Virtaava Flowjooga

Virtaavalla Flow joogatunnilla vahvistetaan, avataan ja rentoutetaan kehoa ja mieltä. Hengitys on tärkeässä roolissa koko harjoituksen ajan. Tunti sopii niin aloittelijoille, kuin kauemminkin jooganneille.

Opettaja

Susanna

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio

Taso: ** Kesto: 15-90 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Nautitko dynaamisesta liikkeestä? Tällä tunnilla pääset haastamaan mieltä sekä kehoa voimaannuttavilla liikesarjoilla. Tunnit alkavat lämmittävällä aurinkotervehdyksellä hengitystä ja liikettä yhdistäen.


Virtaava Flowjooga on kokonaisvaltainen ja systemaattinen harjoitus. Tunnilla edetään mieltä ja kehoa haastaen, kuunnellen ja kunnioittaen. Harjoitus lisää sekä voimaa, liikkuvuutta, kehotietoisuutta että hyväksyntää.


Tunnin ohjaaja ohjeistaa harjoitusta tarkalla, mutta rennolla otteella. Liikkeille annetaan eri vaihtoehtoja, joten tunti tarjoaa oivalluksia niin vasta-alkajille, kuin pidempäänkin jooganneille. On kuitenkin hyvä, jos sinulla on edes hieman aiempaa kokemusta joogasta. Jokainen on kuitenkin tervetullut mukaan!

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä