top of page

Taukojumppa

Taukojumppa on se tärkein jumppa! Käy hakemassa inspiraatiota omatoimisiin taukoihin ohjatusta taukojumpparyhmästä tai tilaa ohjaaja yrityksesi tiloihin, puistoon tai virkistyspäivän yhteyteen haluamaasi kohteeseen.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut!

Kausi: koko vuoden Ryhmäkoko: 1-100 hlö Kesto: 20-45 min ​Taso: */** Hinta: 70-350 € + alv.


Pienikin tauko töissä tekee hyvää lihaksille ja aivoille – tilaa ohjaaja pitämään duunitreeni töihin!


Taukoliikunta on yksi tapa tukea henkilöstön työkykyä. Perusteluja sille löytyy myös työsuojelusta, sillä yksipuoliset työasennot ja pitkäaikainen istuminen voivat rasittaa pahoin tuki- ja liikuntaelimistöä. Taukoliikunnassa ei kunto nouse kohisten, mutta alla muutama pointti miksi sitä olisi hyvä tarjota


  • auttaa työn rytmittämisessä

  • lisää vireyttä

  • kohottaa yhteishenkeä

  • tukee fyysistä aktiivisuutta

  • lisää inspiraatiota

  • tekee hyvää lihaksille ja ajatuksenjuoksulle


Lupaamme, että taukoliikunnan jälkeen töitä tekee virkeämmin, motivoituneemmin ja hyväntuulisena! Tilaa meiltä inspiroiva opettaja huoltamaan työntekijöidesi kehoa ja mieltä tai tule kokeilemaan ryhmätuntia Espoon toimipisteelle Spektri Business Parkissa.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page