stock-vector-mandala-vector-design-eleme

Raskaus ja synnytys/syntymä ovat voimaannuttavimmat tapahtumat. Tieteellisen tutkimuksen mukaan ne ovat tärkeimmät , äitiyteen ja vanhemmuuteen valmistavat sekä lapsen hyvään kehitykseen pitkälle
murrosikään asti, valmistavat tekijät. Kurssi kuten em. kirjakin SOPII MYÖS ALAN AMMATTILAISILLE avaamaan ja laajentamaan näköaloja syntymään kokonaisvaltaisuuteen.

Raskaus, synnytys ja syntymä ovat luonnon omat voimavarat jotka pitäisi osata löytää, valjastaa ja hyödyntää käyttöön.

Kurssin jokaisessa osiossa on siihen littyviä joogatyyppisiä ja meditatiivisia harjoituksia mm. asanat, syvärentoutus, energiakeskuksia avaavaa laulua sekä kehon energioita vahvistavina kiirtan ja kaushiki-tanssit.

VOIMAANNUTTAVA SYNTYMÄ -VERKKOKURSSI

Kurssi antaa sinulle ymmärrystä siitä, miten valmistautua synnytykseen:

❖ laajennettu ihmiskäsitys
❖ äiti-lapsi-symbioosi
❖ synnytysregressio
❖ vesisynnytys
❖ synnytyskipu ja liikkuva-pystyasentoinen synnyttäjä
❖ synnytysksen vaiheet ja kivunlievitysmenetelmät
❖ joogakävely ja mantralaulanta
❖ joogaliikkeet raskausajalle, syvärentoutus ja meditaatio

Aila Miettinen

Aila Miettinen Suomen kokenein synnytysvalmentaja (kurssit 1985 lähtien), Nainen Naiselle Luonnollinen Syntymä-tietokirja kirjoittaja(1992, uudistetut painokset 2015 ja 2021; kirja on kurssia täydentävä ja sisältää myös intialaisen perinteen mukaisen vauvahieronnan), 25 vuotta synnytyslääkärinä, Amor-synnytysammeen suunnittelija ja kehittäjä, joogan ja meditaation opettaja.

Kävin vuoden 2017 lopulla äitiysjoogassa ja olin aivan myyty. Synnytysvalmennukset antavat myös realistista ja hyvää näkökulmaa olematta liian ryppyotsaisia. Lämmin suositus!

Ida Alexeeva (Sinisalo)