SUP-melonta

SUP-joogaa tai melontaa voi harrastaa kuka tahansa. Suppailu soveltuu mainiosti vaikkapa pienen työ- tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Melonta tai jooga laudalla parantaa läsnäoloasi ja keskittymiskykyäsi.

Opettaja

Lisbeth

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio

Kausi: kevät, kesä, syksy Ryhmäkoko: 5-9 hlö Kesto: 1-2 h ​Taso: */** Hinta: 345 €


SUP-melonta järjestetään Nuuksiossa tai halutussa kohteessa. Suppailla voi monella tavalla: istualleen maisemia fiilistellen, joogaten, polvillaan, seisaalteen tai hikilenkkiä maksimisykkeellä meloen. Suppailu on hyvää kuntoilua, joka muodossaan. Keskivartalon lihakset tekevät töitä rauhallisellakin vauhdilla ja tasapaino kehittyy huomaamattasi.


SUP-jooga ja rentoutus on uusi ja mieleenpainuva elämys harjoitella joogaa tai meditaatiota "mukavuusalueen" ulkopuolella. Tule testaamaan jännittävää aktiviteettia. Tunti sopii sekä aloittelijoille että edistyneille liikkujille ja hauska harrastus on myös tehokasta treeniä! Aktiviteetti on suosittu yrityksen tyky- tai virkistyspäivään, leirille tai polttareihin. Tunnin alussa kertaamme perusteet:

  • laudalle nousu sekä poistuminen

  • SUP-laudan ja melan käsittely

  • melontatekniikoita

  • käännökset

  • turvallisuus vesillä

Saatamme lähteä ennen tunnin alkua pienelle melontaretkelle sään salliessa, jonka aikana varmuus SUP-lautaan lisääntyy. SUP-joogatunnilla liikkeille annetaan vaihtoehtoja ja joogan vaikeusaste valikoituu ryhmän taitojen sekä sään mukaan sopivaksi. Retken hintaan sisältyy opastus sekä tarvittavat varusteet.


KAIKKIIN SUP-AKTIVITEETTEIHIN SISÄLTYY SEURAAVAT VÄLINEET

  • Sup lauta, mela ja karkuremmi

  • Neopreenisukat

  • Kuivapussi tavaroille

  • Pelastusliivit tarvittaessa


Melojan suosituspaino: 60-90 KG

Suositeltu maksimikantavuus: 115 KG

Paino: 9 KG


Lautaretkeen voidaan yhdistää patikka SUP-laudat selässä, mutta kasaaminen ja reppuun pakkaaminen on raskasta ja käy urheilusta eli vaatii jo hyvää kuntoa. Lisäksi täytetyt sämpylät, lounas metsälaavulla, saunominen tai nokipannukahvit voidaan sisällyttää retkeen saatavuuden mukaan.


Vuoden 2022 kesäkauden tutustumisretket ja SUP-joogatunnit ovat varattavissa kalenterista.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä