top of page

Flowjooga

Virtaavalla Flow joogatunnilla vahvistetaan, avataan ja rentoutetaan kehoa ja mieltä. Hengitys on tärkeässä roolissa koko harjoituksen ajan. Tunti sopii niin aloittelijoille, kuin kauemminkin jooganneille.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut!

Taso: **/*** Kesto: 15-90 min Ryhmäkoko: 1-10 hlö


Virtaavalla Flow joogatunnilla vahvistetaan,avataan ja rentoutetaan kehoa ja mieltä. Hengitys on tärkeässä roolissa koko harjoituksen ajan.


Virtaava Flow & Relax on kokonaisvaltainen ja systemaattinen harjoitus. Tunnilla edetään mieltä ja kehoa haastaen, kuunnellen ja kunnioittaen. Harjoitus lisää sekä voimaa, liikkuvuutta, kehotietoisuutta että hyväksyntää.


Tunnin ohjaaja ohjeistaa harjoitusta tarkalla, mutta rennolla otteella. Liikkeille annetaan eri vaihtoehtoja, joten tunti tarjoaa oivalluksia niin vasta-alkajille, kuin pidempäänkin jooganneille.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Yritysliikuntatunnit ja pienryhmätreeni järjestetään yrityksesi tiloissa tai studiolla Spektri Business Parkissa. Mitä ikinä ryhmänne toivoo, tiimimme pyrkii sen järjestämään!​ Kysy teille räätälöidystä liikuntapalvelusta tarjous tai tilaa ohjelman tyhy-, tyky-, virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin.

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page