Seniorijumppa

Tasapainoa, kuntoa ja liikehallintaa kehittävä jumppatunti on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat säännöllistä liikuntatuntia mukavassa porukassa. Tervetuloa mukaan! 

Opettaja

Linda

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio

Taso: * Kesto: 30-60 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Liikkuvuutta ja hyvinvointia keholle sekä mielelle!

Onko kroppasi kireä ja haluatko parantaa liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa turvallisesti? Opit helppoja ja turvallisia liikkeitä, harjoituksia ja venytyksiä.


Kaikille liikkeille annetaan vaihtoehtoja kunnon sekä voinnin mukaan kolmessa tasossa, joten JOKAINEN on tervetullut!


Kurssin tavoitteena on auttaa sinua liikumaan, vahvistamaan ryhtilihaksia, aktivoimaan imusuoniston toimintaa ja saada aineenvaihdunta vilkastumaan.


Tunti on kaikille 60+ ikäisille ja tilauksesta järjestämme yksityistunnin omalle kaveriporukalle studiolla tai vaikkapa kotonasi.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä