top of page

WellDynamics

Nautitko kehon painolla tehtävästä liikkeestä? Entä venyttely? Tällä tunnilla yhdistyy eri kehonhuoltomenetelmien liikekokonaisuudet kehoa ravitsevaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi. Tunnin luonne on kehoa haastava, erittäin dynaaminen, virkistävä ja energisoiva.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Taso: **/*** Kesto: 60 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Tämä dynaaminen tunti haastaa kehoa. Menetelmän pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista, toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, harjoittamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja, ja syventämällä hengitystä.

Teemme kehonpainoharjoittelua yhdistäen siirtymiin modernin pilateksen, joogan ja liikkuvuusharjotteiden elementtejä virtaavaksi kokonaisuudeksi. Tunnilla käytetään pienvälineitä kuten palloa, kuminauhaa, fomarolleria, tuolia, painoja, isoja jumppapalla tai keppiä.

Teho perustuu harjoittelua ohjaaviin periaatteisiin:

  • hallittu hengittäminen

  • keskustan käyttö

  • kontrolli

  • keskittyminen

  • virtaus

  • tarkkuus


WellDynamics harjoitus kehittää ryhtiä, voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, sekä kehotietoisuutta ja koordinaatiokykyä. Harjoitus vaatii hyvää kuntoa ja kokemusta jonkin lajin lajiharjoittelusta.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page