Freedom Technigue) menetelmän itsehoito -taputtelua, hengitysharjoituksia ja ohjatun rentoutumisen.


Harjoitus pidetään Studiolla Espoossa tiistai-iltaisin, eikä mitään aikaisempaa kokemusta vaadita mistään lajista. Pysähtyminen ja kehosta huolehtiminen lisää tyytyväisyyttä tasapainottaen arjen loputtomassa oravanpyörässä.


Harjoitus sopii kaikille itsehoitomenelmää ja pysähtymistä kaipaaville. Kokonaisuutena tunti rauhoittaa ja vahvistaa tietoista läsnäoloa.


OHJAAJASTA

Opettajana, liikunta-alan ammattilaisena ja henkisen puolen opastajana Lisbeth työskentelee henkilökohtaisesta oivalluksesta käsin yhdistämällä eri menetelmiä (EFT, Qiqong, Kiinalainen lääketiede, Ayurveda, hengitys- ja rentoutumistekniikat, Mindfulness, Jooga) sen kanssa, mikä on täällä edessä, nyt.


Pienryhmissä tai harjoituksen aikana Lisbeth pyrkii tekemisen kautta ohjaamaan oman kehon keholliseen viisauteen ja tunnistamaan tunne-, sekä fyysisen-tason lukkoja tai tarpeita.


Aikaa itsensä tutustumiseen, hyvän elämän tutkiminen ja elämäntäyteyden (Lifefulness) harjoittaminen tulisi olla osa arkea Lisbethin mielestä. Studiolla Lisbeth luo kannustavan ympäristön missä vetäytyminen "ulkomaailmasta" on mahdollista.


HINNASTO JA MAKSU

Meillä osallistut ryhmätunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Kaikki maksut hoituvat verkkomaksuna, tilille tai MobilePay. Liikuntaedun hyödynnät aplikaation avulla sähköisesti tai paikan päällä tunnin jälkeen. Näytä tosite ostostasi opettajalle tai lähetä se sähköpostitse toimistolle.


TUNNIN VARAAMINEN

Kurssilla tai tunnilla on tilaa jos pystyt sen kalenterista varaamaan. Varaa ryhmätunti aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua.


PUKEUTUMINEN

Meillä on pukukoppi, pienet lokerikot ja isommat kaapit tavaroiden säilytystä varten. Lisäksi kuvaiskaappi löytyy jos vaatteesi ovat kastuneet. Harjoituksen jälkeen voit halutessasi käydä suihkussa, joita tiloissamme on kaksi ja neljä wc:tä. Päälle riittää mukavat rennot vaatteet ja sukat tai paljaat varpaat.


ALUSTA JA MATOT

Studioltä löytyy kaikki; matot ja pienvälineet. Tapahtumaanne tuomme sovitusti kaiken tarvittavan. Oman maton voi halutessaan jättää säilytykseen.


SAAPUMINEN

WellStudio sijaitsemme Spektri Business Parkin kivijalassa, Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko! Spektri Business Parkin parkkipaikat ovat maksullisia.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page