top of page

WellWild-Patikka & Kehonhuolto-Retki

Tehokas tapa rentoutua ja ladata akkuja on yhdistää patikointi ja virkistävät harjoitukset luonnon keskellä. Tarjoamme yrityksille tai ryhmille suunnatun kokonaisuuden, joka yhdistää liikunnan ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Tule mukaan, virkistäytymään luonnon helmassa!

Kausi: kevät, kesä, syksy, talvi

Ryhmäkoko: 4-100 henkilöä

Kesto: 1-2 tuntia

Hinta: 25-39 € / henkilö


Nauti kaikille sopivasta patikasta ja luontoliikunnasta, jossa yhdistyvät luonnossa kävely ja kehonhuolto. Retken aikana pysähdymme tekemään kevyitä hengitys- ja mielikuvaharjoituksia, verenkiertoa lisääviä venytyksiä ja ohjattua rentoutumista. Hyödynnämme luonnon elementtejä, kuten pöllejä, puita tai halkoja, osana harjoitusta. Käymme läpi liike- ja hengitysharjoituksia, joita sovellamme osallistujien tason mukaan kaikille sopivaksi variaatioineen. Osana patikkaa rentoudumme ohjatusti kalliolla tai mukavasti alustoilla istuen tai köllötellen.


Aktiviteetti on saatavilla ympäri vuoden, joten voit nauttia siitä keväästä talveen. Ryhmäkoko voi vaihdella 4-100 henkilöön, joten voit osallistua yksin, yhdessä ystävien kanssa tai vaikka koko työporukalla. Harjoituksen kesto on 1-2 tuntia, joten sinulla on riittävästi aikaa syventyä harjoituksiin ja nauttia luonnon rauhasta. Patikkaosuuden pituus räätälöidään toiveidenne mukaan sisältäen 1-3 pysähdystä matkan varrella.


Metsässä oleminen tarjoaa nopean ja helpon tavan palata läsnäoloon. Rauhallinen ja palauttava patikkaretki yhdistettynä kevyisiin metsäliikkeisiin auttavat sinua lataamaan akkuja ja pääsemään irti arjen kiireistä.


Kokonaisuus rentouttaa kehoa ja mieltä, auttaen samalla vähentämään stressiä ja luomaan tasapainoa. Opit myös yksinkertaisia harjoituksia, joita voit hyödyntää arjessa.


Tilaa WellWild-Patikka & Kehonhuolto-Retki ja anna luonnon voiman inspiroida ja rentouttaa sinua!

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page