top of page

Taukojumppa

Taukojumppa on se tärkein jumppa! Tilaa ohjaaja yrityksesi tiloihin, puistoon tai virkistyspäivän yhteyteen haluamaasi kohteeseen.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

Kausi: koko vuoden Ryhmäkoko: 1-100 hlö Kesto: 20-45 min ​Taso: */**

Pienikin tauko töissä tekee hyvää lihaksille ja aivoille – tilaa ohjaaja pitämään duunitreeni töihin!


Taukoliikunta on yksi tapa tukea henkilöstön työkykyä. Perusteluja sille löytyy myös työsuojelusta, sillä yksipuoliset työasennot ja pitkäaikainen istuminen voivat rasittaa pahoin tuki- ja liikuntaelimistöä. Taukoliikunnassa ei kunto nouse kohisten, mutta alla muutama pointti miksi sitä olisi hyvä tarjota


  • auttaa työn rytmittämisessä

  • lisää vireyttä

  • kohottaa yhteishenkeä

  • tukee fyysistä aktiivisuutta

  • lisää inspiraatiota

  • tekee hyvää lihaksille ja ajatuksenjuoksulle


Tee päivästä energisempi! Järjestä taukoliikunta osaksi kokouspäivää, tykypäivää, tyhypäivää tai tapahtumaa. Lyhyt, virkistävä niska- ja hartiajumppa tai keppijumppa terassilla tuo vaihtelua ja lisää energiaa päiväänne. Aktivoi tiimiäsi ja tue heidän hyvinvointiaan kehoa huoltavalla tauolla. Lupaamme, että työnteko sujuu tauon jälkeen tehokkaammin ja iloisemmin!


Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa ja mieltä tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle Spektri Business Parkissa.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wellstudio Edenred
MobilePay WellStudio
bottom of page