top of page

Iina

Yksilövalmennus

Iina on entinen maajoukkuetason kilpayleisurheilija, lisensoitu FAF-kuntosaliohjaaja ja FAF-personal trainer sekä Titleist Performance Instituten golf-ohjaaja.

Olen ollut päätoiminen personal trainer jo yli 10 vuotta, ja pisimmät asiakassuhteeni ovat kestäneet koko tuon ajan. Joidenkin kanssa treenataan siis säännöllisesti pidemmän aikaa. Toiset haluavat apuja lyhyemmän ajanjakson verran, esimerkiksi pitkän tauon jälkeen uudelleen vauhtiin pääsyssä, tai uusia virikkeitä omaan treenaamiseen hakien.


Pitkäkin yhteistyö vaatii aina ensimmäisen askeleen. PT yhteistyö aloitetaankin aina keskustelulla, jossa käydään läpi taustat, tavoitteet ja toiveet, ja määritellään yhdessä raamit, joilla lähdetään eteenpäin. Yhteistyö voi muuttua ajanmyötä tai se voi olla jaksottaista, mutta usein pääpaino valmennuksissani on lihaskunnon tekemisellä. Lihaskuntoa parannetaan niin kehonpainotreenillä kuin myös perinteisellä kuntosaliharjoittelulla, ja erilaisia välineitä käyttäen (esim. kahvakuulat, TRX narut). Teen tarvittavat ohjelmat niin kotiharjoitteluun kuin kuntosalitreeneihinkin.


Kokonaisvaltainen hyvinvointi on klisee, mutta se on asia, joka on punainen lanka niin valmennuksissani kuin omassa elämässänikin. Lihaskunnon ja aerobisen kunnon lisäksi käyn valmennuksissa aina läpi myös ruoka-asioita, keskustellaan ajankäytöstä ja levon merkityksestä.


Valmennukseni tapahtuvat studiolla ja kuntosalilla, ulkona tai vaikka kotonasi, miten sinulle parhaiten sopii!

Yksilövalmennusten lisäksi vedän treenejä myös pienryhmille. Pienryhmässä jokainen saa yksilöllistä ohjausta ja porukan positiivinen paine antaa motivaatiota lähteä treeneihin, eli se on todella tehokasta treenaamista!


Ilmoittaudu mukaan tai kerää kasaan oma porukka ja ota yhteyttä niin sovitaan millaisia treenejä voisin teille ohjata!

Sporttiterkuin Iina iina@traineriina.fi 045 675 2162

Iina
bottom of page