top of page

FlowJooga

Flowjooga on energisoiva ja dynaaminen harjoitus, jossa liikutaan hengityksen mukana kehoa kuunnellen.

perustaso * keskitaso ** jatkotaso *** mama ^

🌸 Koe energisoiva ja dynaaminen harjoitus flowjoogatunneillamme. Liikutaan hengityksen tahdissa ja lisätään kehon liikkuvuutta. 🌸


Taso: `*/** Kesto: 60-90 min Ryhmäkoko: 5-10 hlö


Tervetuloa osallistumaan Flowjooga-tunneillemme, joissa tarjoamme sinulle energisoivan ja virtaavan harjoituksen. Säännölliset tunnit järjestetään kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 18:00-19:00. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata Flowjooga-tunnin sinulle sopivaan ajankohtaan pienryhmällesi.


Tunnilla tehdään avaavia ja virtaavia liikkeitä, joilla saadaan energia liikkeelle ja jotka lisäävät kehon liikkuvuutta. Aurinkotervehdykset auttavat aktivoimaan kehon sisäistä voimaa, puhdistaen ja vähentäen fyysisen ja mielen ylimääräistä jännitystä.


Flowjooga sopii kaikentasoisille liikuntaa harrastaville ja parantaa aineenvaihduntaa sekä nivelten liikkuvuutta. Tunnin kokonaisvaltainen harjoitus voimistaa kehoa, energisoi ja lisää tietoista läsnäoloa.


Tilauksesta järjestetyt Flowjooga-tunnit voivat olla sinulle sopivana ajankohtana. Ota yhteyttä ja sovi kanssamme haluamastasi ajasta ja päivästä: info@wellstudio.fi


OHJAAJASTA

Tunnit ohjaa kokenut Flow & Yin -joogaohjaaja Juuli-Maria, jolla on vahva tausta hyvinvoinnin ja henkisen kasvun valmentajana, business coachina sekä HR-konsulttina. Juuli-Maria ohjaa joogaa lämminhenkisesti ja kehotietoisesti, kunnioittaen anatomisia linjauksia. Joogatunneilla pääset haastamaan itseäsi ja vahvistamaan sisäistä voimaa.


HINNASTO JA MAKSU

Osallistuminen Flowjooga-tunneille onnistuu kertamaksulla tai sarjakortilla. Maksut voi hoitaa verkkomaksuna, tilille tai MobilePayn kautta. Liikuntaetua voi hyödyntää aplikaation avulla sähköisesti tai paikan päällä tunnin jälkeen. Muistathan varata ryhmätunnin etukäteen kalenterista ja perua tunnin viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua.


TUNNIN VARAAMINEN

Kurssilla tai tunnilla on tilaa jos pystyt sen kalenterista varaamaan. Varaa ryhmätunti aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua.


PUKEUTUMINEN

Meillä on pukukoppi, pienet lokerikot ja isommat kaapit tavaroiden säilytystä varten. Lisäksi kuvaiskaappi löytyy jos vaatteesi ovat kastuneet. Harjoituksen jälkeen voit halutessasi käydä suihkussa, joita tiloissamme on kaksi ja neljä wc:tä. Päälle riittää mukavat rennot vaatteet ja sukat tai paljaat varpaat.


ALUSTA JA MATOT

Studioltä löytyy kaikki; matot ja pienvälineet. Tapahtumaanne tuomme sovitusti kaiken tarvittavan. Oman maton voi halutessaan jättää säilytykseen.


SAAPUMINEN

WellStudio sijaitsemme Spektri Business Parkin kivijalassa, Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko! Spektri Business Parkin parkkipaikat ovat maksullisia.

Varaa ryhmätunti Espooseen aina etukäteen kalenterista. Muista perua tunti viimeistään 3 h ennen harjoituksen alkua. Voit osallistua WellStudio tai WellMama ryhmätunnille kausi- tai sarjakortilla sekä tietenkin kertamaksulla

Paras hinta-laatusuhde

Voimassa 6 kk ostohetkestä

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut
WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page