Jarko

Luennot ja valmennus

Olen läsnäolotaitojen, vuorovaikutuksen ja luontoyhteyden syventämisen asiantuntija. Olen opettanut erilaisia läsnäolon ja meditaation menetelmiä vuodesta 2005 retriiteillä, kursseilla, yrityksissä, TeaKissa ja Kelan työelämän kuntoutujille.

Kun aloitin yhteistyön Suomen luontokeskus Haltian kanssa (2013), loin metsään uppoutumisen menetelmän, joka on voimallinen, meditatiivinen ja samalla kuitenkin hienovarainen luontoyhteyden ja läsnäolon syventämisen menetelmä. Lue lisää metsään uppoutumisesta ja ohjaajakoulutuksista.

Metsä ja meditaatioteemojen kanssa jatkoin Metsä ja meditaatio -korttien ja Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirjan (Otava 2019) kanssa. Kirjassa esittelen myös tarkasti metsään uppoutumisen menetelmän. (linkit Hidasta elämää -puotiin: kirja ja kortit)

Olen meditaation ja chi kungin (kiinalainen voimistelu) opettaja (Institute of Integral Qigong and Tai Chi USA) , pidettyjen retriittien ja workshoppien vetäjä, inspiroiva puhuja, valmentaja, toimintaterapeutti amk ja Hidasta elämää -bloggari.

Tältä sivulta löydät kokoelman blogitekstejäni hyvään elämään ja kokonaisvaltaiseen kasvuun. Toivottavasti ne inspiroivat ja auttavat myös sinua.

Mediaesiintymisiäni löydät täältä. Tässä on linkki Ylen juttuun kera videon. Se on minusta yksi paras metsäaiheinen juttu vuosien varrelta.

0443084004 / toimisto

Jarko